Home - Články - Sen jí ukázal smrt Karla Svobody! - Jiřina, 57 let, Strakonice

Sen jí ukázal smrt Karla Svobody! - Jiřina, 57 let, Strakonice

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 3. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Jirina_19.3.12.jpg.jpgTajemný příběh - Jiřina, 57 let, Strakonice

Dobrý den,

někdy mívám velice živé sny, které si dlouho pamatuji. Na tento asi nikdy nezapomenu. Bylo to v lednu před pěti lety. Ve snu jsem seděla někde v nemocnici v čekárně a v nějakém místním rádiu hráli mně známou písničku, kterou zpíval K. Gott, jejíž melodii složil Karel Svoboda. Když jsem tak chvíli čekala, přišel ke mně najednou Karel Svoboda v černém dlouhém plášti, sedl si vedle mě a začal si pobrukovat tu písničku. Říkala jsem mu, že mám ráda jeho skladby a on říkal, že si je sám rád také zazpívá. Chvíli seděl vedle mě a pak řekl, že už musí jít. Řekl na shledanou a odcházel v tom dlouhém černém plášti. Probudila jsem se a říkala jsem si, co to bylo za zvláštní sen, protože něco takového se mi ještě nikdy nezdálo. Vstala jsem a jako každý den jsem si pustila ze všeho nejdříve rádio, kde byly právě zprávy a hlas z rádia právě říkal, že se Karel Svoboda zastřelil.
Můj manžel byl v té době nemocný a 2 měsíce na to mu lékaři zjistili rakovinu. Za půl roku zemřel.
Proč se zdál takový sen právě mně a chtěl mi říci, že můj manžel také zemře?
Děkuji Jiřina

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den paní Jiřino.

Živé sny bývají často předzvěstí nějaké události. Říká se jim také sny věštecké. S Vámi se přišel rozloučit skladatel Karel Svoboda. Možná jste se znali z minulých životů, což si samozřejmě pamatovat nemůžete. Také Vám formou věšteckého snu bylo sděleno, že manželův zdravotní stav je velmi vážný. Bohužel jsou věci, které nelze ovlivnit. Paní Jiřino, měla byste se více věnovat svému podvědomí. Máte hodně vyvinuté nadsmyslové vnímání a právě díky snům, se dozvídáte události dopředu. Z Vašeho příběhu jsou sice zprávy ze snů velmi smutné, ale v budoucnu tomu může být i naopak, věštecké sny Vám mohou přinést i mnoho pozitivních poselství.
Ráda Vám vše mnohem podrobněji vysvětlím až spolu budeme hovořit.
Daniela

Reakce paní Jiřiny po provolání 30 minut ZDARMA s paní kartářkou Danielou:

Dobrý den,
rozhovor s paní Danielou se mi velice líbil. Byla to má "premiéra", jak jsem řekla i jí. Ještě jsem s žádnou kartářkou nehovořila. Je to velice příjemná dáma a hezky jsme si popovídaly. Myslím, že měla ve všem pravdu. Takže děkuji já za takový zážitek, který mi přinesl můj tajemný příběh.
Přeji vašemu týmu mnoho úspěchů. Jiřina

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.