Home - Články - Láskohled 30. ledna - 5. února

Láskohled 30. ledna - 5. února

vloženo 27. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. ledna - 5. února

Láska je vážná věc! Například Váhy si ve vztahu pomalu sundávají růžové brýle, ale zato Raci se mohou těšit na pořádně žhavé okamžiky! Poznejte i Vy svůj týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš protějšek vás rozčiluje. Stále se vás snaží popichovat a někdy jsou pro vás jeho posměšky, i když nevinně míněné, dost urážlivé. Když ho konfrontujete, tak vás nebere vážně.

Býk
Jste na rozpacích z vaší dosavadní známosti. Do teď vám přišlo, že jste si tak nějak souzeni a ve většině případů si rozumíte. Posledních pár dnů se ale protějšek chová značně podivně.

Blíženci
Poslední dobou jste udržovali jen povrchní vztahy, kdy jste provozovali nezávazné flirtování. Teď to vypadá, že byste měli zájem o vážnější vztah. Možná jste potkali toho pravého.

Rak
Momentálně jste v osobním životě velice spokojení. Ozval se vám váš vysněný idol a zve vás na rande. Konečně si vás všiml, také jste se o to poslední opravdu intenzivně snažili.


Lev
Jistá osoba, ke které jste měli pozitivní vztah, vás hodně zklamala. Nikdy jste si nemysleli, že by tento jedinec mohl být tak falešný. Celkově jste se o něm dozvěděli nehezké věci.

Panna
S vaším osobním životem si nijak nelámete hlavu a vše berete s nadhledem. Není divu, jste sice single, ale jste spokojení a hlavně máte ve všech směrech velice otevřené možnosti.

Váhy
Nadšení z nového idolu pomalu ale jistě opadává. Hodně vás zklamala, jak se daný jedinec chová v soukromí a jak se předvádí ve společnosti. Tato jeho maska je vám dost nesympatická.

Štír
Protiklady se přitahují, o tom není pochyb. Bohužel, když opadne první nadšení a zamilovanost, tak zjistíte, že si s daným jedincem nemáte vůbec co říct a nemáte nic společného.


Střelec
S protějškem máte rozdílné názory na svět kolem. Dokonce se vám zdá, že partner se vašemu světonázoru vysmívá a přijdou mu zcestné. Můžete být odlišní, ale musíte se respektovat.

Kozoroh
Váš protějšek se poslední dobou chová velmi dětinsky, neustále se uráží a nemůžete mu absolutně nic říct a ani vytknout. Nejhorší na tom je, že sám se k vám chová někdy jako hulvát.

Vodnář
Momentálně se nacházíte v poměrně čerstvém vztahu, kde se samozřejmě vznášíte na růžovém obláčku zamilovanosti, ale rovněž řešíte už i praktičtější otázky vašeho společného soužití.

Ryby
Potkali jste osobu svých snů a momentálně se vaše myšlenky pohybují zejména v oblasti lásky a romantiky. Užíváte si chození na rande, ale i něžné chvíle plné vzájemných pozorností.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.