Home - Články - Láskohled 10. ledna - 16. února

Láskohled 10. ledna - 16. února

vloženo 7. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. ledna - 16. února

Je tady valentýnský týden! Týden lásky pro zadané i nezadané. Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. Týden lásky začíná!

sdílet článek na facebooku

Beran
Přílišná horlivost v lásce se vám tento týden nemusí vyplatit. Někoho můžete hned ze začátku vylekat. Zvolíte raději pozvolnou, hlavně nenápadnou strategii a oslavíte úspěch.

Býk
Mnohdy máte pocit, že váš protějšek sice bere hodně, ale dává proklatě málo. Máte proto pocit méněcennosti a často se tím trápíte. Možná byste si o tom měli důkladně promluvit.

Blíženci
Hvězdy vám v tomto týdnu moc lásky nepřejí. S osudovým člověkem se tedy opravdu nesetkáte, ale možná potkáte pár lidí, kteří budou pro váš budoucí milostný život i tak důležití.

Rak
Některé osoby ve vašem okolí vám berou životní energii. Někdy jste po setkáních s nimi naprosto vyčerpaní. Musíte popřemýšlet, zda vám schůzky s danou osobou skutečně stojí za to.



Lev
Tento týden si utřídíte priority ohledně výběru správného partnera. Však taky bylo načase začít nad svým výběrem přemýšlet. Však někdy zůstává nad vašimi protějšky rozum stát.

Panna
Musíte si uvědomit, že ne každý je ideální. Lidé mají své chyby a vy se musíte naučit je akceptovat. Je možné, že budete daleko spokojenější, pokud snížíte nároky na své okolí.

Váhy
Důvěrný rozhovor s jistým známým vás nenechá na pochybách. Někdo vašemu srdci blízký se dopustil zrady, kterou již dlouho tušíte. Je teď jen na vás, jak s danou informací naložíte.

Štír
Vaše nadřazené chování vůči některým lidem v okolí je v tomto týdnu opravdu nesnesitelné. Nedivte se, že uslyšíte od svého protějšku poměrně drsnou kritiku a buďte za ní rádi.



Střelec
Rozhodnete se v milostných záležitostech netlačit na pilu. Vidíte, že jistá osoba potřebuje více času na sebe a své potřeby. Budete se rovněž věnovat svým koníčkům i kamarádům.

Kozoroh
Tento týden rande nevyjde dle vašich představ. Hned ze začátku je snad vše špatně a vy pak zapláčete nad rozlitým mlékem. Nechte romantiku na vhodnější a hlavně příznivější dobu.

Vodnář
Pochopení u svého protějšku ohledně jistých novinek ve vašem životě opravdu nečekejte. Jste každý jiný a také jste velice silné osobnosti, které mají nerady jiný názor než svůj.

Ryby
Máte před sebou láskyplné období, které vás nenechá na pochybách, že jste si vybrali tu pravou osobu pro vás. Jste ve svém osobním životě opravdu spokojeni a šťastní. Jen tak dál.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.