Home - Články - Letní tarotový horoskop financí a majetku

Letní tarotový horoskop financí a majetku

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 8. 2014

Letní tarotový horoskop financí a majetku

Víte, jaké nástrahy čekají na vaši peněženku ve druhé polovině léta? Náš tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta Hvězda vám přináší skvělé zprávy, máte šanci na ohromný výdělek a zisk. Bude se jednat o velké sumy nebo o hodnotný majetek, protože je to karta Velké Arkány. Pro své štěstí ani nebudete muset vynaložit mnoho námahy, ale jednu podmínku to přece jen má. Nesmíte se vzdávat svých ideálů, snů a zásad, musíte se držet toho, v co věříte. Je to cesta za vaší pomyslnou hvězdou naděje. A tato cesta bude lemována měšci zlata!
Co to znamená v praxi? Nejlépe si vyděláte práci, o jejímž smyslu jste přesvědčeni. Možná jste v pokušení udělat něco jen pro peníze, ale zadržte, přineslo by to přesně opačný výsledek. Kupodivu nejvíc výnosné bude to, co nevypadá příliš lukrativně – ale zato vás to nejvíc vnitřně láká. A to je skvělá zpráva, protože zabijete dvě mouchy jednou ranou.
V rodině a mezi přáteli se nebojte být velkorysí. O co víc rozdáte, o to víc také dostanete. A k vašemu vlastnímu překvapení na tom nakonec budete mnohem lépe, než kdybyste úzkostlivě počítali každou korunu!

Býk

Karta Eso mincí je přesně to, co napovídá její název – je to opravdové eso ve vašem rukávu! Štěstěna je k vám letos v létě nakloněna víc než příznivě a vaše finanční situace se bude neustále zlepšovat. Majetkové problémy, které vás trápily, budou úspěšně vyřešeny a nemusíte se obávat ani většího investování, budete mít šťastnou ruku a přinese vám to velký výnos. Další nečekaný přísun peněz k vám přijde z překvapivého zdroje, se kterým jste vůbec nepočítali. Jak skvělá zpráva pro váš letní rozpočet, který byl až dosud ztenčen díky výdajům za dovolenou!
Po majetkové a finanční stránce nebudete ani trochu strádat, dokonce budete mít na rozdávání. Můžete si dovolit být velkorysí a dát všem najevo, že se rozhodně nepočítáte mezi sobecké lidi. Díky tomu, že párkrát zaplatíte útraty za celou vaši rodinu, za přátele nebo kolegy se vylepší vztahy s vašim okolím a získáte reputaci člověka, kterému se nejen daří, ale umí se štědře podělit i s ostatními.

Blíženci


Karta Rytíř holí prozrazuje, že pro vaši finanční situaci bude mít zásadní význam jedna mladá a energická osoba, nejspíš půjde o muže. Může to být někdo z mladších příbuzných nebo kolegů či přátel, nebo také nový známý, kterého teprve teď potkáte, možná na dovolené. Důležité bude, že tento člověk bude odvážný, otevřený ke změnám a odhodlaný riskovat. Svým přístupem vás inspiruje k tomu, abyste se i vy zachovali stejně – a to vám přinese zisky! Možná se díky němu dovíte o nějaké nové podnikatelské příležitosti, pracovním místě nebo o zajímavé možnosti investovat. Každopádně to bude novátorská záležitost, která si od vás bude vyžadovat trochu odvahy, nikdy předtím jste nic podobného nezkoušeli a okolí se vám to bude snažit vymluvit. Ale nakonec se vám riskování vyplatí!
Nové možnosti jak přijít k penězům objevíte díky tvořivému myšlení a v něčem budete platit za průkopníka. Samozřejmě, na své cestě za ziskem musíte v tomto případě počítat s drobnými dílčími neúspěchy, ale nenechejte se odradit!

Rak

Karta Eso mečů prozrazuje, že na vás čeká velký úspěch, ale budete se o něj muset trochu poprat. Nebude to ovšem zbraněmi, ale vašim umem a výřečností. Bude se od vás očekávat pohotové myšlení a schopnost rychle reagovat na výzvy. Možná se vám teď v létě nechce příliš zabývat pracovními záležitostmi, ale vyplatí se vám věnovat trochu času tomu, že si zjistíte důležité informace – budete mít náskok před konkurencí a to se projeví na vašem kontě! Když projevíte dostatek sebedůvěry, Štěstěna vás za to bohatě odmění!
Dalším pozitivním významem této karty je vyřešení konfliktů a sporů. Bude se jednat především o rodinné spory o majetek a dědictví, které se vám povede konečně dořešit. Vyjdete z toho jako vítězi, nebo minimálně na tom budete mnohem lépe než jste původně očekávali. Možná se také konečně domluvíte se zaměstnavatelem nebo společníky v podnikání na rozdělení zdrojů, které vám bude víc vyhovovat. I zde však budete potřebovat výřečnost a bystré myšlení!



