Home - Články - Láskohled 15. - 21. července

Láskohled 15. - 21. července

vloženo 12. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. července

Schyluje se k intenzivním prožitkům a bouřlivým setkáním! Štíři by si měli dát pozor na konflikty, naopak Vodnáři mají možnost si užít dostatek humoru s inteligentním protějškem. A co přinese týden ostatním znamením, to se dále dozvíte z pera zkušené astroložky Laury.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude u vás doma vládnout neskutečný pohoda a harmonie. Různé láskyplné pozornosti budou na denním pořádku a vy si budete užívat každou volnou chvilku se svou láskou.

Býk
Se svou novou láskou jste natolik silně propojeni, že to mnohdy vypadá snad na telepatické spojení. Buďte rádi, ne každý má v lásce takové velké štěstí jako vy. Užívejte si to.

Blíženci
O intenzivní milostné zážitky nebude tento týden nouze. Vášnivost a silné emoce vás budou provázet na každém rohu a nutno říct, že ani nebudete mít pomyšlení na jiné záležitosti.

Rak
Vaše romantické touhy zůstanou nevyslyšeny. Nejste prostě tento týden se svým miláčkem na stejné vlně a bojujete se vzájemným nepochopením. Nezoufejte, v budoucnu bude o moc líp.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Exotická dovolená jen rozproudí vaše vzájemné vášně a vlije vám novou a erotikou pulzující krev do těla. Nebudete se moct nabažit jeden druhého a vše ostatní stavíte na druhou kolej.

Panna
Pokud vás tento týden čeká nějaká daleká cesta, tak je zde velká pravděpodobnost, že se na ní seznámíte s osobou svých snů. Zalíbení bude oboustranné a vy si užijete skvělé chvíle.

Váhy
Poslední dobou si připadáte neatraktivní a trápí vás to. Jistá osoba opačného pohlaví vám však značně zvedne sebevědomí a vy už o své kráse nemusíte ani na chvilku pochybovat.

Štír
Máte před sebou skutečně velmi kouzelné období plné lásky a romantiky. Se svým protějškem se častujete něžnými slůvky i romantickými pohlazeními a stojíte při sobě v každé situaci.


PŘEROSTE VAŠE PŘÁTELSTVÍ V LÁSKU? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně a upřímně popíšu, zavolejte mi na t. č. 906 701 701 ! Vaše Anabela



Střelec
Čeká vás tento týden seznámení s člověkem, který může zamíchat kartami ve vašem milostném životě. Nejen, že vás okouzlí, ale do srdce vám zaseje pochyby o vašem dosavadním žití.

Kozoroh
Naprosto okouzlující a svým způsobem roztomilý jedinec si konečně všiml vaší osoby. Jeho přítomnost je naprosto elektrizující a nyní je toto jiskření vzájemné. Láska je na spadnutí.

Vodnář
Často žijete v romantických představách a idealizujete si svět a lidi v něm. Pokud stále hledáte lásku, tak si sestupte z říše snů na pevnou zem a vemte záležitosti pevně do rukou.

Ryby
Milostný život naruší vlivy z práce, ale i mnohé jiné povinnosti, které nyní upřednostňujete. Neujde to vašemu protějšku a ten bude chtít pozornost, na kterou teď nemáte náladu.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.