Home - Články - Láskohled 23. - 29. listopadu

Láskohled 23. - 29. listopadu

vloženo 20. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23. - 29. listopadu

Zrozenci některých znamení čeká zásadní rozhodování, jak dál. Svatba, nebo rozchod? I takové věci se rozlousknou v příštím covidovém týdnu. Nezadaní jistě netrpělivě čekají, kdy se objeví nová láska. Bude to brzy? Nebo si ještě počkáte? Čtěte nový Láskohled, ať najdete odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Už nějakou dobu si uvědomujete, že je potřeba svůj život od začátků překopat! Je lepší myslet na lásku, spíše než na materiální věci, a taky se tohoto hesla snažíte i držet.

Býk
S člověkem, se kterým již nějaký ten čas sdílíte stejnou domácnost, si neumíte představit budoucí život. Stále jste si mysleli, že se něco změní, ale nakonec je to jen a jen horší.

Blíženci
Snadno podlehnete svodům atraktivních jedinců. Mnohem častěji se totiž díváte na zevnějšek a pak vaše vztahy podle toho vypadají. Zkuste se zaměřit na jiné stránky dané osobnosti.

Rak
Máte tento týden tendence kvůli někomu atraktivnímu a charismatickému ztratit hlavu. Bohužel není jisté, zda i daný jedinec sdílí vaše pocity a nejste pro něj jen další pobavení.


Lev
Konečně je tu období, které přeje dlouhodobým vztahům. Zavládne u vás láska, porozumění a zejména se opět nažhaví společně strávené noci. To vám teď dodá tolik potřebnou energii.

Panna
Vaše vztahy byly občas trochu skandální a rodina z nich neměla velkou radost. Jaké je překvapení, že se vedle vás objevil tak nenápadný a tichý jedinec. Vy jste maximálně spokojeni.

Váhy
Vyzařuje z vás celkově velice přátelská a pozitivní energie, která je pro opačné pohlaví značně přitažlivá. I když nyní netoužíte po žádném románku, tak flirtu se bránit nechcete.

Štír
U zadaných jedinců sílí potřeba ukončit stávající vztah. Nejste spokojeni a stále máte špatnou náladu a nemáte chuť se s protějškem jen bavit. Vydržte, je to jen špatné období.


Střelec
Tento týden budete často přemýšlet, zda vás k protějšku táhne skutečný cit, nebo jen pouhopouhý zvyk. Možná se někde rýsuje i nové zalíbení a vy váháte nad celým svým životem.

Kozoroh
Váš život se usadil a vy si nyní užíváte tyto poklidné chvíle. Vždy jste v životě měli tak trochu naspěch a nyní vidíte, že to jde i pomaleji. Může za to zejména váš nový protějšek.

Vodnář
Konečně se ve vašem životě objeví někdo výjimečný. Máte pocit, že už se znáte snad několik desítek let a všechno je zalité sluncem. Jen si tyto chvíle užívejte, zasloužíte si to.

Ryby
Nový idol jste považovali za osudového člověka. Objevoval se vám v životě náhodně a pak díky nepřízni osudu zase mizel. Nyní jste měli šanci poznat ho lépe a jste moc zklamaní.

|<< < 690 | 691 | 692 | 693 | 694

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.