Home - Články - Každý je jiný a přesto jsou skvělý pár! Proč se to děje?

Každý je jiný a přesto jsou skvělý pár! Proč se to děje?

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 9. 2013

Každý je jiný a přesto jsou skvělý pár! Proč se to děje?

Někdy se člověk nestačí divit, jací lidé se mohou dát dohromady. Taky ve svém okolí někdy pozorujete páry, které jako kdyby neměly vůbec nic společného a očividně se k sobě nehodí? Nebo jste dokonce zažili podobnou situaci na vlastní kůži?




Láska, životní cesta a sebepoznání


Tyto vztahy však mají svoji příčinu proč vznikají a budete se divit, někdy vydrží napořád, i když jim všichni předpovídají brzký zánik. Pojďme se spolu podívat na to, co za tím stojí!

Každý z nás má nějakou povahu a nějakou životní cestu a tyto věci spolu nemusí vždy úplně souviset. Kdybyste se podívali na sebe teď a dejme tomu před dvaceti lety, určitě budete mít pocit, že jste sice pořád stejný člověk, ale zároveň jím i nejste, nacházíte se totiž v úplně jiném bodě své životní cesty, kterou vám osud připravil. Některé věci byste udělali stejně, ale v jiných se vaše priority mezitím úplně změnily.

Při výběru partnera není důležité pouze to, jací jsme v jádru naší duše. To konec konců mnohdy ani sami pořádně nevíme a trvá dlouhá léta, než sami sebe skutečně poznáme a najdeme se. Ale i tehdy, když už můžete s čistým svědomím říct, že jste si vědomi svých předností a nedostatků (a popravdě, existují lidé, kterým se to nepovede za celý život!) závisí naše životní priority do velké míry na tom, v jaké situaci se nacházíme a jaké cíle jsou momentálně před námi.

Naplňující vztahy mezi protiklady


Nedávno jsem potkala zvláštní pár – ona byla narozena ve znamení Vodnáře, on byl Rak. Tato znamení toho mají společného poměrně málo a jen zřídkakdy se proto stane, aby se staly životními partnery. Zatímco Rak je domácí a rodinný typ, je klidný a citově založený, Vodnář je rozlétaný mezi spoustou aktivit a přátel, je temperamentní a řídí se spíš rozumem než city. Mohli bychom říct, že se svým založením tak trochu míjí.

Jenomže v případě tohoto páru byly důležité jiné věci. Jak se mi paní svěřila, její muž ji drží „při zemi“, vytváří jí pocit bezpečí a zázemí, který ve svém životě potřebuje. Její původní rodina, ve které vyrůstala, byla totiž dost netypická a situace v ní byla nestabilní, až nyní s partnerem konečně našla pocit domova. Její muž zas potřeboval inspiraci a okouzlila ho její otevřenost a spontánnost, protože vyrůstal v prostředí, kde nebylo zvykem dávat příliš najevo, co kdo cítil. A tak se stalo, že se dali dohromady a klape jim to. I když jak oba přiznali, k některým vlastnostem svého protějšku se museli naučit být tolerantní – jemu vadilo, že ona chodí často ven s přáteli, ona by si zas přála, aby se k nim častěji připojoval.

clanky_zbozi_Cupido.jpgCupido - Anděl zamilovaných
Přívěsek s třpytivým srdcem nosí poselství lásky. Stejně jako známý římský bůh Amor, vystřeluje Cupido své šípy lásky a zasahuje jimi každého, kdo by se chtěl vydat na cestu lásky a náklonnosti. Potěšte tímto krásným amuletem vaši milovanou osobu!


Tolerance a porozumění jsou základ


Vztahy, kde se k sobě partneři zdánlivě nehodí, ale přesto spolu vydrží, vznikají nejčastěji jako důsledek podobných životních situací – zkrátka potřebujete něco trochu jiného než většina lidí ve vašem znamení, protože jste si prošli jiným životním příběhem. Velmi často se však v takových vztazích stává, že po letech se toho, co jste na partnerovi hledali, nasytíte, a začnete si víc všímat rozdílů, kterých není málo. Znamená to, že tento typ vztahů s měnící se životní situací nemá perspektivu?

Určitě ne. Když jste spolu vydrželi dosud, zřejmě k sobě patříte, ale máte trochu těžší úkol než některé jiné páry, kde jsou si partneři víc povahově podobní. Nezapomínejte na dvě věci. Jedna z nich je pamatovat si, proč jste se s protějškem dali dohromady, co se vám na něm líbilo a nebrat to ani po letech jako samozřejmost. Druhá věc je tolerance – každý z vás je trochu jiný a potřebujete prostor na projevení této své jinakosti. Nevadí, když budete mít každý některé aktivity a koníčky jen pro sebe, hlavně ať mezi vámi vládne láska a porozumění!

Vaše kartářka Martina

"Kartářka Martina se s vámi dělí o vaše názory i na Doma.cz"

LÁSKA ČÍHÁ NA KAŽDÉM KROKU!
I ta vaše je blízko! Pomohu vám ji získat! Volejte 906 701 701! Paní Martina

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.