Home - Články - Láskohled 3. - 9. srpna

Láskohled 3. - 9. srpna

vloženo 31. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. srpna

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro svůj protějšek jste mimořádně inspirativní protějšek. Skutečně se snažíte, aby váš život stál za to a nemíníte jen tak promrhat ani jeden den. To je na vás velice atraktivní.

Býk
Máte vedle sebe někoho, kdo je spíše váš kamarád, přesto jste si moc blízcí. Hodně se snažíte, abyste vztah zintimnili, ale vášeň a přitažlivost už je bohužel nenávratně pryč.

Blíženci
Stále častěji uvažujete nad tím, že byste si našli vážnou známost a usadili jste se. Ještě donedávna jste ale prohlašovali, že na vážné vztahy nejste. Kdo za tou změnou asi stojí?

Rak
Tento týden buďte, milí Ráčci, na pozoru! Máte šanci potkat svou spřízněnou duši! Na naprosto nečekaném místě zahoříte k někomu charismatickému silnou sympatií a budete okouzleni.


Lev
S vážnou známostí to začíná pořádně skřípat. Již když jste do vztahu šli, tak jste věděli o rozdílných povahách a zájmech. Zariskovali jste, ale nyní vidíte, že to nemá budoucnost.

Panna
Ne nadarmo se říká, že hranice mezi láskou a nenávistí je nebezpečně tenká. Tento týden se o tom vy budete moct na vlastní oči přesvědčit. Se svým protějškem jste na ostří nože.

Váhy
Jste optimistický člověk plný pozitivní energie. Po boku své známosti ale začínáte chřadnout a vaši přátelé vás nepoznávají. Protějšek z vás svou negativitou vysává veškerý život.

Štír
Umíte využít své přednosti k tomu, abyste někoho ve svém okolí okouzlili. Daného jedince však nechytnete do svých osidel jen tak. Musíte k tomu použít daleko rafinovanější triky.


Střelec
Potkáte někoho nového, který vás zaujme svým ležérním vzhledem, ale i pronikavou inteligencí. Po pár schůzkách však zjistíte, že daná osůbka je na vás možná až příliš impulzivní.

Kozoroh
Zklamání v lásce opravdu bolí, to sami moc dobře víte. Nenechte se proto zlákat sladkými a zrádnými slůvky někoho, kdo neumí dodržovat své sliby a stále jen lže sobě i svému okolí.

Vodnář
Příliš se upínáte na někoho, kdo o vaši pozornost zas až tolik nestojí. Máte totiž neustále pocit že se jedná o člověka, kterého zajímáte, ale on myslí na někoho úplně jiného.

Ryby
Máte momentálně sexappealu na rozdávání. Jste plni elánu a zdravé dravosti, která k sobě přitahuje opačné pohlaví jako magnet. Nebojíte se projevit zájem a to je proklatě sexy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.