Home - Články - Letní tarotové rady pro rodinu

Letní tarotové rady pro rodinu

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 6. 2015

Letní tarotové rady pro rodinu

Léto – to znamená více času pro rodinný život! Naše tarotová věštba vám prozradí, co dělat a čemu se vyhnout, aby vám to doma klapalo – podle znamení!



Beran

Co dělat: Karta Devět mincí vám radí zaměřit se na materiální pohodlí vaší rodiny, ale zároveň nezanedbávat pocity a dobré vztahy. Najít mezi těmito dvěma protipóly rovnováhu bude snadné a vytvoření harmonie bude pouze otázkou toho, kolik pozornosti a času svým nejbližším věnujete. Letní sezona bude jako stvořená pro upevnění rodinných vztahů, ale budete k tomu nezbytně potřebovat klidnou a příjemnou atmosféru, stejně jako i pocit bezpečí a jistoty uvnitř stabilního domova. Rodinné štěstí bude spojeno s hlubokou moudrostí, zkušenostmi a rozvážností. Ještě více ho posílíte, když budete o své blízké velkoryse pečovat a připravovat pro ně vždy jen to nejlepší.
Co nedělat: Karta Císař vás varuje, že v rodinném životě by vám mohla uškodit snaha o přílišnou autoritativnost. Není ani trochu vhodná doba k tomu, abyste se pokoušeli ostatním rozkazovat, poroučet a vládnout jim pevnou rukou – byť k tomu jako Berani máte sklony. Raději dopřejte ostatním, ať si taky prosadí svoji pravdu. Možná budete překvapeni, že když je přestanete nutit dělat věci podle vašich přání, tak je nakonec stejně udělají tak, jak se vám bude líbit – jenomže dobrovolně a s mnohem větším nadšením! Nechejte tedy věcem volný průběh a nesnažte se v rodině o nadvládu.

Býk

Co dělat: Karta Císařovna patří mezi nejpříznivější karty pro rodinný život vůbec – a to pro vás znamená vynikající vyhlídky na nádherné léto v kruhu vaší rodiny! Býci, kteří přemýšlí o pořízení potomka, mají teď ideální příležitost, a dvojnásob to platí pro dámy narozené v Býku, které budou nyní obdařeny velkou plodností a silným mateřským cítěním.
Své rodině letos v létě věnujte maximální pozornost, pečujte o ně, snažte se se svými blízkými trávit každou volnou chvilku. Dávejte svému partnerovi a dětem najevo svoji lásku prostřednictvím drobných každodenních činů, jako je například s velkou pozorností a pečlivostí připravené jídlo, společné zkrášlování vaší domácnosti a podobně. Nezapomínejte na něžná slova, upevní váš pocit spolupatřičnosti, bezpečí a společné radosti.
Co nedělat: Karta Deset holí vás upozorňuje, že budete mít sklon vzít si toho na sebe v domácnosti a rodině více, než jste schopni reálně zvládnout. Může se vám to sice podařit, ale jen za cenu zbytečné vyčerpanosti a přepracování, a proto je namístě otázka: Stojí vám to vůbec za to? Raději si dopřejte volnější léto, uvidíte, že i vztahy budou mnohem lepší, když nebudete neustále pod tíhou starostí. Věnujte více pozornosti společnému odpočinku a méně práci a úkolům.

Blíženci

Co dělat: Karta Páže pohárů vám radí, abyste ve své rodině otevřeli prostor něžným citům, harmonií a vzájemné spolupatřičnosti. To, co děláte pro ostatní, by mělo vycházet z vašeho srdce, nikoliv z pocitu povinnosti, ale spíše láskyplné odpovědnosti. Nezapomínejte ostatním pozorně naslouchat, věnovat pozornost jejich pocitům a tomu, co vám chtějí sdělit. Problémy řešte klidně a láskyplně, snažte se do věcí vcítit a všechno hned bude mnohem lepší. Letošní léto posune váš rodinný život kupředu k větší harmonii a vzájemnému souladu. Hlavním klíčem k úspěchu přitom bude neskrývat své pozitivní city, ale dávat je najevo a stavět na nich své společné štěstí.
Co nedělat: Karta Spravedlnost vás upozorňuje, ať se nesnažíte hrát ve své rodině roli „policisty“ a hledat, kdo měl kdy pravdu, kdo co udělal špatně, kdo je v právu a kdo nikoliv. Raději se spolehněte na osud, že každý bude za své chyby po zásluze potrestán a za zásluhy odměněn – nemusíte a neměli byste to dělat vy! Hrozí totiž, že z důvodu chybějících informací uděláte někde chybu a někomu ukřivdíte. A to by byla škoda, mohlo by to narušit jinak harmonické rodinné vztahy.

