Home - Články - Zatoutalná duše - Kateřina, 20 let, Mříč

Zatoutalná duše - Kateřina, 20 let, Mříč

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 4. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Katerina_23.4.12.jpg.jpgTajemný příběh - Kateřina, 20 let, Mříč

Dobrý den,
již od mého dětství se mi stále dějí podivné věci, které dodnes pokračují. Když mi bylo kolem 6-ti let začala jsem se bát v mém pokoji, a když jsem byla sama doma, tak i celého domu. Stále mě pronásledují myšlenky, že mě někdo pozoruje. Dnes jsem už zvyklá, ale trvalo mi to dlouho. KAŽDOU NOC, když zhasnu, tak slyším zřetelně jako kdyby se někdo plazil po koberci směrem ke mě přes pokoj a když je u mě, tak slyším malou holčičku, jak si pobrukuje písničku. Tuto píseň neznám. Nedávno, než jsme šli s přítelem spát, tak jsem viděla ve vypnuté televizi odraz dvou světel, které směřovali na přítele a ať jsem přešla do jakékoli části pokoje, tak tam byly, ale přítel neviděl vůbec nic. Donutila jsem ho pro jistotu tedy spát na mé půlce postele. Přemýšlela jsem o tom, jestli duch něco po mě nechce, často ho vídám i ve snech, kdy mi stahuje peřinu a chce mi něco ukázat a nebo ukazuje založenou knížku, kterou opravdu máme, ale nikdy nevidím na jaké stránce je založena. Bohužel mi ducha nejde ani následovat. Před 5-ti lety jsme se přestěhovali do nově postaveného domu a duch je stále se mnou. Zatím mi neubližuje, ale hodně straší, bojím se ho.
Další věc je, že ať jsem byla na kterémkoli zámku nebo hradu v jižních Čechách, tak ho znám, i když jsem tam byla poprvé v životě. Přesně vím, jak vedou chodby a místo mi něco připomíná. Dobře i kreslím a tak mě napadlo, jestli jsem v minulém životě nemohla být třeba malíř a proto znám tyto místa a něco se tam událo a ten duch mi to chce ukázat. Chtěla bych mu pomoct přejít na druhou stranu, ale nevím jak.
Děkuji Kateřina

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Kateřino,
jste velmi vnímavá a senzitivní. Duch je vlastně "otisk duše". Duchové jsou většinou přátelští a neškodní. Pokud se ale jedná o pokřivenou duši, takový Duch může brát člověku energii a také může škodit. Zároveň Duch - Duše z nějakého důvodu nemůže opustit tento svět a snaží se různými způsoby na sebe upoutat pozornost, aby se právě jeho situace řešila a on došel tzv. v klidu - tedy k přechodu na druhý břeh a duše se připravovala na další reinkarnaci, pokud to bude dovoleno. Pokud zemřelý nebyl řádně pohřben ,může se jako Duch zjevovat a tzv. "strašit", např.různými zvuky apod. Tento typ Ducha - Duše potřebuje pomoci. Pak je také Duch - Duše, kde Vy figurujete jako pozůstalá a tento Duch se Vám může zjevovat ve snech, můžete ho dokonce žádat, prosit o pomoc a radu. Nebo dokonce může působit jako Váš strážný a ochranný Anděl, který bude chránit Vás i Váš majetek. Nejvnímavější na Duchy - Duše jsou malé děti a i když to zní divně, až neuvěřitelně, mohou si spolu hrát a povídat si s nimi. Toho Vašeho Ducha probereme podrobněji společně při volání, abychom ho mohly společně zařadit, ke kterým Duchům vlastně patří a podle toho se zachovat. Zámky a hrady se pojí k Vašemu minulému životu.
Přeji Vám hodně štěstí, lásky a úspěchů na Vaší cestě životem.
Vaše Klára

Reakce paní Kateřiny po provolání 30 minut ZDARMA:

Dobrý den,
paní Klára mi velice pomohla. Od našeho rozhovoru, kdy mi velice pomohla duševně, a po udělání rituálů, které mi poradila, jsem se s duchem nesetkala. Asi jsem mu pomohla přejít na druhou stranu. Tudíž už můžu v klidu spát.
Takže paní Kláře tímto ještě jednou děkuji za pomoc.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.