Home - Články - Kartami ke skvělé kariéře – je to možné?

Kartami ke skvělé kariéře – je to možné?

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 10. 2012
Kartami ke skvělé kariéře – je to možné?

Karty, kariéra – není náhoda, že se tyto dvě slova začínají stejnými písmeny. Máte potíže v zaměstnání? Marně hledáte vysněnou práci nebo čekáte na geniální podnikatelský nápad? Co takhle zeptat se karet – již mnoha lidem pomohli najít tu pravou cestu za úspěchem!



Pracovní život je po lásce druhým nejčastějším tématem otázek, které se mě lidé jako kartářky ptají. Každý problém je trochu jiný: potíže se šéfem či kolegy, nízký plat, komplikace v podnikání, nedostatek seberealizace. Někoho trápí dlouhodobá nezaměstnanost, jiný si stěžuje na přepracovanost. Společným jmenovatelem velké části otázek je rozhodování mezi různými možnostmi.

CHCETE BÝT V ZAMĚSTNÁNÍ ÚSPĚŠNÍ? Pomohu vám! Kartářka Martina na tel.: 906 701 701!

Dotazy na kariéru jsou vůbec zajímavé. Mnohem víc než u čehokoliv jiného v nich jde o naše vlastní rozhodnutí. My sami toho můžeme vlastní vůlí spoustu ovlivnit, na rozdíl od milostných a jiných vztahů, kde jde o city a emoce a všechno se odehrává spíš na úrovni srdce než rozumu.

Fotolia_Blog_8_Kartami_ke_skvele_kariere.jpg.jpgÚspěch v práci je v lidském životě jednou z nejdůležitějších věcí, to vám snad ani nemusím povídat. Právě v práci můžete najít seberealizaci, smysl života a potěšení, a to nezávisle na tom, jestli vaše osobní vztahy právě teď fungují nebo nikoliv. Já sama jsem se nejvíc zdokonalila ve výkladu karet právě v jednom náročném životním období, kdy jsem měla problémy s láskou a rodinnými vztahy.

A pak díky jednomu výkladu a kartám, které mi vyšly, přišlo poznání, procitnutí a inspirace. Uvědomila jsem si, že se vlastně nemusím živit nudnou prací v kanceláři, která mě svého času zoufale nebavila, a že můžu zasvětit svůj život tomu, co mě skutečně naplňuje a spojit příjemné s užitečným. Zasvětila jsem život výkladu karet a postupně se mi začalo dařit se tím živit. Nejdůležitější pro mě však pořád zůstalo, že mohu pomáhat lidem, a že v tom vidím hluboký smysl!

NÁŠ TIP: Futhark – tento runový amulet podporuje u svého nositele důvěru ve vlastní, vnitřní intuici a pomáhá dobře si promyslet budoucí jednání. Objednávejte ZDE!

Najděte i vy svoji pravou životní cestu, která vás bude bavit, živit a přinese vám pocit naplnění! Pro každého z nás taková cesta existuje, objevili jste už tu svoji? Potřebujete pomoct? Zavolejte mi a zeptáme se společně karet. Jsem zde pro vás na telefonním čísle 906 701 701!

Vaše kartářka Martina

"Kartářka Martina se s vámi dělí o vaše názory i na Doma.cz"

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.