Rak

Co dělat: Karta Rytíř holí vám radí, že v rodinném životě budete potřebovat rozhodnost, ráznost a odhodlání. Je potřeba posunout některé věci kupředu, odhodlejte se k tomu, i když se vám do toho nebude vůbec chtít a budete v pokušení podlehnout pohodlnosti a nic s tím nedělat. To by ovšem byla škoda, protože budete mít jedinečnou příležitost posunout věci tam, kam se již dlouhou dobu snažíte ve svém rodinném životě dostat.
Nemějte strach projevit nadšení a bojovat v rodině za správnou věc. Vaši blízcí jistě ocení, co jste pro ně udělali, i když možná budou zpočátku malinko protestovat. Nakonec však pochopí, že se jedná o změny k lepšímu.
Co nedělat: Karta Devět pohárů prozrazuje, že budete v pokušení užívat si příjemné stránky rodinného a domácího života a zavírat přitom oči před problémy, které jsou ukryté pod povrchem. Zdánlivě je sice všechno v pořádku, ale lepší je věnovat problémům pozornost dřív, než vám úplně přerostou přes hlavu. Proto je neskrývejte, mluvte o nich, snažte se s tím během léta něco udělat. Možná to nebude tolik pohodlné, ale o to lepší a šťastnější pak bude výsledek!



Lev

Co dělat: Karta Velekněžka prozrazuje, že velkým a neocenitelným pomocníkem v rodinném životě vám letos v létě bude vaše intuice. Právě ona vám vždy pomůže najít cestu ven z problémů a vyřešíte díky ní jakoukoliv situaci. Když budete pozorně naslouchat svému vnitřnímu hlasu, budete nakonec velmi překvapeni, jak krásně, bezproblémově a snadno se rodinné záležitosti vyvíjí k lepšímu.
Ve vztazích a rodinných rozhovorech bude důležité věnovat pozornost i tomu, co zůstalo nevyřčeno, a snažit se číst mezi řádky. Díky tomu lépe pochopíte duši vašich nejbližších a nahlédnete hlouběji do jejich srdce. Budete si pak navzájem blíž a budete si rozuměti beze slov.
Co nedělat: Karta Osm holí vás upozorňuje, ať se nenecháte zlákat k rychlým, zbrklým a nepromyšleným řešením. V některých chvílích budete netrpěliví a budete v pokušení něco konečně udělat, hned teď a bez čekání. Ale zkuste se zeptat svého vnitřního hlasu, jestli je to dobrý nápad – nejspíš vám řekne, že není! Rychlé řešení nemusí vždy být dobré řešení, hlavně když se necháte svést na nesprávnou cestu svými vášněmi nebo dokonce hněvem. Rodinný život si bude vyžadovat pomalý a trpělivý přístup, i když to bude chtít trochu sebezapření.

Panna

Co dělat: Karta Eso holí prozrazuje, že spokojený rodinný život si letos v létě bude vyžadovat, abyste mu věnovali hodně energie a projevili se rozhodně a rázně. Půjde vám to ovšem snadno, protože budete pro tyto záležitosti pociťovat nadšení a něco vás bude velmi silně inspirovat k tomu, abyste své rodinné vztahy a otázku bydlení posunuli kupředu.
Vaše tvořivá síla v rodinné oblasti bude obrovská a povede se vám díky vaší vlastní iniciativě zorganizovat a zařídit věci, které velmi potěší vaše blízké a přinesou do vaší rodiny svěží vítr a novou energii.
Co nedělat: Karta Pět pohárů vás varuje, ať se neohlížíte do minulosti za věcmi, o kterých si myslíte, že jste v nich udělali chybu, nebo které jsou pro vás zdrojem citového trápení. Nemá smysl brečet nad rozlitým mlékem, když před vámi jsou nové možnosti, které si teď vyžadují vaši pozornost. Na věci, které vás zbytečně dělají smutnými, už raději ani nemyslete, protože život jde dál a před vámi jsou nové a lepší možnosti, jak přinést do vašeho rodinného života citové naplnění, spokojenost a štěstí. Jde jen o to podívat se na věci pozitivně a už více nerozebírat stará trápení a dávná zklamání.

