Home - Články - Láskohled 27. března - 2. dubna

Láskohled 27. března - 2. dubna

vloženo 24. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 27. března - 2. dubna

S nastupujícím jarem mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Bude to ten pravý? Čeká vás láska jako z románu? Buďte připravení a čtěte nový LÁSKOHLED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe člověka, který si vás váží a taky mu záleží na tom, jak se cítíte nejen ve vztahu, ale celkově ve svém životě. To je pro vaši společnou budoucnost naprosto zásadní.

Býk
I když jste časově vytížení, tak na svého partnera vždy najdete čas a věnujete se zkvalitňování vztahu. A přesně toho si na vás váš partner taky váží a spokojenost je oboustranná.

Blíženci
Máte konečně čas se věnovat svým milostným záležitostem. V práci se situace uklidnila a vy tak zjišťujete, jak moc je pro vás důležité mít doma harmonické a láskyplné prostředí.

Rak
Někdo ve vašem okolí vám poměrně okázale věnuje pozornost. Občas je vám to i nepříjemné a nejvíc vám vadí, že i když danou osobu odmítáte, tak ta to naprosto odmítá přijmout.


Lev
S partnerem nyní procházíte poměrně složitým obdobím, se kterým se budete muset vypořádat tak nějak po svém. Nebude to ani pro jednoho jednoduché, ale výsledek bude stát za to.

Panna
Máte tento týden spoustu energie a nespočet báječných nápadů, které budete chtít realizovat se svým protějškem. Ten bude z vaší nálady příjemně překvapen a nechá se také strhnout.

Váhy
Neunáhlujte se tento týden se svým rozhodnutím ohledně vztahů. Možná jste ovlivnění rozjitřenými emocemi, či dokonce nějakou situací, ale raději negativní energii nepodléhejte.

Štír
V dlouhodobých svazcích očekávejte jisté hádky a nesváry. Teď je možná ještě klid před bouří, ale koncem týdne očekávejte doslova uragán nevyřčených výčitek z nasbíraných situací.


Střelec
Kolega, se kterým jste v práci celkem často laškovali a hodně to mezi vámi jiskřilo, je znenadání čerstvě zadaný. Ač si to absolutně nechcete přiznat, tak se vás to celkem dotklo.

Kozoroh
Pečujete o sebe daleko víc než předtím a penízky často a rádi vkládáte do obměny šatníku či účesu. Velice rychle se dostaví výsledek a vy nebudete mít nouzi o nové nápadníky.

Vodnář
Momentálně vás rozlítí i úplná maličkost a bohužel si vztek budete vybíjet zejména na svém protějškovi, který je vám sice umírněným oponentem, ale je otázka času, kdy vybouchne.

Ryby
Potkali jste sice někoho zajímavého, ale bohužel pořád to vše stagnuje, vy se nikam neposunujete a přitom jste oba měli tak dobře našlápnuto. Možná je lepší se neobírat o čas.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.