Home - Články - Láskohled 30. března - 5. dubna

Láskohled 30. března - 5. dubna

vloženo 27. 3. 2020
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 30. března - 5. dubna

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co na vás Amor připravil! Potkáte lásku na celý život, nebo to bude jenom pár denní románek? Zjistěte a čtete více!

sdílet článek na facebooku

Beran
Těšte se na nával pozitivních situací v oblasti lásky a vychutnávejte si to plnými doušky. Amorek zamilovanosti pro vás má to nejhezčí možné překvapení, které vás dostane do kolen.

Býk
Náhodné rande má velmi rychlý spád. Poměrně brzy navážete nový vztah, čímž překvapíte mnohé kamarády. Jste totiž známí tím, že si raději vše třikrát promyslíte a nejednáte ukvapeně.

Blíženci
Slibné přátelství, které jste nedávno začali, s sebou nese i mnohé radosti, ale i úskalí. Často dochází ke zbytečným neshodám. Zároveň jste ale rádi, že máte svou spřízněnou duši.

Rak
Váš miláček vám udělá radost nějakým krásným romantickým překvapením. Něžná tantrická masáž či večeře při svíčkách jen ve dvou jenom utuží vztahy a pohladí vás, milí Ráčci, po duši.


Lev
To, že někdo sdílí stejný koníček, či má podobnou náturu ještě neznamená, že se k vám stoprocentně hodí. Raději dejte na to, co vám říká vaše srdce. To vám ještě nikdy nelhalo.

Panna
Čas na lásku vám poslední dobou velmi schází. Máte spoustu povinností okolo a partnera necháváte na druhé koleji. Není to však moc dobrá taktika, časem to začne být na vztahu znát.

Váhy
Stále máte pocit, že vám partner nedokazuje lásku podle vašich představ. Jste totiž plni lásky, ale nevíte, zda ji dáváte tomu správnému člověku. Je potřeba to konečně vyřešit.

Štír
Na svůj nový objev moc nespěchejte. Pro daného jedince je vážný vztah něčím naprosto novým a tudíž tak trochu tápe. Když na něj půjdete pomaleji, určitě to poté ve výsledku ocení.


Střelec
Kolega vás seznámí s někým novým. Moc jste si od toho neslibovali, obzvlášť po minulých zkušenostech s dohazováním. Nyní si ale každý všimne vašich okamžitých vzájemných sympatií.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích dochází k častým hádkám. Důvodem je to, že byste si rádi pořídili něco nového, nebo zrekonstruovali část vašeho hnízdečka. Protějšek je však zásadně proti.

Vodnář
Láska už na vás netrpělivě čeká. Chytněte ji proto za pačesy a už ji nepusťte. Můžete si být jistí, že tento jedinec je pro vás skutečně tím pravým. Máte po čem již dlouho toužíte.

Ryby
Kolem vás se pohybuje osoba, která má zálusk na vaši lásku. Opravdu se snaží a vytáhne své nejúčinnější zbraně. Váš protějšek má oči jen pro vás a snahy konkurence mu jsou k smíchu.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.