Home - Články - Láskohled 27. červen - 3. červenec

Láskohled 27. červen - 3. červenec

vloženo 24. 6. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 27. červen - 3. červenec

Přelom měsíce si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou bouřit u zadaných i nezadaných. Ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. No, a nakonec je to jen na vás, kde vám to bude vyhovovat víc. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
S láskou jste teď na štíru. Nemáte náladu na výkyvy vašeho protějška, a tak se neustále hádáte a doma vládne dusná atmosféra. To není nic pro vás, vám spíš vyhovuje klid a pohoda.

Býk
Máte před sebou velice společenské období, kdy se snažíte získávat nové kontakty, ale také poznávat nové lidi. Možná, že vás někdo z vašich známých zaujme více, než jste zamýšleli.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte vleklejší problémy. S protějškem máte problémy zejména v komunikaci a taky se vám zdá, že protějšek nerad přistupuje k jakýmkoli kompromisům.

Rak
Láska je pro vás momentálně na hony vzdálená. Nic si z toho neděláte a užíváte si single života. Máte toho tolik před sebou a chcete si život prožít naplno. Tak neztrácejte čas.


Lev
K lidem okolo sebe se poslední dobou chováte hodně nevrle. Obzvlášť špatně to snáší protějšek, který si neví rady, jak s vaším chováním naložit. Vy si o tom ani nechcete promluvit.

Panna
Tento týden zjistíte, jak moc bláznivě jste zamilovaní. Zpočátku jste váš nový vztah brali tak trochu na lehkou váhu, nyní ale zjišťujete, že vám na tom druhém opravdu hodně záleží.

Váhy
Toužíte po vážném a dlouhodobém vztahu. Nový idol to má ale nastavené úplně jinak. Jenom by se rád bavil a máte pocit, že si chce pořád nechat otevřená zadní vrátka a nevíte proč.

Štír
Seznámíte se s velice bezstarostným člověkem, který vám ukáže, že se dá ze života čerpat zejména to pozitivní a špatné zprávy a negativitu si nepřipouští k tělu. Má váš plný obdiv.


Střelec
Prožijete tento týden vášnivý románek s někým z vašeho okolí. Tento jedinec vás ze začátku nezaujal, ale zjistili jste, že po milostné stránce vám to klape skvěle, a tak to má být.

Kozoroh
Navážete ze začátku velmi opatrné a intelektuální přátelství s jedincem, kterého obdivujete a jste okouzleni jeho charismatem. Postupem času ale zjišťujete, že od vztahu chcete víc.

Vodnář
Flirtování vám momentálně nechybí, je o vás zájem. Kam dojdete, tak jste středem pozornosti. Musíte si přiznat, že si to celkem užíváte a nebojíte se vytáhnout všechny své zbraně.

Ryby
Poslední dobou hodně dbáte na svůj zevnějšek. Začali jste s novým sportem, zašli si ke kadeřníkovi, a také se nebojíte pustit nějakou korunu na nové oblečení. Změna je na vás vidět.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.