Home - Články - Láskohled 19. - 25. října

Láskohled 19. - 25. října

vloženo 16. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 19. - 25. října

Myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost a přiznat své chyby. Nikdy se ale neponižujte! Čtěte nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte na lidi opačného pohlaví pěknou pifku. Nemáte chuť se seznamovat a na okolí působíte nepříjemně. Když vás někdo osloví, tak jen nevrle odpovíte. Nakonec se však budete divit.

Býk
Přerušíte v týdnu kontakt s někým, kdo vám zpočátku imponoval svým zdravým odstupem. Nakonec se ukázalo, že je dotyčná osoba studená jak čumák pořád a to vás teda vůbec nebaví.

Blíženci
Nic a nikdo vám neuteče. Naučte se víc užívat si života a hlavně zkuste být chvilku sami jen se svou osobou. Kdo neumí být sám se sebou, jak by mohl umět žít po boku někoho jiného.

Rak
Velký úspěch v lásce tento týden rozhodně nečekejte, ale můžete se alespoň trochu těšit na jistý posun v oblasti milostných vztahů a i to je cesta, která je vám souzena hvězdami.


Lev
Nežeňte se do vztahu za každou cenu. Ne všechno vám stojí za pozornost a hlavně za váš cenný čas. Ten přece můžete využít daleko smysluplněji. Ta pravá osoba na vás někde čeká.

Panna
Venuše je v nepříjemné kvadratuře s vaším znamením a to znamená jediné. Žádný milostný zázrak se konat nebude. Využijte tohoto času k poznání sebe sama a uvidíte pozitivní výsledek.

Váhy
Na internetu se seznámíte s někým, kdo vám velmi porozumí a proklábosené večery nebudou brát konce. Bojíte se však pustit se do něčeho vážného. Nechcete se zklamat a přijít o dobrého přítele.

Štír
Děláte toho pro sebe tolik a tělo i mysl vám to vrací dvojnásob. Konečně jste o své blaho začali správně dbát. Toho si všimne i pár kolegů a jeden z nich se o vás pokusí. Zkuste mu dát šanci!


Střelec
Vaše energie je naprosto úžasná. Jste nadopováni pozitivní energií a máte stále úsměv na tváři. To k vám vábí jedince opačného pohlaví a nemáte tento týden nouzi o mnohé ctitele.

Kozoroh
Váš protějšek vám oznámí, že si musí něco nechat projít hlavou a na čas se odmlčí. Jste doslova v šoku, protože jste žádné problémy nezaznamenali a rozhodně se nebudete vnucovat.

Vodnář
Máte kolem sebe spoustu úžasných lidí, kteří vás milují a vy jim lásku opětujete. Žijete v harmonickém souznění a nemůžete být šťastnější. Jen si važte všeho, co vám život dává.

Ryby
Můžete se poslední dobou potýkat s velmi nepříjemnou partnerskou krizí. Máte pocit, že už jste pro zlepšení udělali maximum a stále tak nějak bojujete. Už vám docházejí vaše síly.

|<< < 678 | 679 | 680 | 681 | 682

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.