Home - Články - Letní tarotový horoskop kariéry

Letní tarotový horoskop kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 24. 7. 2014

Letní tarotový horoskop kariéry

Ani v létě nezapomínejte na svoji kariéru! Karty vám poradí, na co se vám vyplatí dát si pozor!



Beran

Karta Velekněžka vám radí, abyste se spolehli na svoji intuici. Právě ona vám nejlépe napoví, která cesta je ta pravá. Může to být úplně jiná, než se na první pohled zdá. Nebojte se tedy příležitostí, které na první pohled vypadají trochu podivně, přinesou vám totiž velmi zajímavé zisky a hlavně osobní rozvoj a posun kupředu.
Protože Velekněžka je kartou Velké Arkány, můžete se těšit na události zásadního významu. Je sice období dovolených, ale vy nebudete zahálet a uděláte významný pokrok kupředu. Když si pak srovnáte svoji situaci před létem a po létě, nebudete se stačit divit – pomalými krůčky se do vašeho pracovního života dostanou velké změny k lepšímu.
Mimořádně se bude dařit těm Beranům, kteří se zabývají oblastmi souvisejícími s esoterikou nebo psychologii. Esoterika však pomůže k úspěchům i těm ostatním – zkuste se při náročných pracovních rozhodnutích řídit horoskopem, věštbou z karet nebo kyvadlem – budete velmi překvapeni, jaké úspěchy vám to přinese!

Býk

Karta Pět mincí vám věští komplikovanou cestu za hmotnými úspěchy. Vaše snažení nebude přinášet ovoce ani zdaleka tak rychle, jak byste si přáli. Lidé narozeni ve znamení Býka by si proto neměli dělat příliš velké kariérní plány na léto. Raději si dopřejte dovolenou, věnujte se svým koníčkům, rodině a domovu. V pracovní oblasti byste si totiž jen zbytečně dělali nervy kvůli nespolehlivým spolupracovníkům, neférovým nabídkám a podobně.
Koncem léta se dopracujete k poznání, že jste v něčem dělali chybu, aniž byste si to sami uvědomovali. Kariéra totiž není pouze otázkou příležitostí, které dostanete zvenčí. Důležitý je i váš vlastní přístup a rozhodnutí na co dávat největší důraz. Uvědomíte si, že jste ztráceli čas na nesprávných místech a že váš vysněný úspěch na vás čeká někde úplně jinde. Zvyk je však železná košile a někdy je náročné naučit se jinému a sebevědomějšímu přístupu. Právě sebedůvěra je však to, co vám přinese největší úspěch.
Nepodceňujte se proto a najděte odvahu položit si laťku mnohem výš, než jste byli zvyklí. Uvidíte, že se vám to mnohonásobně vyplatí!

Blíženci

Karta Deset mečů prozrazuje, že v pracovní oblasti hodně uvažujete a kalkulujete – možná až přespříliš! Právě to je však překážkou k dosažení úspěchů, po kterých tolik prahnete. Zní to možná paradoxně, ale kdybyste nechali věcem volný průběh, všechno by šlo mnohem snáz.
Během léta počítejte v kariérní oblasti s menší krizí – dospějete totiž k uvědomění, že směr, kterým se ubíráte, je spíš slepou uličkou než aby byl perspektivní. Potíže, které se již nějakou dobu hromadily, nyní vyvrcholí, ale kupodivu to bude mnohem menší problém, než byste čekali. V jedné chvíli nakonec rezignujete a rozhodnete se dál to už neřešit a netrápit se. A právě tato chvíle bude klíčem ke štěstí – otevřete se totiž novým a jiným možnostem, které jste až doposud neviděli!
Koncem léta pochopíte, že spolehnout se v oblasti kariéry na osud je docela dobrý nápad. Přestanete nade vším tolik přemýšlet a konečně zahodíte zbytečné starosti. Bude to osvobození a brána k novým možnostem. Máte se tedy na co těšit i navzdory nepříliš růžovému začátku!

Rak


Karta Spravedlnost vám věští příznivý vývoj vaší kariéry. Vaše snažení bude po zásluze odměněno a budete mít štěstí na férové a korektní lidi. Možná vás až dosud zlobilo, že různí podvodníčci a lháři jsou na tom lépe než vy, ale na každého jednou dojde. Osud se přikloní na stranu pravdy a ti kdo stáli v cestě vašemu postupu kupředu konečně doplatí na své nečisté hry a manipulace. Protože Spravedlnost je kartou Velké Arkány, budou tyto vaše úspěchy opravdu výrazné a pro váš život budou mít zásadní význam. Férová hra a poctivá práce se vám mnohonásobně vyplatí. Naopak, pozor by si měli dát ti Raci, kteří nemají v pracovních záležitostech úplně čistě svědomí. Vaše drobné lži a šizení práce se rychle provalí, stojí vám to vůbec za to riziko?
Pro další kariérní postup je vhodné, abyste si během léta ujasnili své cíle a priority. Pak se jich pevně držte a neporušujte zásady, které jste si stanovili. Spravedlnost se už postará o to, že zasloužený úspěch se dostaví!



