Home - Články - Láskohled 22. - 28. února

Láskohled 22. - 28. února

vloženo 19. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 22. - 28. února

Únor nám pomalu končí, ale chladné počasí ještě ne. Bude vás v dalším týdnu hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Napovíme vám v novém týdenním horoskopu lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Dáte šanci jistému poblouznění. Ze začátku jste si mysleli, že jde o jednorázovou záležitost. Když ale zjistíte, že daná osoba o vás moc stojí, tak si říkáte, že nemáte co ztratit.

Býk
Dostane nabídku na schůzku od někoho, koho jste považovali za naprosto stydlivého jedince. Překvapí vás sebejistým vystupováním i galantními slovy, takže se rozhodnete přijmout.

Blíženci
Váš protějšek se momentálně dost vyhýbá konverzaci s vámi a vážným tématům. Vůbec nevíte, co za tím stojí. Hlavně máte pocit, že vám vaše drahá polovička něco důležitého tají.

Rak
I když se moc snažíte, tak vám moc nejdou zkrotit emoce. Váš protějšek vás doslova vytáčí do běla. Stále má na vás nějaké připomínky a za nic vás nepochválí, ale jen kritizuje.


Lev
Milí Lvíčci, máte vedle sebe osobu, která by vám snesla modré z nebe. Vaše domácnost je díky tomu harmonická a doslova z ní dýchá teplo rodinné pohody. Jste skutečně spokojení.

Panna
Stále čekáte na svého idola, milé Panny? Tento týden je obrovská šance, že u svého vysněného protějšku zabodujete a dostanete se tak k jeho pozornosti. Nakonec to skvěle dopadne.

Váhy
Čeká vás spoustu nádherných a romantických milostných chvilek. Zrozenci Vah jsou pod nadvládou láskychtivé Venuše, která však do života přináší i ženskou erotiku a silná pouta.

Štír
Máte tento týden tak trochu strach. Čeká vás první rande po velmi dlouhé době, tak se bojíte, aby nedopadlo katastrofálně. Moc si přejete, aby vše probíhalo podle vašich představ.


Střelec
Máte vždy výbornou náladu a dokážete se dobře bavit. Občas jsou vaše vtípky ale přes čáru a vašeho protějška se můžete dotknout. Věřte, že někdy opravdu platí, že je mlčeti zlato.

Kozoroh
Není všechno zlato, co se třpytí a vy se o tom tento týden přesvědčíte. Udělá na vás dojem někdo velice atraktivní, který nemá nouzi o zájem ostatních. Jako člověk ale stojí za nic.

Vodnář
Objeví se vám v životě někdo, kdo na vás již v minulosti udělal velký dojem. Zasáhne vás to dost citelně a nebudete moct na danou osobu přestat myslet. Doufáte, že to časem odezní.

Ryby
Ve vztahu vás momentálně čekají jen samé nepříjemnosti. Vůbec jste si takhle společné soužití nepředstavovali. Je to pro vás oba velmi namáhavé a nevíte, zda máte tak pevný vztah.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.