Home - Články - Láskohled 23. - 29. květen

Láskohled 23. - 29. květen

vloženo 20. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23. - 29. květen

Jarní úklid nepotřebuje jen váš šatník, ale také vaše vztahy! Všechno nepotřebné, všechno, co překáží, musí pryč! Neužírejte se kvůli věcem z minulosti, ale hleďte do budoucnosti spolu s naším Láskohledem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Narážky jednoho kolegy považujete za krajně nevhodné. Daný člověk si myslí, že je okouzlující a každého zaujme. Jeho sexistické poznámky jsou dost trapné. Už to všem v práci vadí.

Býk
I přesto, že Venuše tvoří v tomto týdnu poměrně nepříznivou kvadraturu se Saturnem, tak oblast milostných vztahů na tom nebude zas až tak špatně. Dokonce se s někým seznámíte.

Blíženci
Ve vztahu vám chybí nadhled, s kterým byste mohli nadále pracovat. Protějšek se na vás v tomto ohledu hodně zlobí a je to příčina většiny vašich hádek. Zkuste se na to zaměřit.

Rak
Opačné pohlaví vám momentálně nevěnuje příliš své pozornosti. Jste z toho celkem smutní, protože obzvlášť o jednoho jedince jevíte velký zájem, ale on se zatím příliš nechytá.


Lev
V práci toho máte stále více a tak vám nezbývá moc času na osobní život. Zejména protějšek vám to vyčítá a snaží se vás přimět, abyste pracovali méně. I vy už se cítíte unavení.

Panna
Milé Panny, mějte tento týden oči na šťopkách, můžete potkat lásku svých snů, tak se nebojte vyrazit do společnosti a poznávat nové lidi. Někde tam na vás čeká totiž velká láska.

Váhy
Váhy v manželských svazcích nezažijí moc hezký týden po milostné stránce. Připravte se na hádky a nejrůznější naschvály, které budou vaším každodenním chlebem. Už toho máte dost.

Štír
Váš vztah je pravděpodobně definitivně u konce. Nemůžete najít společnou řeč a máte pocit, že protějšek už si dávno našel někoho jiného. Máte ale hrdost a nechcete být ten druhý.


Střelec
Seznamování s novými jedinci vám jde momentálně velice snadno. Vaše komunikační schopnosti jsou na vrcholu a vy se tak můžete těšit z přízně a příjemných chvilek s opačným pohlavím.

Kozoroh
S novým protějškem jste si stále blíž a máte radost, kam se váš vztah posouvá svižným tempem a že budoucnost s tímto člověkem bude naprosto pohádková. Jste velice šťastný člověk.

Vodnář
Jistý člen rodiny vám do osobního života zasahují až příliš. Stále má tendence vám radit a protějšek je na to už naprosto alergický a nechce s vámi jezdit na rodinné návštěvy.

Ryby
Máte vedle sebe jedince, se kterým je opravdu těžké vycházet. Nejednou vám někdo z přátel řekl, že máte zlaté srdce a velkou trpělivost. Mají pravdu, nemáte to s ním vůbec lehké.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.