Home - Články - Láskohled 23. - 29. března

Láskohled 23. - 29. března

vloženo 20. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 23. - 29. března

Už se těšíte na jarní vycházky plné sluníčka? V novém Láskohledu se podíváme na to, jak to v březnu, i přes kritickou situaci s virem, vypadá s vaším vztahem. Zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají? Věřte na lásku a čtěte Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou jste se v posteli se svým protějškem trošku nudili. Chtělo to nějakou změnu, a tak jste zkusili s partnerem zaexperimentovat. Hned vás to více baví. Jen tak dál.

Býk
Sexu přejí hvězdy zejména v trvalém vztahu, spíše než v krátkodobých povyraženích. Nesklouzněte proto zbytečně k nezávaznému flirtu s neznámým idolem. Rozhodně to za to nestojí!

Blíženci
Někdo ve vašem blízkém okolí potřebuje podporu. Možná se jedná o kamaráda, či dokonce někoho z rodiny. Je ale fajn vědět, že vám někdo natolik důvěřuje a požádá po vás radu.

Rak
Podpořte svou lásku v jeho oblíbeném koníčku. Poslední dobou vašemu protějšku přijde, že na něj nemáte tolik času, a že ho dostatečně nedoceňujete. Máte šanci mu dokázat opak.


Lev
V dlouhodobých partnerstvích to trochu vázne. Chybí vám společné zájmy, ale ani spolu příliš nekomunikujete. Doma si raději každý hledíte svého a jste rádi, že od sebe máte pokoj.

Panna
Lásce jsou tento týden dveře otevřené. Pokud jste nezadaní, tak se nebojte dát svému idolu najevo svou náklonnost. Ten ocení nejen vaši odvahu v čase krize, ale taky neotřelý smysl pro humor.

Váhy
Nemáte s partnerem moc společných zájmů, přesto vám to výtečně klape. Jste totiž skvělými parťáky pro lásku, ale i život. Můžete být spokojení a jste příkladem pro své známé a kamarády.

Štír
I když je situace s koronavirem kritická, dlouhodobé svazky zažívají harmonii jako již dlouho ne. Pokojné chvíle trávíte sledováním filmů, nebo jinou oblíbenou činností. Navíc si pořád máte co říct.



Střelec
Kolem vás se pohybuje jedinec, který velice touží po vaší pozornosti. Snaží se za každou cenu upoutat váš jediný pohled. Vy si však o něm myslíte své a máte ho za značného podivína.

Kozoroh
Umíte si volné chvilky o samotě náležitě užít. Vztah vám momentálně vůbec nechybí a užíváte si svobodného života. Máte pocit, že vám přece nic neuteče, a tak nemusíte nikoho hledat.

Vodnář
Poslední dobou velice často upřednostňujete spíše kamarády před svým partnerem. Ten to velmi nelibě nese. Skoro každý den se kvůli vašemu volnému času a jeho trávení hádáte.

Ryby
V manželství, či ve vážných vztazích, to poslední dobou drhne. Nejraději trávíte čas o samotě, a když se protějšek zdrží déle v práci, tak jste na vrcholu blaha. Něco je tady špatně.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.