Home - Články - Letní tarotový horoskop financí

Letní tarotový horoskop financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 2. 7. 2014

Letní tarotový horoskop financí

Povede se vám v létě dobře si vydělat? Nebo vás naopak překvapí nečekané výdaje? Náš velký tarotový horoskop financí vám to prozradí!



Beran

Karta Viselec vám říká, že letos v létě byste měli svoji energii soustředit na jiné věci než je vydělávání peněz. Ve finanční oblasti se totiž budou záležitosti hýbat z místa jen velmi pomalu a nemůžete si dělat naděje na nějaký větší zisk. Spíš se naopak může stát, že vás okolnosti přinutí sáhnout do rezerv, například když budete potřebovat zaplatit dovolenou. Na vykrytí vyšších výdajů v období mezi dvěma výplatami si můžete dovolit utratit něco z vašich úspor, když víte, že po létě svoji finanční situaci opět dorovnáte. Ovšem pokud to půjde, snažte se nepůjčovat si peníze. Na dovolené se budete muset nejspíš trochu omezit, co se týče finančních výdajů. To však neznamená, že byste tím museli jakkoliv trpět. Chutné letní speciality si například můžete připravit doma, nemusíte chodit do restaurace. Trochu omezte nakupování suvenýrů a drahých dárečků, které by stejně akorát skončili na poličce, kde na ně bude po zbytek roku sedat prach. Dobře si rozmyslete, jestli vám letní akce s drahým vstupným stojí za to. Třeba takový víkendový výlet do přírody ve společnosti přátel může být nakonec větší zábava než velký letní festival, kde byste nechali nehoráznou sumu peněz!

Býk

Karta Kolo štěstí vám věští, že letos v létě bude vaše finanční situace velmi proměnlivá. Jednou budete nahoře a jednou dolů, ale naštěstí – nebo naopak bohužel – ani jeden z těchto extrémů nebude trvat příliš dlouho. Nezoufejte tedy, když se vám budou hromadit složenky, protože krátce poté se objeví nečekaný nový zdroj peněz . A naopak, když se vám povede přijít si na větší sumu, odolejte pokušení vyrazit okamžitě na velké nákupy a raději si nechejte tyto prostředky jako železnou rezervu – nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit!
Během letošního léta máte skvělé šance na výhru, tak neváhejte a vsaďte si nebo si kupujte losy. Možná se vám povede vyhrát sumu, o jaké se vám ani nezdálo!
Ve střehu byste však měli být i před kapesními zloději. Peníze k vám sice snadno přijdou, ale taky vás mohou snadno opustit, proto byste si je měli velmi pečlivě hlídat. Když cestujete, mělo by být samozřejmostí, že máte hotovost i platební karty rozloženy na více různých místech, například menší část v peněžence a větší ve skryté tajné kapse. Tím minimalizujete riziko, že vás případná krádež – hrozí hlavně ve větších městech a oblíbených letoviscích – přivede do úzkých.

Blíženci

Karta Eso holí znamená pro vaši finanční situaci vynikající zprávy! Díky vaší energii a průbojnosti, které letos v létě investujete do vydělávání a investování, se vám povede výrazně si rozmnožit váš majetek. Budete mít dostatek síly a nebudete vlastně ani potřebovat příliš odpočívat, takže kromě krátké dovolené se vám vyplatí pracovat naplno, možná dokonce i přesčasy a některé víkendy – budete mít vynikající šanci pořádně si vydělat! Pokud nemáte závazky, je dobrý nápad využít tuto energii a vyrazit někam na krátkodobou letní brigádu – nejlépe do zahraničí, kde můžete narazit na opravdu pohádkové možnosti jak si vydělat. Stačí mít trochu štěstí a to vy teď rozhodně mít budete – tak říkají karty!
K tomu, aby se vám dařilo, budete potřebovat rozhodnost a odvahu. Nějaká příležitost bude vypadat trochu riskantně a z pohodlnosti a lenosti budete nejprve váhat. Nezahazujte však jedinečnou šanci! Rychlé reakce a pevná vůle budou vašimi zbraněmi na úspěšné cestě za ziskem.
A další věc, na kterou se vyplatí dát si pozor – budete v pokušení snadno vydělané peníze hned utratit na zábavu, ale šetřit se vám vyplatí, později je budete moct investovat mnohem lépe!

