Home - Články - Láskohled 20. - 26. března

Láskohled 20. - 26. března

vloženo 17. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 20. - 26. března

Hned v pondělí nám začíná kalendářní jaro a třeba pro nezadané zrozence Střelce to znamená, že jestli se jim někdo líbí, neměli by již dále váhat a své city vyvolené osůbce projevit. Je třeba vědět, na čem jste, a to ostatně platí i pro ostatní znamení zvěrokruhu. Jako váš poradce je tu další Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
S láskou jste tento březnový týden tak říkajíc na štíru. S protějškem se neumíte shodnout ani na naprosto zásadních věcech jako je to, kam si zajít na večeři, nebo jak strávit víkend.

Býk
Poslední dobou nemáte příliš štěstí v lásce. Potkáváte samé špatné jedince, kteří vás sice na první pohled zaujmou, ale s postupem času je to naprostá hrůza a sami to ukončíte.

Blíženci
Dlouhodobé svazky si poslední dobou prošli velkou zkouškou, která je ale jako pár výrazně zocelila. Můžete si být jistí, že se blýská na lepší časy. Zkuste vyrazit někam jen sami.

Rak
Tento týden potkáte spoustu zajímavých lidí, takže o pozvánky na rande, či nezávazný flirtík nebude rozhodně nouze. Nejste ale ve fázi, že byste si chtěli hledat někoho na vážno.


Lev
Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají upřímně rádi. Občas ale možná neumíte dát najevo své city, tak jak by si daní jedinci zasloužili. Zkuste se v tomto ohledu nad sebou zamyslet.

Panna
Už delší dobu po vás pokukuje jeden kolega, který se vám taky líbí. Jste ale proti jakémukoliv vztahu na pracovišti, už jen kvůli těm řečem, které by se vedly napříč celou firmou.

Váhy
Máte za sebou perné období plné hádek a vyřčených zlostí. Je teď jen na vás dvou, zda s tím dokážete nadále pracovat a budete chtít vztah zlepšit. Budoucnost je totiž nejistá.

Štír
Tento týden očekávejte na poli lásky výrazné změny, které povedou k dalším krokům. Je nejvyšší čas myslet na budoucnost a nějak si ji začít plánovat. Na hromádce žít pořád nechcete.


Střelec
Oboustranné sympatie k jisté osobě přerostou v něco víc a vy si s tím ze začátku nebudete moct poradit. Nakonec se vše skvěle zharmonizuje a vy si společné chvíle budete užívat.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky se mohou těšit na lásku a harmonii, která vás nyní obklopí. Konečně se vám podařilo získat si vzájemný respekt a oporu, bez které si vztah ani nejde představit.

Vodnář
I když jste nedávno potkali někoho zajímavého, tak nyní to vypadá, že prvotní nadšení výrazně opadlo. Zřejmě to bude oboustranné, protože vaše společná konverzace je na bodu mrazu.

Ryby
Hodně času momentálně věnujete sobě a svému okolí dáváte jasně najevo, co je pro vás důležité. Možná, že na někoho dokonce můžete působit nesympaticky. To se ale velice brzy změní.

|<< < 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.