Home - Články - Láskohled 19. - 25. dubna

Láskohled 19. - 25. dubna

vloženo 16. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 19. - 25. dubna

Připravte se na nečekané! Máme pro vás pro další dubnový horoskop pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, v němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly vstoupit do cesty za štěstím. Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Někdo velmi otravný vás neustále zve na rande. Jeho dobývací metody jsou ale trapné a mnohdy až agresivní a sexistické. Máte toho dost a danou osobu pošlete do patřičných mezí.

Býk
Zakoukáte se do velice příjemné osoby, kterou obklopuje zvláštní a pokojná aura. Vždy se v přítomnosti tohoto jedince cítíte sebevědomě a bezpečně. Chcete s ním trávit, co nejvíc času.

Blíženci
Milostné vztahy prožíváte momentálně opravdu naplno a na poli lásky se vám nesmírně daří. Skvěle se seznamujete a dokonce můžete potkat někoho velice osudového. Tak si to užívejte.

Rak
Na lásku nemáte vůbec pomyšlení. Jste nyní velice spokojení s tím, jak to máte a jste páni svého času. Máte dostatek času na své koníčky a upřímně - jste sami prostě velmi rádi.


Lev
I když to tak možná nevypadá a hlavně vy sami si to nechcete přiznat, tak jste bezhlavě zamilovaní. Nebyla to žádná láska na první pohled, ale dopracovali jste se k tomu nenápadně.

Panna
Váš nový protějšek se zatím v moc dobrém světle neukázal. Ze začátku to vypadalo na velkou lásku, ale když už to začalo být vážné, tak se stáhl a momentálně je váš vztah nejistý.

Váhy
V dlouhodobém svazku jste to právě vy, kdo se neustále snaží, ale také dělá kompromisy. Tohle však není žádné kloudné řešení. I vám jednou dojde trpělivost a bouchnete do stolu.

Štír
Se svým protějškem jste naprosto rozdílní a vaše sny i plány se naprosto rozcházejí. Máte se ale spolu skvěle a je mezi vámi velmi láskyplné pouto. Přemýšlíte ale nad budoucností.


Střelec
Vaše poslední rande dopadlo prapodivně, takže vás překvapilo, když se vám daný jedinec ještě ozval. Opět se ale jednalo o dost trapný kontakt a tak jste tuto osobu rovnou odepsali.

Kozoroh
Zažijete tento týden v oblasti lásky opravdu perné a dobrodružné dny plné vášně a náhodného seznamování. Nejste moc člověk, který prahne po nekončícím flirtu, ale užijete si to.

Vodnář
Nepotřebujete udržovat kontakt s někým, kdo vám hned od začátku vůbec nevěří. Když na vás nový objev vytáhne naprosté nesmysly a začne vás sprostě vyslýchat, tak to hned utnete.

Ryby
Našli jste si nový koníček a díky němu poznáte spoustu nových lidí, se kterými vás pojí stejné zájmy. Bude to pro vás značně povzbuzující a přesně tuto vzpruhu jste potřebovali.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.