Home - Články - Láskohled 6. - 12. ledna

Láskohled 6. - 12. ledna

vloženo 3. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. ledna

Leden je zimní měsíc, a tak zůstávají i lidská srdce často chladná. Spolehlivě je ale rozmrazí vlídné slovo a vřelý úsměv! Milé chování navíc vůbec nic nestojí. Slibte si pro tento týden, že budete šířit dobrou náladu a nebudete čekat nic nazpět. Uvidíte, že s čím větší lehkostí budete záležitosti lásky brát, tím více se vám osud odmění.
sdílet článek na facebooku
Beran
Máte momentálně poměrně dost starostí a občas se můžete cítit skoro až depresivně. Ze špatné nálady vás však rychle dostane vaše nová láska, která ví, jak vám zvednout náladu.

Býk
S vaší láskou si momentálně skvěle lebedíte. Trávíte spolu každou volnou chvilku a užíváte si báječnou zábavu plnou erotického jiskření. Máte pocit, že jste omládli o deset let.

Blíženci
Nepříjemné myšlenky a hlavně pochyby o vašem vztahu jsou momentálně na denním pořádku. Stále přemýšlíte nad tím, co se asi mohlo stát, že se váš protějšek tak radikálně proměnil.

Rak
Váš nový vztah vám zabírá spoustu času. Na jednu stranu moc rádi trávíte romantické chvíle se svým protějškem, na druhou stranu byste měli rádi více času jen pro sebe a své potřeby.



Lev
Ve vašem okolí se nachází někdo, kdo je naladěn na stejnou vlnu jako vy. Rozumíte si po všech stránkách. Vy ale s navázáním vztahu pořád váháte. Máte špatné zkušenosti z minula.

Panna
Nezadaní jedinci si tento týden nedělají ze svého single statusu vůbec těžkou hlavu. Mají totiž úplně jiné starosti a upřímně jste i trochu rádi, že jste svobodní a bez závazků.

Váhy
Potkáte tento týden osobu, která se vám na první pohled zalíbí kvůli svému upravenému a příjemnému zevnějšku. Při bližším seznámení však vaše prvotní nadšení velice rychle opadne.

Štír
Váš protějšek to tento týden nebude mít v práci moc lehké, takže se bude vracet se zachmuřeným obličejem. Vy mu však dokážete zvednout náladu a on na své problémy brzy zapomene.



Střelec
Váš partner stojí vždy na vaší straně, takže pokud dojde na nějaké neshody s rodinou, tak se na něj můžete vždy spolehnout. Je dobré vědět, že je tady někdo, kdo vám kryje záda.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích dojde k hádkám ohledně financí. Jeden z vás to totiž tento týden přehnal s nakupováním a udělal pořádnou díru do rodinného rozpočtu. To teda moc nepotěší.

Vodnář
Čerstvá zamilovanost je u vás viditelná. Doslova záříte štěstím a na svět se hned díváte jinak. Jen si dejte pozor, aby vám růžové brýle brzy nespadly. Ne vše je tak, jak se zdá.

Ryby
V otázce lásky necháváte vše osudu a náhodě. Věříte, že pokud jste si souzeni, tak si cestu k sobě najdete vždy, proto nepřemýšlíte nad budoucností a užíváte si přítomných chvil.
|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.