Home - Články - Kletby a uhranutí. Jak se bránit?

Kletby a uhranutí. Jak se bránit?

vloženo 2. 12. 2019
čas čtení: 8 minut

Kletby a uhranutí. Jak se bránit?

Říká se, že o tmavých a strašidelných adventních nocích řádí síly černé magie víc než kdykoliv jindy! Pod rouškou tmy se totiž snadno schovají i ty nejčernější úmysly! Máte strach? Nemějte! S našimi radami, jak se ubránit negativní energii, vám totiž nikdo a nic neuškodí!

sdílet článek na facebooku

Černá magie – škodí nepozorovaně!

Možná vás napadne, že v dnešní moderní době snad kletby a uhranutí patří už pouze do říše pověr a dávné minulosti. Vždyť přece nemáte krávu, která by vám mohla přestat dojit, studnu, která by mohla zůstat otrávená, ani nic podobného. Ale omyl – nepřejícní zlomyslníci na vás mohou seslat kletbu, i když žijete v paneláku a svítíte si elektřinou. Některé věci se jednoduše nemění! Proč? Protože je to celé jen a pouze o energiích, a ty nestárnou!

Přestalo se vám v poslední době dařit? Cítíte se mizerně a netušíte proč? Máte pocit, že z vás něco nebo někdo vysává všechnu sílu? Špatně se vám spí? Pokud nenajdete ani při podrobnějším zkoumání žádnou objektivní příčinu, je velmi pravděpodobné, že na vás někdo útočí sílami černé magie. Nenechejte si to jen tak líbit! Nyní přichází otázka – kdo že vám to vlastně škodí? Zjistit to někdy není jednoduché, vlastně spíš je to většinou velmi komplikované. Když už se totiž někdo rozhodne škodit potají, asi na sebe nebude chtít uvalit podezření a bude se chovat nanejvýš nenápadně! Ale máme pro vás dobrou zprávu – zjistit původce kletby vlastně není příliš důležité. Obrana je totiž vždy víceméně stejná, ať už je útočník známý nebo skrytý. Právě naopak, bylo by chybu někoho zbytečně podezírat. Možná je úplně nevinný a vítr fouká úplně odjinud – buďme trochu féroví i ke svým nepřátelům!

Základní lekce magické sebeobrany

Podívejme se však dál. Máte oprávněné podezření, že na vás někdo uvalil kletbu a škodí vám černou magií. Co nyní dělat? Nebojte se! Existuje celý arzenál opatření, kterými se můžete bránit proti magickým útokům, ať už přicházejí odkudkoliv. A můžete je dokonce používat i preventivně, jestliže se pohybujete na energeticky nepříjemných místech nebo mezi „podezřelými“ osobami. Jistota je jistota!



Jako univerzální a hlavně preventivní ochrana proti nejrůznější kletbám a černé magii se skvěle hodí ochranný amulet. Šperk z drahého kovu s magickými symboly, které vás budou chránit před působením zlých sil, navíc může být i zajímavým módním doplňkem, tak proč to nezkusit?

Amulety jsou nepostradatelné hlavně v době, kdy hrozí magické útoky nejvíce. Kdy to je? Momentálně se například nacházíme v kritickém období. Dny až do Vánoc se odedávna považují za období, kdy mají zlé síly a černá magie největší moc, takže je potřeba se proti nim pozorně chránit.

Když už na vás někdo opravdu sešle negativní energie, je potřeba silnější opatření. Výbornými pomocníky zde jsou magické byliny. Svou očistnou a ochrannou mocí je známá hlavně šalvěj. Připravte si tedy očistnou bylinkovou koupel, která vás zbaví negativních energii. Jak na to? Je to jednoduché – udělejte si silný odvar ze šalvěje a přidejte ho do koupele. Aby účinkoval nejen jako očista, ale i jako ochrana proti dalšímu působení špatných sil, nemyjte se už po takové koupeli čistou vodou, protože by působení bylin odstranila. Šalvěj je nepostradatelná i tehdy, když potřebujete od negativních energií očistit prostor kolem sebe. Třeba proto, že se zde pohybovala osoba, která vám chce uškodit. Dělá se to pomocí očistného kouře z doutnající sušené šalvěje (buď ve svazečku větévek nebo v kadidelnici), který dopravíte do všech koutů místnosti.



Jaké kletby existují?

Způsoby, jakými může jeden člověk druhému energeticky uškodit, jsou různé. Podívejme se spolu na některé z nich!

Zajímavé je, že vznesení kletby na jiného člověka nemusí být vždy vědomé. To je věc, na kterou se vyplatí dát si pozor, protože slova mají ohromnou sílu a přispívají k vytváření budoucích událostí! Představte si, že vás někdo opravdu naštval a řeknete něco jako „Ať tě vezme čert!“, zkrátka něco negativního na adresu druhé osoby, co je směrování do budoucnosti. Nemusíte to ani říct dotyčnému člověku do očí. V té chvíli jste vlastně vznesli kletbu – naštěstí ne silnou. Pokud by se však takových kleteb na člověka nalepily stovky najednou, taky mu to může přidat pořádnou energetickou zátěž. Asi si řeknete, chudáci politici!

Mnohem větší sílu má kletba, vznesená vědomě. Síla slov je zde znásobena sílou záměrné myšlenky, a čím víc a intenzivněji daný člověk myslí na to, že chce druhému uškodit, tím účinnější to je!
Použití magického rituálu na znásobení takové kletby či uhranutí je dalším stupněm. Známé jsou třeba panenky voodoo, ale „možností“ je spousta – v tom vám však radit nebudeme! Je spousta důvodů, proč NEprovozovat černou magii – třeba i ten, že všechno špatné se jednou vrátí ke svému původci v podobě karmy. A klidně třeba až v příštím životě, tak pozor na to!

Slova však zároveň mají sílu kletbu zrušit. Stačí vědomě a s plným soustředěním pronést formulku, kterou rušíte kletbu, nejlépe taky říct od koho. Chce to však trochu praxe. Pokud se vám to nepovede, obraťte se raději na odborníka v esoterice, který má s rušením kleteb zkušenosti!



Negativní místa

Na závěr ještě několik slov o místech s negativní energii. Jejich působení z vás může vysávat sílu, když se v nich pohybujete. Negativní energie mohou vznikat přírodní cestou, to jsou třeba geopatogenní zóny, nebo také činností lidí.

V zásadě jsou to místa, kde někdo trpěl, hlavně pod špatnými úmysly jiné osoby. Extrémním případem je koncentrační tábor, ale s touto energií se lze setkat třeba i v bytech, kde žil násilník, terorizující svoji rodinu.

K očištění prostoru stačí v mírnějších případech vykuřování, v těžších případech je nutná pomoc někoho zkušeného. A pokud se v těchto místech z jakýchkoliv důvodů musíte pohybovat, nezapomeňte nosit ochranný amulet. Pomůže i oblečení světlých barev, které odráží špatné energie.

Přejeme vám, ať se vám kletby a negativní energie obloukem vyhýbají!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.