Home - Články - Krvavé sny! - Hanka, 42 let

Krvavé sny! - Hanka, 42 let

sdílet článek na facebooku
vloženo 6. 1. 2013
Krvavé sny! - Tajemný příběh - Hanka, 42 let, Borek



Zdravím všechny přátelé tajemna,

chtěla bych se s vámi podělit o svůj zvláštní sen, který je pro mne nepochopitelný, nevysvětlitelný. Byly to dva od sebe oddělené příběhy, které následovali po sobě.

Nevím proč, ale najednou mne drží a podřezávají mi krk. Jsem odevzdaná osudu, nebráním se. Jen mne překvapuje, že neumírám náhle, ale pozvolna. Oni to tak chtějí. Kolem krku mi omotají hadr, který mokvá krví. Posadí mně ke zdi a přichází muž. Vysvětluje mi, že více mne říznout nemohou, bylo by to opakování popravy a to se nesmí. Omlouvá se mi, že mi přichází více ublížit. Rozhodli ať víc trpím a musí mi nad kotníky useknout nohy. Nemám sílu ani zvednout ruku. Říkám mu, že se na něho nezlobím, ale ať už to udělá rychle. Žádná bolest, žádný křik, jen pohled na uťaté nohy a konec obrazu.

NÁŠ TIP: Dračí krev - patří mezi nejoblíbenější a zároveň nejtajemnější kadidla! Může být použita jako přísada erotických vůní, a má rovněž schopnost rozehnat extrémně negativní energie. Objednávejte ZDE!

Fotolia_tajemny_pribeh_Hanka_7.1.13.jpg.jpgNyní začíná druhý děj.
Jsem ve skupině mediků a chceme provést pitvu. Musíme ale mrtvolu rozmrazit a zahříváme ji obrovskými světly. Čekáme, věc se daří, ale z mrtvoly sloupáváme vrchní vrstvu, pod kterou je ta samá mrtvola v normálním stavu. A to je konec.

Snad je to vysvětlitelné, třeba ne. Děkuji za možný výklad.
S pozdravem Hanka

OTEVŘETE SI CESTU K LEPŠÍ BUDOUCNOSTI! Poradíme vám, jak na to! Tel.: 906 701 701! Tým Astrohled

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás paní Hanko.

Při čtení Vašeho tajemného příběhu mi až naskakuje husí kůže, a je zcela logické, že si ho nedovedete vysvětlit. Krev ve snu nemusí vždy znamenat něco špatného, ale pro Vás paní Hanko, to byl sen varující. Vy jste krvácela, pozvolna umírala, což znamená, že Vás tento sen chtěl varovat, abyste si dávala pozor na lidi kolem sebe. Nechci Vás v žádném případě děsit, ale „podřezávání hrdla“ je spojeno také s Vaším hlasem, jinak řečeno, měla byste být opatrná na to, co kde říkáte. Vím, že to nemyslíte špatně, ale okolí by mohlo použít Vaše dobré úmysly proti Vám, a věřte, že by Vás to hodně zklamalo. Právě proto Vás sen „zastavil“. Vy jste trochu tvrdohlavá žena, neberte prosím má slova ve zlém, ale snažíte se prosadit svou spravedlnost nebo pomáhat druhým za každou cenu, jenže Vaše dobré úmysly by byly „po zásluze potrestány, věřte, že bolest a zklamání by na sebe nenechaly dlouho čekat. Paní Hanko, občas se stává, že „zacházíte“ až za hranice Vašich sil, snažíte se překonat sama sebe. To myslím všeobecně. Velké životní nasazení - domácnost, zaměstnání atd… Useknutí Vašich nohou ve snu, znamená, že byste měla trochu ubrat, myslet více sama na sebe, zkrátka tak trošku se pozastavit a zvolnit tempo Vašeho života. Neměla byste se tolik vysilovat, to vše Vám bylo ve snu sděleno.

Milá paní Hanko, o Vašem druhém snu si popovídáme, až spolu budeme hovořit. Budu se těšit.
Mějte se moc krásně, s pozdravem Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.