Home - Články - Láskohled 31. července - 6. srpna

Láskohled 31. července - 6. srpna

vloženo 29. 7. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 31. července - 6. srpna

Druhý měsíc prázdnin je tady, a proto se včas nachystejte na to, jak tento láskyplný letní týden prožijete. Vy zadaní, buďte na sebe hodní a vy nezadaní, pokud vám to ještě nevyšlo, neznamená to přece, že budete do konce léta sami. S Láskohledem svou lásku určitě najdete!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce může být tento týden důležitým obdobím pro prohloubení vašich emocionálních vazeb. Můžete se setkat s někým, kdo vám bude schopen poskytnout podporu, ale i porozumění.

Býk
Seznámíte se s někým, kdo vás výrazně okouzlí. Bude to zejména kvůli tomu, že dotyčná osoba oplývá velice neotřelým humorem, ale i světonázorem, který vy celkem hodně obdivujete.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte možnost nějaké nepříjemné hádky. Máte spolu hodně neshod, které jsou zapříčiněny odlišným vnímáním světa. Je jen na vás, jak se k tomu postavíte.

Rak
Mars je v pozitivní sextilu s vašim znamením a vy dojdete k uvědomění, že váš idol, i nově vznikající vztah, možná není to, co jste si představovali. Hodně věcí budete vnímat jinak.


Lev
Milí Lvíčci, hvězdy osudu jsou vám tento týden příznivě nakloněny, a pokud dlouho hledáte osudovou lásku, tak nyní je zde velká pravděpodobnost, že ji naleznete. Mějte oči dokořán!

Panna
Pokud jste ve vztahu, bude tento týden čas pro projevování lásky a samozřejmě romantiky. Pokud jste svobodní, můžete se setkat s někým, kdo vás ohromí svou pozitivitou a charisma.

Váhy
Snadno a velice rádi poznáváte nové lidi. Jste společenský jedinec, který je rád ve středu pozornosti. Seznamování vám nedělá vůbec žádný problém, a proto je kolem vás stále rušno.

Štír
Momentálně se nechcete do ničeho vážného nutit a užíváte si všeho, co vám letní radovánky nabízí. Říkáte si, že žijete jen jednou a je načase si začít užívat života se vším všudy.


Střelec
Poslední dobou jste se ujistili v prioritách, které zastáváte. Pokud se ve vašem životě objeví někdo s podobným zaměřením, je velice pravděpodobné, že ho budete chtít poznat blíže.

Kozoroh
Rozhodli jste se, že vašemu dosavadnímu vztahu dáte ještě jednu a to poslední příležitost jak to zlepšit. Přece jen spolu máte nějaké závazky a věříte, že jen musíte oba dva chtít.

Vodnář
Máte výrazné kouzlo osobnosti a není divu, že na vás občas opačné pohlaví může oči nechat. Samozřejmě vám to zvyšuje sebevědomí, ale občas byste měli rádi klid od vší pozornosti.

Ryby
Tento týden se setkáte s někým, kdo s vámi bude sdílet společné zájmy, ale také smysl pro humor. Buďte otevření zajímavé komunikaci - využívejte svého šarmu a duševního nadhledu.

|<< < 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.