Lev

Karta Dvě hole vám věští nové možnosti. Svět patří připraveným a odvážným, a to vy jste! Rozvážně, ale energicky se pustíte do něčeho nového a můžete se těšit na úspěchy – budou přicházet sice postupně a pomalu, ale zato neomylně. Vynikající příležitosti se objeví hlavně v oblasti spolupráce se zahraničím.
I když je sezona dovolených v plném proudu, vy byste rozhodně zahálet neměli. Dokonce i na dovolené v cizích zemích se můžete jen tak mimochodem rozhlížet po nových informacích a kontaktech, které vám mohou býti užitečné ve vaší kariéře. Budete překvapeni, že jich je mnohem víc, než byste čekali. Důležité je uvědomit si, že spoléhat se můžete jen na své síly a na vlastní práci. Ostatní vám sice mohou pomoct, ale to nejdůležitější musíte udělat sami. Pokud čekáte, že vás někdo bude vodit za ručičku, budete čekat marně. Je na vás, abyste si vlastní tvořivou prací otevřeli dveře k novým příležitostem. Není to vůbec náročné – chce to jen odhodlat se a začít!

Panna

Karta Tři poháry vám věští příjemné období, budete se pohybovat v příjemném pracovním prostředí a budete mít štěstí na spolupráci se sympatickými lidmi, kteří vám sednou. Díky tomu pro vás bude práce zábavou a dokonce i letní dny v kanceláři si budete užívat jen o trochu méně, než kdybyste byli na dovolené. Po práci si rádi vyrazíte s kolegy někam na skleničku nebo na večírek a volnější pracovní dny vám umožní dopřát si delší pauzy na kafe a dobře si spolu popovídat.
Postup kupředu vás nyní příliš trápit nebude, nemáte nějaké valné ambice. Jste spokojeni tam kde jste, tak proč byste si dělali zbytečné starosti. Pokud se vás bude někdo snažit přesvědčit, abyste se upsali k něčemu hektickému a stresujícímu, jen nad tím mávnete rukou a s díky tuto nabídku odmítnete. Finančně na tom budete dostatečně dobře na to, abyste si něco takového mohli dovolit.
Během léta se vám povede dotáhnout do úspěšného konce něco, na čem jste dlouhodobě pracovali, a budete mít dobrý důvod k oslavám. Všechno půjde hladce a obejde se to bez komplikací.

Váhy


Karta Tři mince
prozrazuje, že na dosažení svých cílů pracujete systematicky a trpělivě. Vyplatí se vám to a během léta se dočkáte vynikajících zpráv – dílčí výsledky budou víc než skvělé a povzbudí vás k dalšímu snažení. Potvrdí se vám, že poctivá a pečlivá práce se opravdu vyplatí. Položíte solidní základ něčemu, na čem pak budete moct dál stavět. Možná že konkurence je se vším hotova rychleji a chvílemi jim to budete trochu závidět. Zanedbané detaily však vyplavou rychle na povrch a nakonec z toho právě vy vyjdete jako vítězi díky tomu, že nebudete nic šidit.
Během léta se můžete těšit na kariérní postup a povýšení. Ukázali jste své kvality a nadřízení nebo zákazníci si toho budou velmi cenit. Úspěšně završíte jednu etapu svého kariérního snažení a otevře se před vámi další, která vám přinese nové, ještě zajímavější možnosti. Vaše práce vás bude velmi bavit a bude pro vás vynikajícím způsobem seberealizace. Užijete si však i zaslouženou dovolenou.

Štír

Karta Král mečů vám připomíná, že silná vůle vám umožní dosáhnout jakéhokoliv cíle – dokonce i toho, který je zdánlivě nemožný. Nebude to však zadarmo, na to se připravte – pokud toužíte po bezstarostných letních radovánkách, pak se připravíte o jiné možnosti, které na vás čekají v pracovní oblasti. Je pouze na vás, jak se rozhodnete – žádné řešení není dobré nebo špatné, jde pouze o to, jaké máte priority. Osud si žádá, abyste dali najevo, že víte, co chcete!
Klíčovou roli ve vaší kariéře během léta bude hrát jedna vlivná osoba mužského pohlaví. Bude se vyznačovat velkou inteligencí a nekompromisním přístupem k pracovním záležitostem. Pokud chcete získat přízeň tohoto člověka, počítejte s tím, že na vás budou kladeny vysoké nároky. Odměna však bude stát za to, takže snaha se vyplatí.
Velké úspěchy čekají hlavně na ty Štíry, kteří se věnují duševní práci. Váš bystrý úsudek vám umožní udržet si náskok před konkurencí a odhalit klíčová a skrytá fakta, která pak budou vaší devizou a tajnou zbraní!