Rak

Karta Velekněžka vám prozrazuje, že ve finančních záležitostech se vám vyplatí spolehnout se na hlas vaší intuice. Jako Raci ji máte velmi silně vyvinutou, takže jste oproti většině jiných znamení ve velké výhodě. Při rozhodování, jestli se chopit nějaké nové práce nebo investiční příležitosti se snažte důvěřovat svým pocitům, ty vás nezradí. Jestliže z toho máte nevysvětlitelný špatný pocit, raději dejte rychle ruce pryč, i kdyby vám celé vaše okolí říkalo, jak je to ohromně výhodné. A naopak, pokud vám intuice říká, že právě zde na vás čeká poklad a zisk, jděte si za tím, i kdyby to na první pohled vypadalo riskantně a nerozumně. Velekněžka vám zprostředkuje přímý kontakt s neviditelnými sílami, které vám dají znamení, co přesně máte kdy udělat, aby byla vaše finanční a majetková situace pořád lepší a lepší.
Jisté nebezpečí, na které vás Velekněžka upozorňuje, však spočívá ve vašem sklonu dělat si iluze o věcech, které se již jednou neosvědčily. Pokud jste se již jednou pokoušeli vydělat si určitým způsobem a nedopadlo to dobře, neriskujte to podruhé. A nenechejte se zlákat ani k těm typům investování, se kterými má již řada lidí špatné zkušenosti. Podvodníci se jen tak snadno nezmění!

Vykuřovadlo Úspěchu
Pro vylepšení finanční situace a dosahování úspěchů ve všech oblastech života! Díky různým přísadám vydává tato směs kadidel velmi příjemnou, kořeněnou vůni, která bude perfektním doplňkem magických rituálů zaměřených na kariéru, peníze a splnění vašich snů a ambicí!


Lev

Karta Deset mincí vám na letošní léto předpovídá mimořádné finanční úspěchy. Váš majetek se bude rozmnožovat a budete se moct radovat z hojnosti, po materiální stránce vám nebude nic chybět a odrazí se to na vaší životní úrovni.
Ale pozor – nebudou to snadné peníze zadarmo, jako by se možná mohlo zdát. Váš majetek se nerozmnoží žádným zázračným zásahem osudu, ale bude to zasloužená a hojná odměna za poctivě odvedenou práci. Průběžně vám budou vynášet i vaše dobře investované úspory, nebudou to sice žádné závratné sumy, ale ve vašem rozpočtu to bude i přesto nezanedbatelná položka.
Po finanční stránce budete zkrátka letos v létě na vrcholu vašich nynějších možností. Pracovní projekty, do kterých se v této době pustíte, vám přinesou bohatou odměnu a budou výrazně ziskové. Dobré reference, které získáte, vám umožní najít si ještě lépe placenou práci nebo přivýdělek, protože ve svém oboru budete platit za odborníka.
Dávejte si však pozor, ať kvůli vydělávání peněz nezanedbáte příjemné stránky života. Nemusíte přece pořád pracovat, zatímco si ostatní užívají odpočinek na dovolené. Mezi obojím je potřeba najít příjemnou a zdravou rovnováhu.

Panna

Karta Sedm pohárů vás upozorňuje, abyste si o svých finančních možnostech nedělali příliš velké iluze. Máte velké oči a jste na tom v rámci svých možností finančně hodně dobře, to vás bude svádět k většímu investování a utrácení za příjemné stránky života. Jenomže všechno najednou mít nelze, a tak budete muset vybírat – buď anebo. Pokud si například dopřejete dražší letní dovolenou, budete se muset smířit s tím, že vám již nezbudou finance na to, abyste si v letních výprodejích kompletně obnovili svůj šatník, nebo opačně.
Něco podobného vám hrozí i co se týče pracovních příležitostí. Budete se snažit nechat si všechny možnosti otevřené a budete hrát na různé strany, jenomže pak se může stát, že všude si místo vás najdou někoho spolehlivějšího a vy padnete mezi dvě židle. Raději si vyberte, co je pro vás nejperspektivnější a tomu se věnujte naplno, na ostatní se vykašlete. Tím si zabezpečíte jistotu spolehlivého výdělku, který možná nebude nijak závratný, ale zato s ním můžete stoprocentně počítat.
Zkrátka, snažte se nestavět si ve finanční oblasti vzdušné zámky. Mohlo by se vám to velmi silně nevyplatit. Je lepší zůstat nohama pevně na zemi, než pak muset litovat, že jste prošvihli příležitost!

