Home - Články - Letní horoskop rodinného života

Letní horoskop rodinného života

sdílet článek na facebooku
vloženo 9. 7. 2014

Letní horoskop rodinného života

Víte, co vás letos v létě čeká doma a v rodině? Hvězdy vám prozradí, na co se máte připravit!



Beran

V první části léta rodina rozhodně nebude v centru vaší pozornosti, právě naopak – budete mít spoustu jiných zajímavějších aktivit. Vaši blízcí to ovšem budou vidět jinak, takže se nejspíš nevyhnete výčitkám, že byste měli trávit víc času doma nebo že by se od vás čekalo víc domácích prací.
Koncem července však najdete zalíbení i v rodinných aktivitách a budete se doma cítit jako ryba ve vodě. S radostí budete vyrážet na návštěvy k příbuzným a žádná nuda nebude ani rodinná dovolená. Příjemná domácí atmosféra vás neopustí ani po většinu srpna a dokonce si najdete čas na nějaké vylepšení vaší domácnosti, které jste dlouho odkládali.
Porozumění s příbuznými bude během léta stoupat. Zpočátku vám budou někteří lidé vyloženě lézt na nervy, ale pak zjistíte, že i s nimi si dokážete najít společná témata a aktivity, které vás sblíží víc než doposud.
Ve druhé polovině léta bude rodina vašim útočištěm, kde si odpočinete od problémů a intrik na pracovišti.

Býk

Rodinný život Býků bude po většinu července doslova vzkvétat a se svými blízkými si budete skvěle rozumět. Konečně pocítíte k některým z vašich příbuzných dostatečnou důvěru, abyste se jim mohli svěřit s věcmi, které jste si doposud raději nechávali pro sebe nebo jste je řešili s přáteli. Bude to pro vás spokojený život velmi přínosné. Nezapomínejte nejen na své potomky, ale ani na rodiče, prarodiče a jiné starší příbuzné. Očekávají vaši pozornost, i když si o to neřeknou nahlas. Návštěvu a setkání neodkládejte, protože nejlepším obdobím pro zlepšování vztahů je první polovina července. Pak už planety rodinnému životu tolik přát nebudou, i když ani po zbytek léta to nebude špatné.
Koncem července a v srpnu se od vás bude v rodině čekat velkorysost. Někteří členové rodiny budou jen stěží chápat, že si finančně nemůžete dovolit na dovolené příliš hýřit a rozhazovat, a budou se na vás za vaši šetřivost trochu zlobit. Časem však naštěstí pochopí vaše praktické smýšlení.

Blíženci

Nelze říct, že by pro vás byla rodina v tomto období nějak zvláště důležitá. Budete mít spoustu jiných letních aktivit a většina toho zajímavého se bude hlavně v červenci odehrávat mimo váš domov. Někdo z rodiny vám bude vytýkat, že pořád někde létáte, ale naštěstí máte Merkur, planetu komunikace, na svojí straně. S jeho pomocí vždy všechno „ukecáte“, dokonce i to, že jste se místo večera vrátili až na druhý den!
Rodinné závazky vás však již koncem července doženou a s plnou sílou vstoupí do vašeho života. Příbuzní vám začnou připomínat, co všechno jste naslibovali a dosud jste to neudělali. A tak vám nezbude, než se pustit do práce a doběhnout resty, aby byla v rodině opět pohoda.
To, že jste rodinu zanedbávali, si příjemným způsobem vyžehlíte v srpnu – například na společné dovolené, nebo pokud to možnost nemáte, pak aspoň díky příjemným víkendovým výletům. Hlavně děti ocení, když k nim budete velkorysí a dopřejete jim něco navíc.

Rak

V rodinném životě je pro vás mimořádně příznivá první polovině července. Jupiter vám dlouhodobě přináší velké úspěchy do rodinných aktivit, jeho vliv nyní vrcholí a postupně doznívá. Je proto čas dokončit a dotáhnout do zdárného konce rodinné aktivity, které máte rozdělané a naplánované.
Výsledek bude rozhodně stát za vynaloženou energii, takže není nad čím váhat – věnujte se rodině a domovu tolik, kolik jen bude ve vašich silách.
Vaši pozornost budou nejvíc ze všech potřebovat nejbližší příbuzní – vaše děti a rodiče. Právě s nimi budete mít letos v létě nejlepší vztahy. Budete k sobě sdílnější než jindy a díky tomu víc do hloubky poznáte jeden druhého.
Ve druhé polovině července bude vaše energie věnovat se rodině postupně ustupovat. Už nebudete mít tolik nápadů ani sílu táhnout za dva. Bude pro změnu na ostatních, aby se chopili prvních houslí a zařídili potřebné věci i za vás. V srpnu budete rádi, že si můžete dát trochu pohov a odpočinout si.