Váhy

Co dělat: Karta Mág vám prozrazuje, že vaším úkolem je nyní tahat za nitky rodinných vztahů takovým způsobem, aby všechno dopadlo co nejlépe. Tuto roli šedé eminence budete zastávat během celého léta, ale je potřeba, abyste se jí zhostili nenápadně a abyste se vůči svým příbuzným neprojevovali příliš autoritativně. Spíš pro vás bude užitečné to, že už znáte jisté páky a víte co na koho platí a jak koho motivovat nebo přemluvit k tomu, co bude nejlepší udělat.
Tato situace vám dává příležitost nenápadně si prosadit své vlastní zájmy, ale neměli byste toho využívat příliš často. Osud si totiž vyžaduje, abyste jednali ve prospěch celé vaší rodiny, nejen váš vlastní.
Co nedělat: Karta Sedm pohárů vás varuje před stavěním vzdušných zámků a děláním si iluzí o vašich vlastních možnostech. Někdy budete mít v rodinných vztazích pocit, že si můžete dovolit téměř cokoliv a že máte neomezené možnosti a velký výběr toho, co můžete udělat, ale pozor – bude to pouze iluze. Ve skutečnosti je zde jedna linie, které byste se měli držet a nenechat se svést k nesprávným činům svojí vlastní pohodlností nebo dokonce touhami si něco dokazovat a někoho využít.

Štír

Co dělat: Karta Tři hole vám přináší do rodinného života energii a odhodlání měnit věci k lepšímu. Ve všem, k čemu se takhle odhodláte, se vám však vyplatí se předem dobře připravit a neponechat nic náhodě. Než se pustíte do jakýchkoliv kroků v domácím a rodinném životě, zjistěte si potřebné informace, popovídejte si o tom s někým nebo si dopřejte trochu více času, abyste si všechno pořádně promysleli a naplánovali.
Nejlepšími pomocníky v rodinných vztazích vám letos v létě budou upřímnost a čestnost – s nimi se vám povede hravě vyřešit každý problém! Budete mít vnitřní sílu a sebejistotu, které vám umožní stát si za svým a dělat věci tak, jak je považujete za správné.
Co nedělat: Karta Poustevník vás varuje před pokušením stahovat se do samoty a vyhýbat se rodinným událostem a sešlostem. Někdy si sice budete od rodiny potřebovat odpočinout, ale snažte se, aby to byla co nejkratší doba. Vaši blízcí teď budou potřebovat, abyste se jim věnovali. Navíc to povede k vylepšení a prohloubení vztahů. Tak se tomu nevyhýbejte a snažte se najít si čas na každého z vašich nejbližších, kdo to bude potřebovat a kdo s vámi bude chtít mluvit či vás vidět.

Střelec

Co dělat: Karta Hvězda vám přináší do rodinného a a domácího života nádherné vyhlídky a velkou naději, že všechny problémy, ty větší i ty menší, se již v průběhu letošního léta vyřeší a zmizí. Ve svém srdci budete cítit jasnou vizi toho, jak by měly věci v budoucnu vypadat. Osud vám bude najednou ukazovat zcela jasnou cestu, po které se můžete dopracovat až k tomu, o čem sníte. Bude to velké překvapení, protože jste se až dosud cítili v některých rodinných záležitostech zamotaně a ztraceně – a teď najednou procitnete do optimistických dní naplněných nadějí!
Neváhejte tedy a následujte tuto naději a vizi. Cesta, která se před vámi otevírá, vám totiž přinese ohromné rodinné a domácí štěstí a spokojenost!
Co nedělat: Karta Devět mečů vám připomíná, že máte sklon nad některými věcmi příliš mnoho uvažovat, a to vám přináší jen zbytečné starosti. Chvílemi se zamotáváte poměrně hluboko v určitém typu pesimistických myšlenek, které se opakují pořád dokola. Tudy ovšem cesta k řešení nevede. Otevřete své srdce pozitivním pocitům, které se před vámi objevují, i kdyby vám to připadalo až příliš optimistické. Bude to možná až příliš krásné, ale přesto to bude pravda!

