Home - Články - Lednový úplňkový horoskop lásky 2022

Lednový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 13. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Lednový úplňkový horoskop lásky 2022

První úplněk v roce nastane v noci na úterý 18.1.2022 v 0:48 ve znamení Raka. Působit však bude již o víkendu a doznívat po zbytek pracovního týdne! Co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany platí raději od tohoto úplňku žádné zázraky nečekat, přízeň hvězd patří v lásce jiným znamením. Klidně se však pusťte do svých osobních plánů samostatně, přeje vám totiž Mars ve Střelci, a třeba tak na někoho nakonec uděláte dojem!

Býk
Hvězdy jsou vám v lásce příznivě nakloněné, milí Býci, ale nějaké mouchy to přece jen má, hlavně couvající Venuši. Teď není vhodný čas pro nová seznámení nebo sblížení, ale spíš pro rozvíjení stávajících partnerských svazků.

Blíženci
V tomto úplňkovém čase raději držte jazyk za zuby, milí Blíženci, protože hrozí nedorozumění a zbytečné spory. V lásce se spolehněte na řeč těla a nesnažte se věci příliš rozpitvávat, nikam by to totiž nevedlo, právě naopak.


Rak
Pro Raky je tento úplněk mimořádně důležitý, ale spíš se věnujte své vlastní duši než lásce. Je vhodný čas pro meditace a duchovní růst. V lásce by vás naopak mohla čekat zklamání, pokud podlehnete falešným iluzím. Jste nejspíš mnohem citlivější než váš protějšek.

Lev
Pokud si chcete udržet svoji oblíbenou pozici centra pozornosti opačného pohlaví, dá vám to nyní docela zabrat. Pořád se však můžete pochlubit pracovními úspěchy, které budou vaším esem v rukávu při seznamovacím povídání.

Panna
V lásce se vám touto dobou bude dařit rozhodně nadprůměrně, ale vy se nespokojíte s málem a nejraději byste ještě něco změnili k lepšímu, ale to není zas tak snadné. Pozor, ať se nezamotáte do nějakých nedorozumění, komunikace může váznout.


Váhy
Vám, milé Váhy, teď nejsou planetární konstelace nijak zvláště romanticky příznivé. Lepší bude věnovat se v magický úplňkový večer vašim koníčkům, než hledat štěstí v něčí náruči. Zkomplikovat se může hlavně komunikace vlivem Merkuru.

Štír
Luna v Raku vám velmi přeje a přináší vášeň a romantiku. Je čas užívat si to příjemné v životě a nesnažit se příliš řešit vážnější věci, s retrográdním Merkurem a Venuší by to jen stěží mohlo vést ke kýženým výsledkům. Počkejte si!

Střelec
Mars ve vašem znamení vám přináší aktivní přístup ke vztahům, ale pozor, ať příliš netlačíte na pilu. Hvězdy přejí spíš klidnějšímu prožití těchto dnů kolem úplňku, tak se držte trochu zpátky, ať se svými divokými nápady u své polovičky nenarazíte.


Kozoroh
V lásce se vám bude nyní dařit, protože máte přízeň jak Slunce, tak i Venuše v Kozorohu. Otevřete své srdce a nezapomínejte, že v lásce nemá pragmatické smýšlení co dělat. Když budete vnímat kouzlo okamžiku, dočkáte se neopakovatelných magických momentů!

Vodnář
Retrográdní Merkur ve vašem znamení Vodnáře vám v těchto dnech komplikuje komunikaci, i tu partnerskou, a navíc je zde Saturn, který značí omezení a překážky. Ale nic si z toho nedělejte, uvolněte se a snažte se nic zbytečně neřešit!

Ryby
Luna v Raku vám přeje, protože je to vodní znamení stejně jako to vaše. A voda je živel citů a lásky, takže lednový úplněk bude ve vašem partnerském životě velmi příjemný a harmonický. Je čas začít naplňovat vaše sny, ale taky si užívat romantiku!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.