Home - Články - Květnový úplněk ve znamení Štíra

Květnový úplněk ve znamení Štíra

vloženo 15. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Květnový úplněk ve znamení Štíra

V pondělí 16. května 2022 v 6:13 ráno nastane úplněk ve znamení Štíra, a nebude jen takový obyčejný, ale spojený se zatměním Měsíce!

sdílet článek na facebooku

Magické zatmění Luny

Zatmění Měsíce je vzácný úkaz, který provází některé úplňky, ale zdaleka ne všechny. A ještě vzácnější je, když máme možnost pozorovat ho z našeho území, protože takové štěstí má pokaždé jen malá část obyvatel zeměkoule. Květnové zatmění 16.5. brzy ráno je jediné v tomto roce, které můžeme vidět, takže se určitě vyplatí si přivstat ještě před východem Slunce! Bohužel nás však mine vrcholná fáze úplného zatmění, protože v 6:13 je již Slunce nad obzorem, ale i pozorovatelná fáze částečného zatmění stojí za to vidět, začne se ve 4:27 a Měsíc zapadne v 5:12 (v Praze). Úplné zatmění začne teprve pak, v 5:29, ale pokud byste byli tou dobou třeba ve Španělsku, tam můžete spatřit i začátek úplného zatmění.

Nicméně, i když zatmění spatříme jen v jeho částečné kráse, energeticky na nás bude působit i tak. Zatmění Měsíce znásobuje už i tak mocný energetický vliv Měsíce v úplňku, a tak se mohou z temnoty naší duše na světlo světa ukázat kdejaké zajímavé věci! Je to čas spojit se s vaším vnitřním hlasem a naslouchat mu, hlavně pokud jste se narodili ve Štíru nebo Býku. Nebo taky pokud v těchto znameních máte ascendent či měsíční znamení.


Ve znamení smyslnosti

Mocné a magické znamení Štíra naznačuje, že zde se opravdu nehraje o kuličky, ale řešíme si svá bytostní životní témata spojena se smyslem života, s vědomím vlastní smrtelnosti, ale pozor, taky se sexualitou a vášní. A ty se jako vždy o úplňku budou hlásit o pozornost, natož pak když mu vládne smyslný Štír!

Kromě toho jsou zde ovšem i býčí témata, které jsou ke štířím v pravém protikladu. Nebo možná taky ne? Mezi důležitá býčí témata totiž patří třeba, ehm, smyslnost a sexualita… Ale ono taky někdy jde o to, z jakého úhlu se na to všechno člověk podívá, a zde již určité vnitřní rozpory vznikat mohou. Je na vás, abyste si v tomto magickém úplňkovém čase ujasnili, jak si vlastně takové příjemné užívání života představujete!

Kromě toho se však budou hlásit o pozornost i další témata – budou se týkat majetku, vlastnění, mocenských bojů a taky manipulací a ovládání, a podobně. To zní, jako že mohou vylézt i nějací ti kostlivci ze skříní, co myslíte? A taky že o úplňku spojeném se zatměním, a ještě k tomu ve Štíru – to je možné opravdu ledasco vytáhnout s překvapením ze zatuchlých hlubin!


Pozor na zdraví

Po stránce zdraví se v úplňkovém čase vyplatí zvýšená opatrnost. Zvláště nevhodné je podstupovat operace a jiné lékařské zákroky. Nyní ve Štíru jsou vrcholně nevhodné především gynekologické operace, protože v tomto znamení jsou tyto partie těla citlivější na různé komplikace. Ze stejných důvodů by si teď měly dámy dávat větší pozor na nachlazení, i když už je venku jarní počasí. Zvýšená opatrnost se vyplatí také každému, kdo měl někdy problémy s močovými cestami, protože taky ony jsou teď náchylnější na různé infekce.

Úplněk je navíc pověstný sklony k nespavostí, což nevěští zrovna dvakrát příjemné pondělní ráno. Dopřejte si tedy klidnější víkend, pokud můžete, ať si navzdory všemu úplňkovému neklidu, vášni a rannímu vstávání na zatmění přece jen alespoň trochu odpočinete!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.