Home - Články - Letní slunovrat ve znamení erotiky

Letní slunovrat ve znamení erotiky

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 6. 2012
Letní slunovrat ve znamení erotiky

Nejkratší noc v roce vybízí k vášni! Letní slunovrat a Svatojánská noc jsou odedávna spjaté s erotikou a kultem plodnosti. Tradiční zvyky tohoto magického večera byly někdy pěkně nestydaté! Přesvědčte se o tom v našem článku!



Poselství dávných dob

Slunce letos dosáhne na své pouti vrcholu v noci na 21. června 2012 v 1:09 hodin. To je skvělá příležitost pořádně si to užít a dopřát si vášnivé chvíle plné erotiky, ale i magie!

Letní slunovrat byl lidmi uctíván odpradávna a spojoval se s nejrůznějšími, leckdy pro nás bizarními praktikami. Důkazy o jeho významnosti najdeme na megalitických stavbách, které v Evropě před tisíciletími postavila neznámá civilizace a posléze je pro své rituály využívali staří Keltové. Prastaré megality, jako například anglické Stonehenge, vpouštějí přesně v den letního slunovratu paprsek vycházejícího nebo zapadajícího slunce mezi kameny tak, že vytváří výjimečné světelné efekty!

Rituály sexu a plodnosti


Letní slunovrat byl pro mnoho kultur, včetně Keltů nebo našich předků starých Slovanů, spjatý s eroticky laděnými rituály. Pro naše dnešní oči jsou lechtivé, někdy až lehce obscénní, ale tehdy měly hluboký magický význam!

O slunovratové noci se konal zvláštní ceremoniál. Vybraný mladík si stoupl na důstojné místo a v rukou držel obrovský pohlavní úd, vyřezaný ze dřeva. Pak k němu přistoupila jedna z dívek a na dřevěný symbol mužství mu nasadila vlastnoručně uvitý věneček, symbol panenství. Někdy tento úkon prováděly dokonce všechny dívky!

VYDRŽÍ VAŠE LÁSKA? Potkali jste toho pravého? Dám vám odpověď! Astroložka Helga na tel.: 906 701 701!

Ve starých kronikách se píše, že u starých Slovanů dívky v tuto noc své panenství ztrácely. To znamená vášnivé obřadné milování, kdy bylo jedno, se kterým partnerem se vytratíte od obřadného ohně do okolních lesů. Dokonce bylo jedno, zda jste ženatý nebo vdaná! Mladé dívky se nejspíš snažily o získání sexuálních zkušeností cíleně. Tehdy totiž bylo zvykem, že pro nevěstu je panenství ostuda – jaký to rozdíl oproti pozdějším staletím!

Fotolia_zvyky_Letni_slunovrat_ve_zn_erotiky.jpg.jpgZa zmínku stojí i tanec kolem obřadného ohně, kde nahota nebyla výjimkou. Obřadná koupel v potoce nebo řece, ke které se všichni odebrali o půlnoci, byla rovněž společná pro muže i ženy, a zajistila očistu od negativních energii.

Smyslem slunovratových rituálů bylo magicky zajistit plodnost jak lidí, tak i Země. Zároveň připomínaly posvátnost mužské a ženské plodivé síly. Byly zkrátka výrazem radosti ze života a zároveň magickým úkonem, aby tato radost pokračovala.

Bude toto léto přát lásce? Naleznete svou životní lásku? Přečtěte si náš VELKÝ LETNÍ HOROSKOP LÁSKY a zjistěte, co vás čeká a jaké znamení je pro vás na léto ideální! Více zde!

Hledání pokladů


O letním slunovratu se prý v lesích děly podivné věci. Podle legendy kvete kapradí (výtrusná rostlina!), zamilované páry se proto vydávají ho „hledat“. Zkuste to i vy, třeba se vám to povede! A když ne, tak si to aspoň pořádně užijete!

Netoužíte ani tak po plodnosti, jako spíš po bohatství? Není problém!

V tuto noc se odkrývají poklady ve skálách – kdysi je tam ukryli zbojníci a Země je střeží po dlouhá staletí. Pouze o slunovratu je lze najít. Jiné pověstí mluví o setkáních s vílami a skřítky, kteří obdařili člověka listím, jenž se však posléze přeměnilo na drahocenné klenoty.

Největší poklad je však zdraví. I to můžete získat! Slunovratová či svatojánská vatra má magickou moc. Do ohně se přikládalo devět různých druhů dřeva, a kdo ten oheň přeskočil, zajistil si pevné zdraví a sílu na celý další rok!

Čarodějné byliny a láska


Magická síla bylin je o slunovratové noci větší než kdy jindy. Nevěříte? I vy se můžete po vzoru dávných čarodějek vydat za měsíčního svitu na rozkvetlou louku a nasbírat si třeba třezalku, bylinku s mimořádnou mocí. Krásné zlatožluté květy zahánějí deprese a špatnou náladu a přisuzuje se jim magická moc přivolat lásku. Není náhoda, že ve slovenštině se třezalka jmenuje „ľubovník“.

Slunovratová noc je jako stvořená pro milostnou magii. Všechna kouzla pro přivolání milovaného protějšku nyní působí silněji! Vyzkoušejte to!

NÁŠ TIP: Papyrové svitky - Ručně zhotovené papyrové svitky jsou opravdovou cenností a jejich použití dodá vašemu magickému rituálu ještě větší sílu. Objednávejte ZDE!

Svatojánská noc


Některé slunovratové rituály se vytratily, ale jiné dosud přežívají na mnoha místech s překvapivou sílou. Pod vlivem křesťanství se však oslavy většinou přesunuly o tři dny později, na předvečer svatého Jana, tedy svatojánskou noc.

Oba tyto tajuplné večery, slunovratový i svatojánský, mají obrovskou moc. Tak si to tedy užijte a nezapomeňte se inspirovat starými magickými zvyky!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.