Home - Články - Láskohled 13. - 19. května

Láskohled 13. - 19. května

vloženo 10. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. května

Máj je v plném proudu! Někteří z vás už pocítili magickou sílu měsíce zamilovaných, někteří stále čekají! A dost možná se dočkají v tomto týdnu! Zejména pokud patří mezi Lvi, Střelci nebo Raci! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte rádi svůj klid a dělá vám problém se stále přizpůsobovat. Obzvlášť pokud daná osoba pořád vyžaduje vaši pozornost, ale i nemalé ústupky v její prospěch. Vemte nohy na ramena.

Býk
Konečně jste se vymanili z područí jisté manipulativní osoby. Máte nyní čas jen pro sebe a taky ho do sebe investujte. Ten pravý, či ta pravá na vás stále někde čeká a neuteče vám.

Blíženci
Nerovný a špatný vztah se stále snažíte maskovat před okolím. Měli byste se však zamyslet, zda vám vyhovuje neustálé skrývání pocitů a lhaní svým známým, rodině a zejména sami sobě.

Rak
Máj je obdobím lásky a u vás to platí dvojnásob. Milujete jeden druhého naprosto bezvýhradně a dokážete si odpouštět i drobné malichernosti. Jen tak dál, můžete být spokojeni.


POTKALA JSTE TOHO PRAVÉHO? Jste na pochybách? Prozradím vám, zda jste si opravdu souzeni, zavolejte mi na 906 701 701! Kartářka Hanka



Lev
U vás je oblast lásky perfektní. Hvězdy předvídají týden plný harmonie a vzájemného porozumění. Vylepšete si milostné klima nějakým zpestřením při večerních hrátkách v ložnici.

Panna
Ve vztahu vázne komunikace. Zejména však na jedné straně. Nepátrejte po příčině a nechte situaci volný průchod. Uvidíte, že to bude daleko lepší terapie než neustálé vyzvídání.

Váhy
Láska vám hraje do karet. Nejen, že jste potkali úžasného jedince, se kterým si skvěle rozumíte, ale jste i mile překvapeni velice pozitivním přijetím z vašeho okolí a rodiny.

Štír
Nenechte sebou manipulovat. Musíte říct dost a zejména se rozmyslet, jak chcete ve vztahu nadále pokračovat. Stále čekáte na zlepšení, ale nic už se v tomto směru určitě nezmění.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Střelec
Máte před sebou týden plný lásky, kdy se budete skvěle bavit, ale zároveň zažijete nevšední milostné dobrodružství. Nechte se unášet na májových vlnách lásky a hlavně si to užijte.

Kozoroh
Váš vztah začíná pomalu, ale jistě sžírat nuda a stereotyp. Snažíte se ze všech sil, aby tomu tak nebylo. Destrukci však už není možné zastavit, to jen vy si to nechcete přiznat.

Vodnář
Májové políbení již proběhlo a i několik dalších schůzek. Vy si však stále nejste novým objevem jisti. Není proč váhat, daná osoba by vám snesla modré z nebe a skvěle se k vám hodí.

Ryby
Pochybný jedinec ve vašem okolí, který se tváří, že to s vámi myslí vážně, je pěkný podvodník. Nenechte se nalákat na sladké řečičky a plané sliby. Raději utíkejte na hony daleko.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.