Váhy

Karta Dvě mince, kterou vám tarot přisoudil, vám připomíná, že život je neustálá změna a že to tak má být. Nemějte proto strach ze změn a proměnlivých nestabilních situací, protože právě ony vám letos v létě přinesou největší finanční prospěch.
Naskytne se vám příležitost udělat ve vašem životě nějaké změny, které vás posunou kupředu. Budete dlouho váhat, jako je to konec konců pro vaše znamení typické, a bude vám trvat dlouho, než se k tomu odhodláte. Ale bude to stát za to. Lepší než uvíznout na jednom místě a pak si stěžovat na nízké příjmy je odhodlat se do mírného rizika a neprobádaných vod. Samozřejmě, neměli byste riskovat zas příliš, vyhýbejte se očividně nerozumným krokům a nejistým investicím, i kdyby vypadaly na první pohled lákavě. Když však narazíte na zajímavou pracovní příležitost, brigádu nebo přivýdělek, proč to nezkusit? Právě léto je skvělým obdobím, kdy vpustit do svého života nový svěží vánek!
Během léta se zřejmě vyskytnou situace, které si po vás budou vyžadovat jednorázové větší výdaje. Ale váš rozpočet tím neutrpí, protože několik nečekaně vysokých položek vás překvapí i na straně příjmů. Vaše finanční situace tedy zůstane z dlouhodobého pohledu stabilní a vyrovnaná.

Štír

Karta Čtyři hole
je kartou úspěchu a překonání všech těžkostí. Pro vaši finanční a majetkovou situaci znamená jen to nejlepší – konečně se budete moct radovat z dlouhodobých úspěchů a jistoty pravidelných výdělků! Vaše materiální zázemí se může vylepšit díky dobrému investování v oblasti nemovitostí. Budete k němu ovšem potřebovat trochu odvahy, protože pro dosažení úspěchu bude nezbytné jednat rychle a bez váhání. Nezapomeňte se poradit se svojí rodinou – když vám to odsouhlasí, jděte bez otálení do toho! Pokud naopak souhlasit nebudou, nejspíš to není dobrý nápad.
Další dobrá zpráva je, že žádné větší a nečekané finanční výdaje vám letos v létě nehrozí. Všechno se bude vyvíjet podle plánů a váš rozpočet zůstane po celou dobu v plusu. Budete si moct dovolit být štědří a velkorysí k lidem, které máte rádi, aniž by to nějak ohrozilo vaši finanční situaci. Neměli byste však zapomínat ani na sebe, dopřejte si všechno po čem toužíte a užívejte si léto a všechny jeho radosti. Můžete si to dovolit, takže si toto krásné období vychutnejte naplno a bez zbytečného šetření na nesprávných místech.

Střelec

Karta Blázen
vám věští, že letos v létě si můžete dovolit ve finanční oblasti bezstarostnost a spolehnout se, že Štěstěna vás bude ochraňovat, takže nezakusíte žádný nedostatek, ať byste riskovali sebevíc. To je ohromný dar osudu, který byste si měli vážit, protože takový luxus je dopřán jen těm největším miláčkům Štěstěny!
Můžete si dovolit trochu dětské nevinnosti a bez obav investovat do všeho, co si doopravdy přejete. Žádné zbytečné kalkulování, stejně dobře víte, že vždy všechno nakonec dopadne trochu jinak než je původní plán! Tak proč si nedopřát radost po které toužíte? Pokud vám nestačí prostředky, můžete si dovolit vzít menší půjčku, ale v tomto případě je potřeba přece jen zachovat trochu opatrnosti a nepřecenit své možnosti. Osud je štědrý k těm, kdo jsou radostní a bezstarostní, ale už méně k těm, co ho schválně pokoušejí, co všechno si ještě mohou dovolit! Pak byste mohli snadno ztratit rovnováhu a spadnout do hlubin dluhů!
Když se díky krásné dovolené a cestování dostanou vaše finance do mírného mínusu, nic si z toho nedělejte. Štěstí vám totiž bude přát a objeví se velmi slibná možnost jak si přivydělat, i když to bude práce, se kterou zatím nemáte vůbec zkušenosti!

