Home - Články - Láskohled 3. - 9. května

Láskohled 3. - 9. května

vloženo 1. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. května

Měsíc lásky se rozeběhl a události nabírají obrátky! Pokud zatím čekáte na pozvání na rande, a přitom jdete štěstí naproti, obrňte se trpělivostí, už v příštím týdnu se totiž věci mohou radikálně změnit. Zadaní by si měli uvědomit, že prvním májem všechno neskončilo, na vztahu je potřeba pracovat pořád. Ani láska není zadarmo!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nemáte moc náladu se setkávat s někým novým a chodit na rande. Poslední dobou totiž většina vašich známostí skončila fiaskem a vy se nyní chcete zaměřit na sebe a osobní rozvoj.

Býk
Zdá se vám, že váš vztah je pomalu u konce. Láska vyprchává a společný stereotyp a nuda ve vztahu vás doslova ubíjí. Váš protějšek se navíc ani nijak nesnaží cokoliv zachránit.

Blíženci
Merkur vstupuje do vašeho znamení, milí Blíženci. Rozhodně budete mít komunikativnější náladu než kdy jindy, a to i ti introvertní z vás. Díky tomu máte lepší šance na seznámení.


Rak
Bohužel vaše poslední rande nedopadlo zrovna podle vašich představ, tak je jasné, že se na druhou schůzku s daným člověkem moc nehrnete. Druhá polovička je však jiného názoru.

Lev
Rozhodnete se dát jisté osobě druhou šanci a nebudete litovat. Mysleli jste si, že vstoupit dvakrát do stejné řeky je naprosto zbytečné, ale poznáte, že se ten druhý opravdu změnil.

Panna
Jste plni pozitivní nálady a milující aura z vás sálá na všechny strany. Není divu, že na vás spočinou zraky mnoha jedinců opačného pohlaví. Jste totiž až nebezpečně přitažliví.


Váhy
V tomto týdnu potkáte někoho ze své minulosti. I když jste se dlouho báli, že k takovému setkání dojde, tak nakonec zjistíte, že si z toho odnášíte příjemný pocit bez výčitek.

Štír
Venuše tvoří příjemný sextil s Marsem a přeje zejména dlouhodobým svazkům. S protějškem si vyříkáte hodně věcí a velice tím svému vztahu prospějete. Budete si teď daleko bližší.

Střelec
Zjistíte, že vás kamarád je vaším dlouhodobým ctitelem. Doslova vás to šokuje, protože jste to v žádném případě netušili. Po menším zaváhání ale nakonec přijmete pozvánku na rande.


Kozoroh
V dlouhodobých svazcích očekávejte tento týden problémy. S protějškem se neshodnete na docela důležité záležitosti - to vám zkazí náladu a budete na sebe celý týden dost naštvaní.

Vodnář
Tento týden zažijete opravdu skvělé rande přesně podle vašich představ. Nádherně strávené chvíle, ve vám tolik blízké přírodě, zakončíte nějakou výbornou večeří u jednoho z vás.

Ryby
Potkáte v tomto týdnu někoho, kdo vás skutečně velice obohatí. Nejen, že je to člověk sečtělý, který má spoustu vědomostí, ale taky zjistíte, že máte spoustu společných zájmů.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.