Kozoroh


Co dělat: Karta Svět vám přináší nádherné vyhlídky – váš rodinný život se dočká úspěšného završení jedné své etapy a šťastného vstupu do úplně nové fáze svojí existence! Věci, o které jste se snažili, se vám konečně povede dotáhnout do konce a budete si spolu se svými blízkými užívat velkou radost z nich. Naplní se vaše nejodvážnější sny a budete mít spoustu důvodů k hluboké a upřímné radosti.
V této situaci snad ani není co radit – možná pouze to, ať si své velké štěstí a úspěch užíváte, jak to jen jde, a ať se netrápíte zbytečným uvažováním o věcech, které patří minulosti nebo vzdálené budoucnosti. Přítomnost je zde, aby vám dělala radost, tak si ji i se svými nejbližšími užívejte!
Co nedělat: Karta Rytíř mečů vás varuje, ať se nesnažíte za určitými věcmi v rodinném a domácím životě příliš netrpělivě spěchat. K naplnění vašich snů vám bude chybět jen malý krůček, tak si dejte pozor, ať si to zbytečně nepokazíte tím, že budete spěchat a předběhnete události. Všechno má svůj čas, osud vám hraje do karet, ale nemůžete po něm chtít, ať vám přinese některé věci dřív, než pro to nastanou ty správné okolnosti. Už máte před sebou jen chvilku čekání, tak to ještě vydržte!

Vodnář

Co dělat: Karta Deset mincí vám prozrazuje, že v rodinném životě vás čeká harmonické a úspěšné období, kdy vám nebude nic chybět – ani láska a dobré vztahy, ani materiální zázemí. Užívejte si to a věnujte se svojí rodině naplno, právě teď si můžete užít nádherné společné období, které vás stmelí a posílí vaše pouto. Můžete si také dovolit investovat finance do zvelebování svého bydlení, do krásné rodinné dovolené nebo do toho, abyste rozmazlovali své blízké drobnými dárečky a trochou luxusu. Tak na to nezapomínejte a buďte velkorysí, jak v rozdávání lásky a náklonnosti, tak v oblasti hmotných statků a majetku.
Co nedělat: Karta Osm pohárů vám připomíná jeden váš zvláštní pocit, který vás občas propadne. Někdy vám připadá, že vám v rodině něco chybí, že věci nejsou takové, jak by se vám líbily, že to zkrátka postrádá jiskru. Jako Vodnáři jste totiž nekonvenční duše, ale tomu nemůže běžný klidný rodinný život vyhovět. Někdy budete mít nutkání se vším seknout a odjet třeba na cestu kolem světa, ale zadržte! Máte přece ohromné štěstí, že vám to v rodině a doma klape a ve skutečnosti vám nic nechybí, tak se vyhýbejte radikálním krokům a změnám!

Ryby

Co dělat: Karta Deset pohárů je jedna z nejpříznivějších karet pro rodinný život, takže vaše věštba na léto je více než optimistická! Čeká vás velmi harmonické období po boku milého protějšku, dětí nebo jiných blízkých příbuzných. Vztahy budou vzkvétat a ani po materiální stránce vám nebude nic chybět, budete pociťovat stabilitu a jistotu.
V těchto ideálních podmínkách je potřeba, abyste se svým blízkým co nejvíce věnovali, abyste si na ně našli čas co nejčastěji a dělili se s nimi o všechny své pozitivní pocity. Sdílejte všechno, co sdílet můžete, protože pozitivní věci a pocity rostou, když se o ně můžeme s někým blízkým podělit!
Co nedělat: Karta Blázen vás varuje před neuváženými a nezodpovědnými kroky do neznáma. Možná se spoléháte na to, že si teď můžete dovolit riskovat a doufáte, že Štěstěna nad vámi bude držet ochrannou ruku. Možná toužíte po změně, dobrodružství a vzrušení. Ale bylo by trochu bláznivé a nerozumné odcházet z fungujícího rodinného zázemí, ať už na jakkoliv krátkou nebo dlouhou dobu, právě teď, když vám doma všechno začíná dokonale klapat! Raději si užívejte jistot, které máte, a nepomýšlejte teď na vykračování do nejistoty.

ZASLOUŽÍ SI MANŽEL VAŠI DŮVĚRU?
Není vám nevěrný? Odpovím vám! Kartářka Marisa. Zavolejte mi na telefon 906 701 701, nebo mi napište SMS ve tvaru SMS MARISA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.