Kozoroh

Karta Spravedlnost vám věští, že vaše finanční situace v létě bude přesně taková, jak si zasloužíte – ani lepší, ani horší. Nic k vám nepřijde jen tak zadarmo, ale nemusíte se obávat ani zbytečných nebo nečekaných ztrát. Nejlépe si vyděláte poctivou a tvrdou prací, nikoliv investičními spekulacemi. Bez práce zkrátka nejsou koláče.
Nepočítejte ani s tím, že se vám povede něco kvalitního sehnat za pohádkově nízkou cenu ve slevě. Je pravda, že občas na takové nabídky narazíte a budete si toho od nich hodně slibovat, jenomže bližší pohled rychle prozradí, že se jedná o nekvalitu a šmejdy. Za kvalitní zboží a služby si zkrátka budete muset patřičně zaplatit, jinak to nepůjde. Konec konců, ani vy byste nikomu nic opravdu kvalitního nenabídli jen tak zadarmo!
V obchodování budete mít štěstí na férové a spolehlivé partnery, a to je skvělá zpráva. I v zaměstnání bude všechno vycházet dle původní domluvy a nemusíte se obávat žádných ran pod pas. To všechno samozřejmě jen za podmínky, že vy sami se budete chovat stoprocentně korektně a spolehlivě a nebudete se snažit zneužít situaci. Rychle by se to provalilo!

Crowley Thoth Tarot
Tarot legendárního mága Aleistera Crowleyho patří mezi nejvlivnější a nejpozoruhodnější balíčky tarotových karet vůbec! Tento tarot pracuje s astrologickou symbolikou a s tajnými významy z hebrejské kabaly, proto je vhodný pro lidi, kteří se zajímají o tyto tradice.


Vodnář

Eso pohárů je karta hojnosti a velkého štěstí, která vám věští, že finance a majetek vám budou letos v létě dělat jen radost. Svůj majetek nejlépe rozmnožíte ve spolupráci s lidmi, se kterými vás spojují pouta lásky, tedy s manželským nebo životním partnerem, případně s vaší rodinou. Snažte se vždy myslet nejen na své vlastní zájmy, ale i na to, co je výhodné pro ně – nebojte se, nebude to nijak těžké a půjde vám to samo od sebe. Někdo z vašeho okolí vás bude přemlouvat, že je pro vás výhodně být sobečtější, ale neposlouchejte tohoto člověka – není to pravda.
O majetkovou hojnost, kterou si budete užívat, se rádi podělíte i se širším okruhem lidí, které máte rádi. Ke svým přátelům, kolegům i vzdálenějším příbuzným budete velkorysí, vždy jim rádi nabídnete pomoc nebo je potěšíte nějakou drobnou pozorností, aniž by to čekali. Tato „ekonomika daru“ se vám v konečném důsledku vyplatí, i když to není záměr. Ten, kdo štědře a nezištně rozdává, má totiž mnohem větší šanci, že i sám bude nakonec obdarovaný! Když budete potřebovat pomoc, lidé si na vás vždy rádi vzpomenou a tím vám ušetří výdaje za něco, za co byste si jinak museli zaplatit – třeba pomoc na domě, hlídání dětí a podobně.

Ryby

Karta Hvězda vám ve finanční oblasti přináší skvělé zprávy – budete mít naději, za kterou si půjdete, a to vám přinese velké úspěchy a bohatství. Důležité je, abyste nezapomínali na své vize a ideály. Nestačí totiž pouze chladně počítat a kalkulovat se sumami a procenty. Důležitější je vědět, proč to děláte a jaký cíl s tím sledujete. Když budete vědět, že si šetříte například na vysněný dům, dovolenou nebo třeba abyste mohli přispět svým dětem nebo rodičům, dostanou peníze najednou úplně jiný smysl. Už to nebudou jenom strohá čísla, kterých je vždy lepší mít více než méně, ale v podstatě nic konkrétního neznamenají. Bude to prostředek k dosažení vytouženého cíle. Síla vaší naděje a víry vám pak pomůže shromáždit potřebné prostředky mnohem rychleji, než by bylo obvyklé. A nakonec vám bude štěstí přát ještě jednou – to, o čem sníte, se vám povede pořídit za mnohem menší sumu peněz, než jste původně počítali, takže vám ještě zbude i rezerva!
Drobné riziko však spočívá v tom, že váš cíl a sen musí být realistický. Například, zbytečně budete snít, že omládnete o třicet let – v tom vám nepomůže ani ta nejdražší plastická operace a byly by to jen vyhozené peníze!

BUDETE SE KOUPAT V PENĚZÍCH? Odpovím vám, znám vaši budoucnost! Astroložka Helga na
tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 900 30 44

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.