Home - Články - Láskohled 6. - 12. dubna

Láskohled 6. - 12. dubna

vloženo 3. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. dubna

První slunečné dny nás pořádně rozpálí! Zejména Lvi odstartují týden pořádně vášnivým vzplanutím. Ostatní znamení však nezůstanou pozadu! Přečtěte si váš osobní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska přes internet nefunguje tak, jak jste si představovali. Seznamka není nic pro vás, takže se zase vrátíte ke starému dobrému randění, i když je na pováženou, zda je to teď reálné.

Býk
V lásce vás provází náhlé výbuchy vzteku, které jsou směrovány právě na váš protějšek. Neumíte to logicky vysvětlit, ale miláček vás neskutečně štve. Vytočí vás i úplná maličkost.

Blíženci
Máte pocit, že v lásce se vám lepí smůla na paty. Pokud si někoho najdete, tak to nevydrží dlouho. Pokud máte o někoho vážný zájem, tak se ukáže, že se jedná o zadaného jedince.

Rak
V tomto týdnu cítíte mírné zklamání nad novým vztahem. Původně to vypadalo, že je váš vztah ideální, ale opak se ukázal být pravdou. Raději se ani nezabýváte společnou budoucností.


Lev
Zahoříte láskou ke svému dlouhodobému příteli. Uvědomíte si, že je to člověk, který vždy stál na vaší straně a po vašich minulých zkušenostech vedle sebe chcete někoho stálého.

Panna
Nečekaně najdete porozumění u jednoho známého. Ani jste nevěděli, že toho máte tolik společného. Podobný osud vás tak nějak spojí dohromady. Kdo ví, jak se to nakonec celé vyvine.

Váhy
Momentálně není přiliš vhodné navazovat nějaké nové vztahy. Zkrátka hvězdy vám v tomto ohledu nejsou příliš příznivě nakloněny. Raději se věnujte jiným oblastem vašeho života.

Štír
Tento týden získáte větší nadhled a uvědomíte si, co od vztahu očekáváte a co nejste v žádném případě ochotní tolerovat. Možná bude hledání těžší, ale výsledek bude stát za to.


Střelec
Váš poslední dramatický rozchod ve vás zanechal nedůvěru v opačné pohlaví. Tento týden ale potkáte někoho, kdo vás přesvědčí o tom, že nemůžete všechny házet do jednoho pytle.

Kozoroh
Nebojíte se výzev, ale když vás někdo pozve na poměrně dobrodružné rande, tak určitě odmítnete. Dobře uděláte! Budete se prozatím bavit telefonicky a s daným člověkem se velmi sblížíte.

Vodnář
Máte pocit, že si vás partner neváží. Děláte pro něj, ale i pro rodinu, první poslední a stejně mu to není dost dobré. Na konci týdne pěkně bouchnete a možná vyrazíte někam sami.

Ryby
Krásně se vám daří navazovat nová přátelství. Doufáte, že se seznámíte i s někým, kdo si získá vaše srdíčko. Hvězdy hlásí, že nenastal ten pravý čas. Radujte se alespoň z nových přátel.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.