Home - Články - Láskohled 12.-18.2.2018

Láskohled 12.-18.2.2018

vloženo 11. 2. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 12.-18.2.2018

Je tady valentýnský týden! Týden lásky pro zadané i nezadané. Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Je třeba šířit lásku. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. A kdo ví, třeba to bude právě na svatého Valentýna! Týden lásky začíná!
sdílet článek na facebooku

Beran
Těšte se na obdiv, kterým vás zahrne okolí. V partnerských vztazích můžete očekávat harmonii, u nezadaných se objeví nejedna příležitost. A půjde přitom o osoby velmi zajímavé!

Býk
Připravte se na výbušný týden, o hádky nebude mezi partnery nouze. Prokažte více tolerance a nadhledu! Nezadaným se rýsuje šance na počátek vztahu. Tentokrát na nic nespěchejte.

Blíženci
Očekávejte touhu po vzrušujících dobrodružstvích i žhavých zážitcích. S partnerem budete také probírat důležité věci. V životě osob bez partnera se objeví hodně zajímavý človíček.

Rak

Jestli se něčemu říká pořádný mix, tak tomu, co přijde v tomto týdnu. Zažijete flirtování, hádky, pomluvy i zájem okolí. Ten přinese štěstí hlavně nezadaným, někomu padnou do oka!



Lev
Harmonie bude vašemu vztahu v tomto týdnu na hony vzdálená. Snažte se aspoň nevyvolávat zbytečné hádky. S hledáním nového partnera to kvůli vašemu rozpoložení také nebude snadné.

Panna
Nečekejte harmonii. Spíše se připravte na časté hádky a následné naštvané mlčení na obou stranách. Dokonce ani vy, kteří nemáte partnera, se s jeho hledáním teď nehodláte namáhat.

Váhy
Těm, kteří hledají nový protějšek, jejich pátrání v tomto týdnu nedá moc práce. Zájemci se totiž budou hlásit sami. V partnerských vztazích zavládne pohoda a porozumění. Těšte se!

Štír
V partnerských vztazích se vám bude vysloveně dařit. Užijete si souznění se svým protějškem. Zkrátka nepřijdou ani nezadané osoby, kterým se do života zvolna blíží osudový partner.



Střelec

Neprožíváte nejlepší období, i tak dokážete v tomto týdnu všechny kritické situace ve vztahu ukočírovat a předejít konfliktům. Svobodným se podaří prolomit ledy u zajímavé osoby.

Kozoroh
Nezadaní Kozorozi budou mít v tomto týdnu hodně příležitostí, jak upoutat pozornost. Tu vám věnuje i někdo, o kom tajně sníte. U zadaných bude pohoda, pokud ovládnou své emoce.

Vodnář
Budete se snažit více se věnovat svému partnerovi, i když se nevyhnete ani menším bouřkám. Single Vodnáři si budou užívat pozornosti okolí a hledat příležitosti k navázání vztahu.

Ryby
Láska v tomto týdnu zasáhne všechny věkové kategorie, kromě planet jistě působí také blížící se jaro. I v partnerských vztazích se objeví nová vlna okouzlení a hlubokého porozumění.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.