Home - Články - Lapač snů zničí vaše noční můry

Lapač snů zničí vaše noční můry

vloženo 20. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

Lapač snů zničí vaše noční můry

Po nocích plných snů bychom si přáli vědět, co naše sny znamenají. Vyvolávají v nás nejrůznější pocity. Někdy to je pocit štěstí a naplnění, někdy melancholie a smutek. Tyto pocity nás provázejí i v bdělém stavu. Proto je lepší vyhnout se zlým snům a nenechat se jimi ovlivňovat ani v průběhu dne. Právě k tomu slouží lapače snů.

sdílet článek na facebooku

Tajemný původ snů

Sny jsou pro nás stále tak trochu záhadou. Symbolika v nich je u každého člověka jiná. Všeobecně je známo, že naše sny často vyvažují něco, čeho se nám v životě nedostává. Malému dítěti se může zdát, jak si hraje se psem, právě proto, že žádného nemá, ale silně po něm touží. Většinou bývá však význam snu skrytý.

Mnoho lidí trápí často se opakující zlé sny, které jsou děsivé a temné. Často v nich tyto sny zanechávají pocity smutku a neštěstí, které se odrážejí i ve jejich osobním a pracovním životě. Lidé mohou být sny natolik ovlivněni, že jejich myšlení přes den pohlcuje temná energie.



Legenda o snu

Indiáni po staletí věří, že je možné tyto zlé sny zahnat pomocí lapače snů. Ten vznikl dle jedné legendy, když měla jedna z indiánských matek strach o své dítě, které celé noci proplakalo a nebylo k utěšení. Proto se matka odebrala za šamanem, aby ji vyrobil amulet, který bude její děťátko chránit před zlými sny. Tento šaman pro ni vyrobil, dnes již velmi známý, lapač snů.

Vyrobte si svůj vlastní lapač snů

Správný lapač snů má vždy tvar kruhu a je vypletený sítí, na které visí peříčka a korálky. Všechny tyto části lapače mají svůj význam. Špatné sny se totiž zachytí právě do oné sítě a dobré sny sklouznou po peříčkách přímo do duše spícího člověka. Lapač snů by měl viset nad postelí, kam však dosáhnou taktéž sluneční paprsky. Ty totiž spálí zlé sny, které jsou v noci zachycené do sítě.



Pokud si chcete vyrobit svůj vlastní lapač snů, tak neváhejte. Není na tom vůbec nic těžkého. Na internetu naleznete mnoho videí, jak si vyrobit tento krásný amulet. Důležité je přistupovat k celému procesu s pozitivní myslí. Všechny vaše negativní myšlenky, mohou být vepsány do amuletu a ten nebude fungovat, tak jak má. Za zamyšlení stojí také to, jakou barvu zvolit. Každá má svou vlastní energii. Žlutá je barvou radosti, bílá duchovna a modrá přináší například pohádkové snění. Vyberte barvu, která vás vystihuje a pusťte se do výroby. Poté už zbývá jen popřát sladké sny.

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.