Lev


V první polovině července vám budou rodinné povinnosti a setkání připadat hodně vyčerpávající. Řeči některých příbuzných vás budou doslova vysávat z energie, vlastně ani nebudete vědět proč – ale dejte na svůj pocit a raději se v tom příliš nevrtejte. Již několik dní po polovině července se totiž dočkáte přílivu nové energie a nad tím, co vás do té doby rozčilovalo, jen mávnete rukou a pousmějete se. Problémy vašich příbuzných vám sice budou pořád připadat malicherné, ale nebude pro vás složité se nad to povznést a díky svému organizačnímu a diplomatickému talentu vše vyřešit.
Váš rodinný život bude po celý zbytek léta skvělý a kdokoliv by vám ho mohl závidět. Budete totiž mít dlouhodobou přízeň Jupitera, krále oblohy. Mimořádně dobré zprávy se budou týkat dětí – nebudou s nimi žádné potíže a budou vám dělat jenom radost. Navíc budete mít spoustu nápadů, do kde v rodině a domácnosti vylepšit, a přízeň hvězd vám pomůže dotáhnout je k úspěšnému uskutečnění.

Panna

V rodině se vám bude výborně dařit po celou první polovinu července. Právě teď je nejvhodnější doba pro nejrůznější rodinné aktivity a pro dotáhnutí vašich velkých plánů v domácnosti do zdárného konce. Najděte si čas na věci, které jste dlouho odkládali, energie budete mít dostatek a bude vás to bavit. Hvězdy vám navíc pomohou k tomu, aby všechny práce kolem domu dopadly výborně a vše proběhlo hladce.
Ve druhé polovině července se v rodině objeví nová témata, která si budou vyžadovat pozornost. Bude se to týkat především vztahů mezi rodiči a dětmi, bude se v nich častěji objevovat napětí. Větší pozornost si zaslouží výchova vašich potomků, dejte si pozor, k čemu je vedete a jaké vlivy na ně působí. Teď o prázdninách je velmi důležité, jak děti tráví svůj volný čas, zkuste pro ně vymyslet něco zajímavého, kde se zároveň i něco naučí – třeba nějaký tématicky zaměřený letní tábor.
Ve druhé polovině léta se budete muset ve vztazích s příbuznými spolehnout na svoji výřečnost. Dejte si však pozor, ať ze sebe neděláte něco, čím nejste – rychle by to prokoukli.

Váhy

Po většinu července pro vás budou rodinné povinnosti představovat spíš zátěž a nebude se vám do nich příliš chtít. Příbuzní budou chtít, abyste se víc angažovali ve věcech domácnosti a bydlení, ale vy budete mít úplně jiné priority. Raději se nesnažte nic předstírat a rovnou jim vysvětlete, jak se věci mají – nebojte se, pochopí to, a navíc vám příznivě nakloněna planeta Merkur s úspěchem pomůže vybrat nejvhodnější slova!
Ve druhé polovině léta konečně opět objevíte i příjemnější stránky rodinného života. S příbuznými začne být mnohem větší zábava, hlavně s těmi nejbližšími – včetně vašich potomků nebo dokonce rodičů!
Ve vztahu k mladším příbuzným v sobě objevíte hravost a bude vás bavit vymýšlet spolu dobrodružné letní plány a drobné zábavy. Pokud nemáte vlastní potomky, užijete si spoustu legrace s jinými dětmi z rodiny. Tak trochu se vrátíte do svých mladších let a vzpomenete si, jak jste kdysi dávno v dětství prožívali prázdninové radovánky – tak proč něco podobného nedopřát i mladší generaci!

Štír


Letos v létě raději zapomeňte na svoji touhu hrát v rodině první housle – stejně by se vám nepovedlo prosadit se, ať se snažíte jakkoliv. Chvílemi se budete doma cítit téměř jako cizinec, protože vašim přáním nikdo nebude dávat příliš velkou váhu – hlavně v červenci. Bude pro vás zajímavé pozorovat, jakým stylem se spolu baví někteří příslušníci vaší rodiny. Uvědomíte si, že to nemáte v krvi a jen těžko byste sem zapadli, takže raději dáte přednost trochu volnějším rodinným vztahům.
Koncem července se vám konečně povede najít jednu nebo možná dvě spřízněné duše, se kterými si budete moct otevřeně popovídat a které vás pochopí. Bude to skvělý pocit, konečně se budete opět cítit, že do rodiny opravdu patříte. Možná však budete překvapeni, že si lépe rozumíte s podstatně mladšími příbuznými než s těmi staršími.
Během srpna se budou věci postupně vyvíjet k lepšímu. Pořád si však budete lépe rozumět s mladšími ročníky a s dětmi v rodině.

