Home - Články - Za hranicemi běžného vnímání - Lea, 28 let

Za hranicemi běžného vnímání - Lea, 28 let

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 4. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Lea_30.4.12.jpg.jpgTajemný příběh - Lea, 28 let

Dobrý den,
dovoluji si Vám poslat svůj " Tajemný příběh".

Když mi bylo 6 let, přestěhovali jsme se s rodiči a mým starším bratrem z paneláku do rodinného domu. Dům byl starý odhadem 100let. Na domě se provádělo mnoho oprav. Dům jsem velice milovala. Tajemný dům se zahradou, dvěmi patry a sklepy a v neposlední řadě půdou. V domě dříve byla hospoda, proto měl několik zákoutí a strašidelné chodby, a komory a sklady. Vše se stalo v mých 7 letech. Spala jsem ve svém pokojíčku a najednou mě probudila strašná zima a u dveří mého pokoje stála starší žena, měla jakoby bílé šaty a konec té postavy byl rozmazaný, a tak se vznášela po mém pokoji a upřeně se na mě dívala. Bála jsem se. Běžela jsem k vypínači a rozsvítila jsem. Dáma se rozplynula se světlem. Takhle se to opakovalo každou noc a vždy jsem pak utíkala spát ke svým rodičům. Pak mi rodiče zakázali se vracet k nim do postele, tak jsem musela v pokojíčku zůstat. Noc se opakovala jako obvykle, ale probudila mě paní, která seděla přímo u mojí postele a dívala se na mě divně, strašidelně a pak jako by se mě dotkla a zvedla se a šla ke dveřím, pak se zase otočila a podívala se na mě a tahle šla dál a dál a já jsem šla za ní...došla jsem až ke dveřím půdy. U půdy jsem se zastavila a lekla jsem se, vrátila jsem se do postele a už neusnula. Ráno jsem šla k půdě a šla se podívat na půdu. Můj bratr mě vždy zlobil, že se tady určitě někdo oběsil na těch trámech. Na půdních trámech visely staré přetrhané šňůry na prádlo. Na půdě jsem se vždy bála, protože dveře šlo odemknout pouze z venkovní strany.
Tehdy v noci jsem se bála, že se tam zaklapnu a budu muset zůstat na strašidelné půdě přes noc. Tohle se opakoval velice často až do mých 13-ti let.
Poté jsme se z domu odstěhovali. Při stěhování jsem hledala na půdě krabice na balení věcí a našla jsem tam starý kufr a v něm byly fotografie cizích lidí. Bohužel jsem neměla čas si ty fotografie prohlédnout a najít tu paní, která se mi zjevovala. Někdy lituji, že jsem si ten kufr nevzala s sebou, ale na druhou stranu ty osobní věci mají zůstat s tím člověkem a místu, kterému patří. Po přestěhování jsem tohle říkala matce a ona mi řekla, že se v domě oběsila paní, že mi to neřekli, protože bych tam nechtěla bydlet. Paní se oběsila, protože zůstala v domě sama a trápila se. Zakončila svůj smutek na půdě a našli ji až po několika dnech sousedé, kteří nám toto řekli až po koupení domu. Já jako malá holka jsem tuto paní vídala a věděla jsem mnohem dřív, co se stalo. Možná jsem té paní mohla pomoci, možná to nebyla sebevražda a mohla jsem objevit skryté tajemství, ale tohle se již nedozvím.

Děkuji Vám, že jste přečetli můj příběh.
S úctou
Lea Gregorová

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den paní Leo.

Téměř každý starší dům si v sobě uchovává energie svých „nájemníků“, kteří přešli na druhý břeh. Vy jste byla ještě malá dívenka a Vaše nadsmyslové vnímání v tomto věku bývá velmi citlivé a otevřené. Vy jste paní Leo vnímala, energii zesnulé ženy, která Vám možná chtěla pouze sdělit svůj smutek, který nebyl nikdy vyslyšen. Paní Leo, udělala jste dobře, že jste nechala kufr na svém místě. Patřil do starého domu a tím, že byste si jej vzala s sebou, byste nikomu nepomohla ba naopak. Tato žena by za Vámi mohla hledat cestu i do Vašeho nového bydlení. Což by ve Vás vyvolávalo pouze zmatek a možná strach.
Jak již jsem napsala, jste vnímavá žena a jako dívenka, jste „vyslyšela“, co Vám žena chtěla sdělit. Netrapte se tím, že jste jí mohla pomoci, ona o tu pomoc nežádala, věřte, že by o sobě dala vědět mnohem intenzivněji.
Paní Leo, až spolu budeme hovořit, podrobněji Vám vše ohledně „zbloudilých „ duší vysvětlím.
Budu se na vás těšit.
S pozdravem Daniela

Reakce paní Ley po provolání 30 minut ZDARMA s paní kartářkou Danielou:

Dobrý den,
moc Vám děkuji za výhru. Výklad se mi moc líbil a paní Daniela byla velice příjemná. Její předpověď seděla a nepříjemné věci mi sdělila velice citlivě. Paní Daniela se mi úžasně věnovala, byla perfektní, že nám těch 30 minut nestačilo. Moc Vám děkuji a zachovám Vám věrnost.
Zdraví Lea

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.