Home - Články - Láskohled 3. - 9. dubna

Láskohled 3. - 9. dubna

vloženo 31. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 3. - 9. dubna

Nepodceňujte sílu lásky! Ta už na vás čeká za rohem, stačí se jenom rozhlídnout a věřit, že Amor zasáhne i vás a vaše srdíčko. Hodně zdaru přeje nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Přijde vám, že začínáte přicházet o zájem svého protějšku. Ze začátku to vypadalo, že by vám snesl modré z nebe a teď jenom sedí na telefonu nebo u televize a vás si nevšímá.

Býk
S kolegou už déle nemůžete přehlížet tomu, jak vás to k sobě očividně táhne. Zpočátku jste se celkem bránili si začít s někým z práce, ale vaše city a emoce jsou daleko silnější.

Blíženci
Potkali jste někoho zajímavého a i když se zdá, že daná osoba o vás zájem nemá, tak opak je pravdou. Bude vám ale chvíli trvat, než si k sobě najdete cestu, ale rozhodně vyčkávejte.

Rak
Jste sice momentálně sami, ale celkem si to užíváte. To ale neznamená, že o vás není zájem, ba naopak. Neustále vám chodí nějaké nabídky na rande, vy jich ale nyní moc nevyužíváte.


Lev
Rádi trávíte čas vedle svého idola. Jeho energie je pro vás povzbuzující a je pravda, že si hodně rozumíte. Váš idol ale netuší o vašich citech. Možná byste se už měli vyjádřit.

Panna
Jaro se ve vás probudilo a přineslo vám do života spoustu pozitivní energie. Kam vstoupíte, tak tam vnesete světlo a díky tomu nemáte problém stále se seznamovat s novými lidmi.

Váhy
Znepokojuje vás, že protějšek s vámi skoro úplně přestal komunikovat. Stále jen tráví čas s kamarády, případně sám a vás už k ničemu nepřizve. Hodláte si s ním o tom promluvit.

Štír
S kolegou v práci to vypadá stále lépe. Je ale pravdou, že jste spolu nikdy nebyli o samotě a vůbec nevíte, jak by to mohlo dopadnout a zda byste si měli vlastně sami co říct.


Střelec
Poslední dobou se scházíte s jistým člověkem, ale nejste si vůbec jistí, zda z toho bude něco víc. Taky vám momentálně hodně vadí, že na vás daná osoba v tomto ohledu dost tlačí.

Kozoroh
I když jste single, tak volné chvíle velice rádi trávíte v přítomnosti vašeho nového idola. Skvěle si spolu rozumíte a je evidentní, že mezi vámi něco je. Kdo ale udělá první krok?

Vodnář
Ve vážném vztahu se mohou objevit nečekané mráčky. Drobné slovní šarvátky se mohou zvrhnout a není vyloučeno, že se neudržíte a na protějšek se utrhnete. Máte nyní rozjitřené emoce.

Ryby
Krásné počasí, jaro a teplo má na vás zázračný účinek. Nechybí vám úsměv, dobrá nálada a přesně to je magnet pro opačné pohlaví. Jste nyní opravdu v kurzu a nemáte nouzi o ctitele.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.