Home - Články - Láskohled 27. července - 2.srpna

Láskohled 27. července - 2.srpna

vloženo 24. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. července - 2.srpna

Co vás tento týden čeká ve vašem milostném životě? Potkáte svého prince v zářivé zbroji anebo zjistíte, že je vaše láska falešný a prolhaný sukničkář? Hvězdy znají odpověď i na tyto otázky. Zjistěte, jestli se konečně tento týden potkáte s tím pravým!

sdílet článek na facebooku

Beran
Do vašeho života konečně, po dlouhém čekání, přichází láska s velkým L. Máte před sebou přímo úžasné období plné romantických chvil, ale i vášnivých a hlavně probdělých nocích.

Býk
I když jste ve některých věcech poněkud staromódní a nepodléháte příliš trendům, tak zažijete lásku pro vás poněkud netradičně. Přes sociální sítě vás osloví někdo velmi zajímavý.

Blíženci
U opačného pohlaví jste momentálně velice oblíbeni a cítíte se díky tomu skvěle a zejména žádaně. Pozornost si užíváte plnými doušky a flirtujete chvilku s tím a pak zase s tím.

Rak
Se svými známostmi si momentálně velice rozumíte. Stále se ale nemůžete rozhodnout, kdo pro vás je ta pravá osoba. Máte kolem sebe spoustu nápadníků s naprosto úžasnou povahou.


Lev
Tento týden to v oblasti lásky moc růžové a zamilované nebude. Dlouhodobá manželství čekají hádky, které skončí pláčem a u krátkodobých známostí dojdete k nepříjemnému zjištění.

Panna
Čekají vás prudké emoce a výkyvy nálad. Může za to nelichotivá pozice Jupitera k Marsu, která vám momentálně dělá v osobním životě pořádný chaos. Uklidnění se ale nakonec dočkáte.

Váhy
V dlouhodobých svazcích vás čeká velice příjemná změna. Konečně se začne dít něco, na co již dlouhou dobu skoro až marně čekáte. Už jste ani nedoufali, že se vám to skutečně podaří.

Štír
Milostný život vám momentálně bude možná vhánět slzy do očí. Něco se totiž nepovedlo a vy si to teď vyčítáte. I když vám něco nevyjde, tak prostě bojujete a nevěšíte hned hlavu.


Střelec
Vaše nová láska jen vzkvétá a vy si jen užíváte společných chvilek. Máte nasazené růžové brýle a možná nevidíte chyby, které vidí ostatní. Vám ale začnou taky velice brzo vadit.

Kozoroh
Pozor, pozor nezadaní Kozorozi. Máte tento týden jedinečnou šanci seznámit se s někým úplně novým. Vaše dušička po nových známostech doslova prahne a nyní se na vás štěstí usmálo.

Vodnář
Netlačte moc na pilu, i když je váš nový idol, co se týče emocí, na tom stejně jako vy, tak přesto potřebuje k uvolnění a důvěře více času. Můžete ho svou dravostí poněkud zaskočit.

Ryby
Tento týden se doslova bleskově zamilujete a na svého idola nedáte dopustit. Možná, že má nějaké chybky, ale kdo ne, říkáte si. Vaše nová láska těch chyb má ale poněkud požehnaně.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.