Lev

Karta Viselec
vás upozorňuje, že před vámi je období stagnace a ve druhé polovině léta nelze počítat s výraznějšími majetkovými zisky. Záležitosti, které máte rozpracované, jako kdyby uvízly v mrtvém bodě. Dokonce i to, co se úspěšně začalo a bylo to na nejlepší cestě, se po několik týdnů nebude vůbec hýbat s místa. Budete z toho trochu nervózní, ale co se dá dělat – od období dovolených nelze očekávat zázraky. Vaši spolupracovníci i rodina budou mít úplně jiné starosti než splnit sliby, které vám dali. Budete mít sklon tlačit ne pilu, ale příliš si tím nepomůžete. Jen byste si zbytečně ničili nervy.
Během druhé části léta se raději zaměřte na jiné aktivity, které nemají nic do činění s financemi. Věnujte se svým koníčkům, lásce, domácnosti – zkrátka čemukoliv jinému než je vydělávání peněz a řešení rozpočtu. Vyhýbejte se větším výdejům, protože byste pak mohli s hrůzou zjistit, že jste se ocitli v mínusu. A zbytečně se zadlužovat není zrovna nejlepší nápad!

Panna

Karta Páže holí vám věští finančně přínosné setkání s velmi zajímavým člověkem, který bude nejspíš mladší než vy, nebo bude míst alespoň mladistvý a nekonvenční způsob smýšlení. Nejprve se budete oťukávat jen opatrně, ale pak zjistíte, že je to ideální společník pro výdělečné aktivity, které vás již dlouho tajně lákaly. Společně naberete odvahu k zajímavým podnikatelským nebo investičním plánům a nový spolupracovník vám dodá odvahu začít riskovat mnohem víc, než jste byli zvyklí.
Kromě toho budou mít na vaši finanční situaci velmi zajímavý vliv novinky a dobré zprávy, které se již co nevidět doslechnete. Inspirují vás k jednomu spontánnímu kroku, který bude velmi výnosný. Možná máte trochu obavy, abyste se příliš neunáhlili, ale nebojte se, naopak vám to přinese úspěch. Může se jednat o nečekanou pracovní nabídku, kdy se budete muset rychle rozhodnout. Nebo může jít o příležitost ke koupi nemovitosti, která si rovněž bude vyžadovat rychlé jednání. Nemějte strach a jděte do toho!

Váhy

Karta Šest holí vám věští úspěšné dosažení cílů, které jste snad ani nečekali. Vaše sebevědomí díky tomu prudce stoupne a na chvíli se budete cítit jako králi – alespoň ve finanční oblasti určitě. Budete hrdí na své činy a svá dobrá rozhodnutí a u srdce vás bude hřát pocit vítězství, protože navzdory vší vaší skromnosti vám bude jasné, že to byla především vaše vlastní zásluha.
Ve finanční a majetkové oblasti se vám po zbytek léta budou jakékoliv problémy vyhýbat velkým obloukem. Váš rozpočet bude ve výrazném plusu a budete si moct dovolit trochu víc utrácet a naplno užívat léto. Místo spoření investujete do dražší dovolené, člověk si přece musí jednou za čas dopřát a užít si radostí života. Ale ruku na srdce, zároveň se chcete tak trochu pochlubit před svým okolím, že si to můžete dovolit!
Toto léto jste na koni, tak nezahálejte a pracujte i nadále na zvelebování svého jmění. Můžete položit základy velmi výnosných investičních a pracovních počinů, které vám dlouhodobě budou přinášet skvělé výnosy!

 

Dřevěná truhla - pokladnice
Krásná a tajemně působící malá pokladnice je opatřena kováním, které umožňuje použití malého visacího zámku a bezpečné uložení vašich magických pomůcek nebo jiných osobních cenností!


Štír

Karta Tři meče prozrazuje, že si s nějakou záležitostí majetkového charakteru děláte velké starosti, trápí vás to a pořád nad tím musíte uvažovat. Při čtení těchto řádků vám je nejspíš jasné, o čem je řeč. Celá záležitost je spjatá s konfliktem, jehož řešení vás již nějakou dobu psychicky velmi vyčerpává. Je přitom jedno, jestli se jedná o pracovní záležitost nebo o rodinné majetkové spory. Důležité je, že jste kvůli tomu celí nesví, nemůžete snad už ani pořádně spávat, jak se pořád snažíte najít co nejlepší řešení – a ono ne a ne přijít!
Klíčem k úspěchu je odpoutat se od těchto starostí a pokusit se přestat se tolik trápit. Zkuste si uvědomit, že když nejde o život, nejde o nic – a připomínejte si, že žádná suma vám nestojí za to, abyste si kvůli ní ničili svoji psychickou pohodu!
Budete velmi překvapeni, ale jakmile záležitost pustíte z hlavy, ona se jako mávnutím kouzelného proutku vyřeší! Řešení se objeví samo od sebe a budete se divit, že jste na to nepřišli dřív! Chce to jen jiný pohled na věc!