Střelec

Vaše rodinné zázemí bude vynikající a budete s ním spokojeni. Trochu vás však bude mrzet, že kvůli rodinnému životu nemáte moc času na přátele a další své aktivity. Vaší rodině to však přesto nebude stačit, jenomže vy jim dáte jasně najevo, že víc už se omezovat nechcete. Věčné stížnosti některých příbuzných nějak překousnete a uchováte si aspoň trochu času sami pro sebe.
Koncem července budete mile překvapeni, protože rodinné neshody se vyřeší samy od sebe. Vaši blízcí konečně pochopí, že vaší silnou stránkou jsou úplně jiné věci než domácí uklízení, spravování a vyvařování. Rádi se přidají k vašim aktivitám nebo vás budou neúnavně povzbuzovat – budete překvapeni, že dokonce i bez vašeho přemlouvání!
V podobném spokojeném duchu se ponese i srpen, takže si po zbytek léta už nebudete mít na co stěžovat. V rodině bude vládnout příjemná kombinace zázemí a spolehlivosti s pochopením pro to, že jako Střelci zkrátka potřebujete trochu svojí svobody!



Kozoroh

Vaši příbuzní se budou dohadovat o věcech, které se vás budou týkat, a nebude jim přitom příliš překážet, že u toho vlastně vůbec nejste. Váš souhlas či nesouhlas bude vedlejší – ale to si samozřejmě nenecháte líbit a budete reagovat tichým protestem. Místo nekonečných rodinných debat se raději budete věnovat svým koníčkům a přátelům, bude to mnohem větší zábava – a taky dobré odreagování, které budete velmi potřebovat.
Ve druhé polovině července se to však postupně zlepší a po zbytek léta už si nebudete moct stěžovat na nedostatek rodinné pohody. Jupiter ve Lvu vám bude přát a přinese vám větší radost z maličkostí, například z toho, že si můžete hrát s dětmi a trochu si u toho zadovádět. Na rodinnou dovolenou proto bude lepší vypravit se až ve druhé polovině léta. V srpnu vám už nic nebude bránit v tom, abyste si užili svůj zasloužený odpočinek naplno v kruhu svých nejbližších. Vaší bezstarostnosti ve výchově dětí se však někteří vaši příbuzní budou trochu divit.

Vodnář

Po většinu července nebudete mít příliš náladu na rodinný život a mnohem lépe vám udělá dovolená prožitá s přáteli, s novou láskou nebo klidně i osamotě – potřebujete si trochu odpočinout od rodinného stereotypu a každodenní jednotvárnosti, která vám už připadá nudná. Budete mít sklon kritizovat a dokonce i trochu pomlouvat své příbuzné, pozor na to.
Až koncem července se opět trochu zakotvíte v kruhu své rodiny. Najednou začnete všechno vnímat optimističtěji, i když se vlastně nic zas tak moc nezmění – klobouk dolů! Společnost některých příbuzných, hlavně těch mladších, vás bude naplňovat novou energií. Uvědomíte si, že když se lépe vžijete do situace některých členů vaší rodiny, mnohem snáz je díky tomu pochopíte a uvidíte je v lepším světle. Dokonce s překvapením zjistíte, že se od nich můžete spoustě věcí naučit!
V podobném duchu se ponese i srpen – rodinný život bude klidný, příjemný a harmonický. Aby to však nezačala být nuda, nezapomeňte občas přinést na světlo světa své nápady a podniknout s rodinou nějakou zajímavou letní akci.

Ryby


V první části července vás bude rodinný život a všechno co souvisí s domácností velmi bavit. Bude to pro vás seberealizace, ale bude vás trochu mrzet, že vaši příbuzní málo doceňují vaše snažení. Sice vás to baví, ale to ještě neznamená, že mají nárok brát vaši práci v domácnosti jako samozřejmost!
Koncem července se odhodláte ke změně a řeknete si, že takhle to už dál nejde. Vaší rodině jistě neuškodí, když každý z nich dostane nějaké ty úkoly navíc – a vy si aspoň konečně odpočinete. Začnete se na rodinné záležitosti dívat s větším nadhledem a uvědomíte si, že si klidně můžete dát trochu pohov. Na přelomu července a srpna si proto dopřejete nějaký hezký letní program jen s přáteli nebo zkrátka s někým jiným než je vaše rodina. Perfektně si odpočinete, přesně to jste potřebovali.
Ani v srpnu se toho moc nezmění – místo domácích prací se budete raději víc věnovat svým koníčkům a věcem, které vás opravdu zajímají. Pro mnoho Ryb to budou dobročinné a charitativní aktivity, což je víc než chvályhodné!

JE VÁŠ RODINNÝ ROZPOČET V MÍNUSU? Povím vám, kdy se budete mít lépe!
Astroložka Pavlína
na tel.: 906 701 701 nebo pošlete SMS ve tvaru SMS PAVLINA na 900 30 44

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.