Střelec


Karta Rytíř pohárů přinese do vývoje vaší kariéry nečekané zvraty. Překvapivě důležitou roli budou hrát vztahy s jistou osobou nebo několika osobami. Nebude to tak chladné a neosobní, jak je v pracovním životě obvykle zvykem. Právě naopak, do hry vstoupí přátelství navázané na pracovišti – a možná i drobný flirt! Hlavně ženy narozené ve Střelci by měly počítat s projevy sympatií od někoho z kolegů nebo možná dokonce nadřízených. Bude to chtít trochu obratnosti, abyste tento vztah udrželi na korektní a kamarádské úrovni, ale právě díky němu se dostanete k zajímavým informacím a novým možnostem.
Atmosféru na pracovišti budete letos v létě vnímat mimořádně citlivě. Hned poznáte, když někde bude něco v nepořádku a budete se snažit udělat všechno proto, aby dotyční lidé opět našli společnou řeč. Máte smysl pro spravedlnost a věnujete hodně energie tomu, aby byla mezi vašimi spolupracovníky atmosféra důvěry a spolupatřičnosti. Víte totiž, že právě ony vám pomohou dosáhnout jako týmu lepší výkony a úspěch.

Vykuřovadlo Úspěchu
Pro vylepšení finanční situace a dosahování úspěchů ve všech oblastech života! Tato směs kadidel vydává velmi příjemnou, kořeněnou vůni, která bude perfektním doplňkem magických rituálů zaměřených na kariéru, peníze a splnění vašich snů a ambicí!


Kozoroh


Karta Čtyři meče vám věští období stagnace, pořád však nad vámi bude viset něco, co vás bude znervózňovat. Sice si budete moct dopřát víc volna, ale ani na dovolené nebudete schopni pustit práci úplně z hlavy. Je zde nějaká záležitost, o které budete neustále uvažovat, přestože momentálně nemůžete udělat nic, co by mohlo pomoct k jejímu posunutí kupředu.
Nakonec se smíříte s tím, že všechno má svůj čas a nebudete tyto věci už dál řešit – prostě vás to přestane bavit. Najednou se budete cítit mnohem klidněji a budete si moct užívat volnější a klidnou atmosféru na pracovišti. Uvědomíte si, že vy sami nic nevyřešíte, takže zvolíte pasivitu jako jednodušší řešení.
Koncem léta se však věci opět dají do pohybu. Začnete pociťovat, že některé úkoly již nelze dál odkládat a schovávat se před nimi. Budete tedy muset zapojit svoji vynalézavost a dobré nápady, které vám pomohou všechno co nejlépe a s úspěchem vyřešit. Opatrnost vám však bude dlouho bránit udělat rozhodující krok.

Vodnář


Karta Čtyři hole vám věští velmi úspěšné a spokojené léto – tedy, alespoň po pracovní stránce určitě! Úspěšně završíte, nebo možná jste již završili, jednu pracovní etapu, a díky tomu budete moct sklízet ovoce svého dosavadního snažení. Budete mít to štěstí, že vám nebudou chybět ani peníze, ani volný čas. Díky tomu si budete moct dopřát dovolenou přesně podle svých představ. V práci uděláte jen to nejnutnější a každému to bude stačit. Máte už totiž vybudované dobré jméno a můžete z toho těžit.
Stabilní pracovní místo nebo dostatečné finanční zázemí vám poskytne pocit jistoty, díky kterému si budete moct nastavit laťku opět o něco výš. Budete se radovat ze stávajících úspěchů, ale zároveň už začnete potají spřádat nové plány. Zatím však ještě nenastal čas pro rozjíždění nových projektů - nespěchejte tedy a dejte nápadům čas, ať uzrají do své definitivní a dokonalejší podoby.
Na pracovišti bude po celé léto panovat příjemná atmosféra a s kolegy si budete výborně rozumět. Díky tomu vám nehrozí nuda, ani kdyby byl nových úkolů nedostatek!

Ryby

Karta Císařovna
je kartou velké Arkány, a to znamená, že do vašeho kariérního života zasáhnou opravdu mimořádné události – a budou víc než příznivé! Nebudou se však týkat povýšení ani nových úkolů – Císařovna je totiž kartou domova a rodinného života. Dámy narozené ve znamení Ryb by měly zpozornět – je totiž velmi pravděpodobné, že se v nejbližší době odeberete na mateřskou dovolenou! Jiné Ryby zas budou muset trochu omezit své pracovní povinnosti kvůli novým příjemným úkolům v rolích tatínků nebo babiček. Pokud vám opravdu nehrozí rodinný přírůstek, možná vás zaměstná něco jiného, co souvisí s domovem – třeba rekonstrukce.
Přestože kariéra půjde ve vašem životě trochu stranou, zhoršení finanční situace se nemusíte obávat. Budete mít jistotu stálého příjmu a zázemí, na které se můžete spolehnout.
Na kariérní postup a nové příležitosti se však mohou těšit ty Ryby, které pracují v pomáhajících a pečovatelských pozicích, ve zdravotnictví nebo s dětmi. Pro vás bude vaše práce letos v létě velmi naplňující a bude vám dělat radost.

PŘI HONBĚ ZA KARIÉROU VÁM POMOHU! Vím, kde se vám naskytne šance na úspěch! Kartářka Izabela na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS IZABELA na 900 30 44

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.