Home - Články - Kým jsem byla v minulém životě? - Monika, 45 let, Sázava

Kým jsem byla v minulém životě? - Monika, 45 let, Sázava

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 1. 2013
Kým jsem byla v minulém životě? - Tajemný příběh - Monika, 45 let, Sázava



Dobrý den,

chtěla bych se s vámi podělit o své pocity a požádat o radu.

Asi před pěti lety, v době, kdy mi bylo 40 let, se mi začalo stávat, že některé věci dějící se kolem mě, jako bych už prožila. Např. jsem ve své blízkosti zaslechla nějaký rozhovor a věděla jsem, že přesně tohle jsem již slyšela. Nebo jsem viděla nějakou situaci a bylo mi jasné, že tohle už se stalo.

Tehdy jsem toho byla ale přímým účasníkem. Vynechávám i návštěvy hradů a zámků, což mě dříve hodně zajímalo. Dvakrát se mi stalo, že jsem měla pocit, jako bych tam již byla a při prohlídce začala mít obrovské nutkání se otočit a jako bych se sama viděla odcházet.

NÁŠ TIP: Květina života, přívěsek – dá svému nositeli moudrost na cestu, neboť usilování o vytyčený cíl by nikdy nemělo být zarputilostí. Imaginární hranice našeho světa jsou jen hrou myšlenek, nad kterou nás může květina života povznést! Objednávejte ZDE!

Fotolia_tajemny_pribeh_Monika_21.1.13.jpg.jpgÚporným přemýšlením o tom, kdy a kde jsem to zažila a slyšela, jsem si dokázala přivodit i bolest hlavy.

Věřím, že podoba, ve které dnes žije každý z nás, není první a asi ani poslední.

Přemýšlela jsem o hypnóze, nevím proč, ale bojím se toho a přesto bych chtěla vědět, jako kdo jsem zde již byla.
Mohu to zjistit jinou metodou?

Děkuji Monika

ZKLAMALI JSTE SE V NĚKOM? Co bude dál? Nahlédneme do vaší budoucnosti! Tel.: 906 701 701!


klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Moničko,

ano, máte pravdu, jak píšete, že ta podoba, ve které v současné době žijeme, opravdu není první ani poslední. Jedná se o tzv. reinkarnaci - znovuvtělení - znovuzrození. A s tím také souvisí karma - čin - zákon příčiny a následku - akce a reakce. Není důležité, zda člověk věří na minulé životy, karmu nebo ne. Důležité je, jak se člověk zachová v určitých situacích, kdy mu chodí různé překážky do cesty. Tomu, kdo věří v reinkarnaci a karmu, se pak lépe chápou některé souvislosti.

To, že máme tzv. "Déjá vu" může jednak souviset s nějakým minulým životem, ale také se zde jedná o záležitost našeho podvědomí, kdy se tzv. "někam přeladíme" - jinam a to třeba i o nějakou tu minutu či sekundu a vytvoří se určitý prostor, který my vědomě nevnímáme. Je to záležitost pravé a levé hemisféry v našem mozku - to je naše podvědomí - nevědomí. Zde je uloženo veliké množství informací, pocitů - tzv. šestý smysl. A je zde i okamžik, kdy dokážeme vnímat na chvilinku najednou minulost, přítomnost i budoucnost, a i toto pak může způsobit pocit již jednou prožité situace.

Pokud se rozhodnete pro hypnózu, tak pouze u někoho, ke komu budete mít od počátku důvěru. Rozhodně nejde člověka zhypnotizovat proti jeho vůli. Při hypnóze je stále aktivní určitá naše sebekontrola - náš obranný a ochranný mechanismus.

Pokud se hypnózy bojíte, rozhodně se do ní nenuťte! Ještě nenastal ten správný čas.

Ano, dá se to zjistit i jinou metodou, to kdo jste byla atd. Budu k tomu prosit Vaše dat. nar. a můžeme se na to společně podívat. Dále Vám mohu sdělit i Váš karmický úkol v tomto životě a na čem máte pracovat.

Přeji Vám hodně štěstíčka, lásky a splněných přání, kartářka Klára.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.