Střelec

Karta Královna mečů prozrazuje, že na vaši majetkovou situaci bude mít zásadní vliv jistá osoba ženského pohlaví. Jedná se o bystrou a inteligentní ženu nekompromisní povahy, která si umí říct o to, co chce a nebojí se každého poslat do patřičných mezí pomocí vhodně volených argumentů. Může to být vaše nadřízená, kolegyně, nebo také některá z vašich příbuzných.
Stejně sebevědomé a nekompromisní vystupování, jakým oplývá tato dáma, se bude vyžadovat i po vás. Nenechejte se zatlačit ke zdi a stůjte si sebevědomě za tím, na co máte nárok. Budete možná překvapeni, ale právě tímto přístupem si nejlépe získáte její přízeň. Silní lidé si totiž obvykle nejvíc váží ty protivníky, kteří jsou stejně silní jako oni. Pak bude ochotna udělat určité ústupky a přistoupit na vaše požadavky – dokonce i na některé, u kterých byste to opravdu nečekali!
Hlavně ženy Střelkyně musí být nyní silné a sebevědomé, pokud si chtějí vydělat. U pánů narozených ve Střelci se tato tendence také projeví, ale o něco méně výrazně.

Kozoroh

Karta Mág
vám přináší ve sféře majetku a financí přímo neomezené možnosti! Jen musíte vědět, jak na to! Čeká na vás velký úspěch, ale bude si vyžadovat, abyste kalkulovali, stejně jako když hrajete šachovou partii. Musíte si být vědomi všech svých sil i slabostí, vědět, jaké jsou vaše tajné zbraně a kterým tahem můžete protivníka nejlépe překvapit a vyzrát tak na konkurenci. Všem šikovným a investičně zdatným Kozorohům teď bude Štěstěna přát jako málokdy! A že svému čichu na peníze příliš nedůvěřujete? V tom případě máte ideální příležitost trochu se v tom zdokonalit a naučit se dovednostem, které vám budou pomáhat k bohatství a ani později v životě se s nimi rozhodně neztratíte!
Na cestě za majetkem a zisky budou vašimi nejlepšími společníky inteligence, vynalézavost a sebevědomí spojené s notou dávkou diplomatičnosti. Hlavně se nesmíte spokojit s málem! Proč byste dělali podřadnou práci a nechali jiné, ať rozhodují za vás? Těmi, kdo jsou pány situace a rozhodují o majetku, totiž můžete být právě vy!

Vodnář

Karta Deset pohárů je kartou velkého štěstí, hojnosti a dostatku. Druhá polovina léta bude pro vás po finanční stránce velmi příjemná a rozhodně si nebudete moct stěžovat, že by vám cokoliv chybělo. Velmi příznivé to bude hlavně v rodině a partnerství. Pokud mezi vámi a protějškem nebo ostatními rodinnými příslušníky bylo až doposud napětí, teď se vytratí beze stopy. Budete se divit, jak jste kdysi mohli být tak sobečtí, když můžete všechno krásně sdílet, pomáhat si navzájem a díky tomu si vystačíte s mnohem méně penězi. Navíc díky svým blízkým získáte výhody, které jste doposud neměli a za peníze byste si je nikde nekoupili – i některé hmotné věci totiž lze dostat pouze z lásky!
Nebojte se investovat do krásných dárečků pro lidi, které máte rádi. Rozdávejte a budete obdarováni, takový je zákon. Ani nebudete vědět jako, a najednou budete mít pocit, že se vám splnila všechna tajná přání. A dokonce nebudete muset ani žádat o zvýšení platu – vystačíte si totiž spokojeně s tím, co máte!

Ryby

Karta Královna holí vám věští setkání s jistou ženou, která vám pomůže najít odvahu k zásadním krokům ve finanční nebo majetkové oblasti. Možná tuto osobu již znáte, ale teprve teď si s ní začnete víc povídat o záležitostech, které jste si doposud nechávali pro sebe. Možná to naopak bude žena, se kterou se teprve seznámíte, například na dovolené, nebo se bude jednat o novou kolegyni.
Díky zajímavému rozhovoru pochopíte, že jste z některých rozhodujících kroků měli zbytečný strach. Najdete optimismus, který vám pomůže dořešit jistý problém, který vás trápil. Uvědomíte si, že zázemí bezpečného domova je něco, do čeho se vám vyplatí investovat, protože se vám to mnohonásobně vrátí v podobě psychické pohody, která je v životě k nezaplacení. Ke svému okolí, především k rodině budete po finanční stránce velkorysí, ale zároveň si dáte dobrý pozor, abyste si uchovali svoji nezávislost. Konečně se vám povede svobodně se rozhodnout o věcech, na které máte nárok, ale někdo vám ho až dosud upíral.

KDY SE NA VÁS USMĚJE ŠTĚSTÍ V PODOBĚ PENĚZ? Povím vám to! Kartářka Helga na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 900 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.