Home - Články - Láskohled 21. - 27. ledna

Láskohled 21. - 27. ledna

vloženo 19. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21. - 27. ledna

Leden se chýlí ke konci, ale zima ještě nekončí. Bude vás v dalším týdnu hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Napovíme vám v novém týdenním horoskopu lásky! Myslete ale na to, že pokud řešíte problémy ve vztahu, nebo pokud toužíte po vztahu novém, máte pořád ještě dost času na to, abyste Valentýna oslavili v souznění s milovanou osobou. Hlavní je pozitivní přístup a úsměv na tváři. Přejeme vám příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Z romantických sympatií k jisté osobě v blízkém okolí nejste příliš moudří. Přišlo to tak náhle, že jste si ani své city nestihli pořádně uvědomit a teď v tom lítáte až po uši.

Býk

Tento týden není pro lásku příliš stvořen. Hvězdy jsou vám nakloněny v jiných oblastech, zejména v té finanční. Raději své romantické plány zrušte, ať se zbytečně nic nepokazí.

Blíženci
Bojíte se o svůj vztah. Máte pocit, že před vámi váš protějšek něco tají a vše nasvědčuje brzkému konci. A vy se jen ptáte, co se asi mohlo tak zásadního stát. Jste velmi zmatení.

Rak
Bojujete s touhou, která vás zaskočila v práci. Objektem touhy je některý z kolegů. Pokud jste však zadaní, tak si své další kroky velice dobře rozmyslete. Singles - směle do toho.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Lev
Jste příliš zaneprázdněni vlastní osobou, že poslední dobou nevnímáte potřeby druhých. Špatně to nese zejména váš protějšek, který se za každou cenu snaží získat vaši pozornost.

Panna

Kam se podíváte, tam momentálně vidíte jen samou lásku. Už vás to trápí a rádi byste si také našli někoho k sobě, kdo by vás miloval. Nebojte, trpělivost jak je známo, růže přináší.

Váhy
Nad partnerskými vztahy se vznášejí bouřková mračna, která pokud nebudou hned v zárodku zažehána, tak hrozí dlouhodobá deštivá předpověď plná hádek, neshod ale i následné samoty.

Štír

Bojíte se svého partnera zeptat na jistou věc z jeho minulosti, která vás stále trápí. Máte pocit, že toto tajemství rozsévá ve vašem poklidném vztahu jen samé pochyby a nepokoje.


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Střelec

S vaším protějškem nyní prožíváte skutečně krásné období. Nejen, že si rozumíte po všech stránkách, ale i váš milostný život provází neskutečná touha a dravost po tom druhém.

Kozoroh
V dlouhodobých vztazích je stále slunečno. Tak nějak jste si uvědomili, že s tímto jedincem už navždy zůstanete a můžete být spokojeni. Ve vztahu nechybí láska, humor ani shoda.

Vodnář

Vaše plány opět přišly vniveč vinou vašeho protějšku, který opět zrušil plánovanou dovolenou, či společný víkend. Z dříve aktivního jedince se stal pecivál a to vám neskutečně vadí.

Ryby
Spojuje vás nyní jeden důležitý životní úkol, který musíte v brzké době splnit. Vzájemně se doplňujete a nutno říct, že se i podporujete po všech životních stránkách. Jen tak dál.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.