Home - Články - Květnový úplněk

Květnový úplněk

sdílet článek na facebooku
vloženo 27. 5. 2010
Fotolia_uplnek.jpgCítíte již energii blížícího se úplňku? Nastane 28. května 2010 v 1:07 ráno. Měsíc se bude v té době nacházet ve znamení Střelce. Úplněk je obdobím neklidu, který pociťují nejen lidé, ale i celá příroda. Mnozí z nás nemohou za úplňku dobře spát, více trpíme nervozitou, sexualita je taky silnější. Magickou sílu úplňku znaly odnepaměti i čarodějnice, které se v noci potají setkávaly na domluvených místech a slavily úplňkový svátek, kterému se říká esbat. Během obřadu stály v kruhu, vzdávaly úctu Měsíční bohyni, tančily, ale také provozovaly magii. Každý úplněk v roce je vhodný pro jiné magické účely – určující je v tomto ohledu znamení, kterým Měsíc právě prochází. Ve znamení Střelce se vám vyplatí čarovat pro cestování, vzdělání a moudrost. Pokud si přejete získat práci, která by vás opravdu bavila a naplňovala, energie Střelce je pro vás jako stvořená. Stejně tak v případě, že potřebujete uspět při studiu anebo toužíte po daleké cestě a poznávání cizích zemí. A jak takový rituál provést? Na zemi, nejlépe venku v přírodě anebo alespoň někde, kde máte výhled na Měsíc, si vyznačte kruh, který vás bude ochraňovat před zlými sílami. Vyčistěte tento prostor kouřem ze šalvěje, pak očistěte i sebe, vstupte do kruhu a na čtyřech místech – do kříže - zapalte svíčky. Tyto svíčky symbolizují čtyři živly. Pak promluvte k Měsíci, můžete si jej představovat jako krásnou bohyni Lunu, nádhernou ženu v stříbrných šatech. Vzdejte jí úctu a poděkujte za její dary. Chvíli se upřeně dívejte na Měsíc a meditujte. Pak vyslovte svoje přání a do detailů jej popište. Poproste Lunu, aby vám pomohla toto přání splnit. Jiná možnost je napsat své přání na papírek ten pak spálit v plamenu bílé svíčky. Představte si, že kouř putuje až k Měsíci a jeho energie dodá vašemu přání sílu. Na závěr obřadu si můžete, pokud chcete, zazpívat nějakou mantru a zatančit si. Pak se poděkujte Luně za to, že tady s vámi byla, zhasněte svíčky a zrušte kruh.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.