Home - Články - Láskohled 29. dubna - 5. května

Láskohled 29. dubna - 5. května

vloženo 26. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. dubna - 5. května

Byl první máj, byl lásky čas. Známý verš Karla Hynka Máchy se mění ve skutečnost a již ve středu se měsíc zlomí do měsíce května. Zjistěte, co si pro vás připravily hvězdy! Potkáte konečně svou životní lásku? Zažijete s partnerem příjemné dny? Víme to!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vše není tak růžové, jak to na první pohled vypadalo. Váš nový objev má své mouchy a vy je konečně začínáte vnímat a už se nedivíte svému okolí, co proti vaší nové lásce namítalo.

Býk
V dlouhodobých svazcích se začíná trochu mračit. Vašemu protějšku neuniklo vaše podrážděné chování v posledních dnech a dává to pěkně najevo. Vy však na nevlídnost máte plné právo.

Blíženci
I když je květen měsícem lásky, tak ve vašem případě to tento hektický pracovní týden plně vyvrací. Bude tomu spíše naopak a v oblasti lásky a harmonie se vám nebude příliš dařit.

Rak
Tento týden se konečně seznámíte s někým zajímavým, kdo vám bude stát za pozornost. Poslední dobou jste totiž potkávali jen samé nezajímavé a mnohdy hloupé jedince. Konečně změna!


Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Buďte na své milované trošku milejší. Určitě ocení vaši dobrou náladu a potěší je milá slova. Svému miláčkovi připravte nějaké příjemné překvapení. Taky si to tento týden zaslouží.

Panna
Udělejte tento týden svému protějšku radost a vyražte o víkendu někam na výlet. Třeba na místo, kde jste se seznámili, či místo, které je vám oběma něčím blízké. Potěšíte jej!

Váhy
Kolem vaší osoby to jenom vře. Vášeň vás provází na každém kroku a vy nevíte, jak se mnohdy až příliš dotěrných nápadníků zbavit. Sebevědomí vám tento týden však rozhodně pozvedne.

Štír
Tento týden by se dal nazvat týdnem odhalení. Zjistíte o svém protějšku věc, která vás překvapí. Neměli jste o této situaci to nejmenší tušení, takže nevíte, jak se k tomu postavit.


BOJÍTE SE ZEPTAT? K předem připraveným je osud milosrdný. Pomohu vám se správným rozhodnutím! Tel. číslo: 906 701 701. Věštkyně Viola



Střelec
Na scénu tento týden přichází žárlivost. Nepříjemné otázky, na které budete muset odpovídat vás po právu rozčílí, a váš vztah čeká skoro až zatěžkávací zkouška vzájemné důvěry.

Kozoroh
Tento týden se dozvíte, že vám váš partner lže. Nevíte, jaký má k tomu důvod, ani proč se to děje, ale velice vás to rozhodí. Nevíte, zda jste schopni mu ještě někdy začít věřit.

Vodnář
Překvapivým návrhem vás překvapí kolega z práce. Nejen, že jste to nečekali, ale také vás překvapí jakou směsici pocitů ve vás tato pozvánka zanechá. Budoucnost je ve vašich rukách!

Ryby
I když svého miláčka máte opravdu rádi, nejde si nevšimnout, že je pro praktický život naprosto neschopný. Docela vám to začíná vadit a je jen otázkou času, kdy pořádně vypěníte.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.