Home - Články - Láskohled 6. - 12. května

Láskohled 6. - 12. května

vloženo 3. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. května

Ačkoliv je květen měsíc lásky, ne všichni to pocítí na vlastní kůži. Především Berani a Blíženci by měli týden přečkat v klidu a pomalu začít vyhlížet lepší časy, které se teprve chystají. Naopak Lvi zažijí týden plný vášně. A co čeká vás?
sdílet článek na facebooku

Beran
Neunáhlujte se tento týden v oblasti lásky a nenechte za sebe mluvit své rozjitřené emoce. Nejen, že by vás to mohlo přinést nepříjemné dusno, ale zkazí vám to náladu na celý týden.

Býk
Příliš často děláte ukvapené závěry a pak toho litujete. Raději si nechte všechno projít důkladně hlavou, než vznesete obvinění. Zbytečně byste ztratili pevnou půdu pod nohama.

Blíženci
Pěkně začínající nový vztah začíná mít trhliny. Jsou dokonce tak velké, že máte obavu, že už je nedokážete slepit ani tím nejsilnějším lepidlem. Nejste prostě pro sebe stvořeni.

Rak
S vaším miláčkem si nyní skvěle rozumíte. Konečně jste se sžili a víte, co ten druhý chce. Možná by bylo popřemýšlet nad dalším krokem, který by vás ve vztahu posunul někam dál.



Lev
Kolem vaší osoby se teď srocují samí obdivovatelé. Nevíte, na které pozvání na rande dříve kývnout. Proto si této zvýšené pozornosti o svou osobu užíváte tak trochu nezávazně.

Panna
Často se sami sebe ptáte, jestli vás váš dosavadní vztah vůbec ještě baví. Pokud vás tato otázka trápí stále častěji, tak byste měli udělat v oblasti lásky poněkud radikální krok.

Váhy
Kroťte tento týden své emoce. Mnohdy můžete ve vzteku říct něco, co vás později bude hodně mrzet. Raději si svá slova pořádně rozmyslete, nebo ještě lépe - držte jazyk za zuby.

Štír
Planá slova a zbytečné sliby už na vás konečně neplatí. Chcete vidět skutečné činy a taky se podle toho zařídíte. Nebaví vás pořád táhnout vztah sami. Musíte na to být přece dva.



Střelec
Přejete si daleko více pozornosti, než se vám od vašeho protějšku nyní dostává. Však si to taky zasloužíte, jste to totiž vy, kdo je pomyslným tahounem vašeho dosavadního vztahu.

Kozoroh
Tento týden se budete perfektně bavit. Všechno vnímáte s pozitivní myslí a umíte se dostat ve správný čas na to správné místo. Díky tomu se seznámíte s naprosto úžasnými lidmi.

Vodnář
Komunikace ve vztahu tento týden vázne. Nedokážete se tedy včas domluvit na jistých záležitostech a díky tomu vznikne nejedna hádka. Najděte na sebe čas, abyste se vyhli konfliktům.

Ryby
Oblast lásky vám tento týden není moc příznivě nakloněna. Snad bude příští týden lepší! Hádky jsou u vás doma na denním pořádku. Přitom se jedná o naprosto banální malichernosti.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.