Home - Články - Jarní tarotový horoskop zdraví 2020

Jarní tarotový horoskop zdraví 2020

vloženo 23. 3. 2020
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop zdraví 2020

Nenechejte se zaskočit jarní únavou ani virem! Tarotové karty vám poradí, jak si udržet dobré zdraví podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
vám prozrazuje, že po zdravotní stránce se budete cítit nejlépe, když vezmete věci do svých rukou a nebudete se pouze pasivně spoléhat, že vám někdo nebo něco pomůže. Důležité ovšem je myslet konstruktivně, nestěžovat si, ale podívat se, co všechno můžete vy sami aktivně udělat, abyste zlepšili svůj zdravotní stav a zbavili se toho, co vás trápí, ať už je to cokoliv. Aktivní přístup může znamenat například cvičení, změnu stravování a životosprávy a celkově zdravý životní styl, samozřejmě s ohledem na vaše případná zdravotní omezení. Od svého okolí sklidíte obdivné pohledy za to, jak skvěle vypadáte a jak záříte zdravím, a vy sami budete nejlépe vědět, že je to všechno především otázka pevné vůle, nadšení a energie, kterou jste do toho vložili. Jako Berani jste občas trošku netrpěliví a chtěli byste výsledky hned, to zas nepůjde, ale nebojte se, dostaví se poměrně rychle. A ručíme vám, že budou stát za to!

Býk
Karta Mírnost
vám připomíná starou dobrou pravdu, že s ničím se to nemá přehánět – ani s nezdravým, ale ani s tím zdravým životním stylem! Nepřejídat se a nelenošit na gauči, ale nezničit se cvičením a dietami. Zkrátka, kdo se chce dlouhodobě cítit dobře, potřebuje ve věcech udržovat rovnováhu a jít na to raději pomalu a postupně, žádné radikální změny ani nic podobného. Možná vás to bude pokoušet naordinovat si s přicházejícím jarem nějakou hodně radikální očistnou kúru, jen pozor, ať to pak neskončí pověstným jojo efektem nebo jednoduše demotivací a vyhořením z toho, že jste se do toho pustili až s příliš velkým nadšením a čekali zázraky. Vaším jarním krédem by tedy měla být mírnost ve všech oblastech života. Pak se budete cítit nejlépe, zdravě, klidně a vyrovnaně, a jak je dobře známo, psychika a tělo jsou vzájemně propojeny – a extrémy škodí tělu i duši! S klidným svědomím si tedy můžete občas dopřát i nějaké to nezdravé jídlo a odvykat si od svých závislostí, třeba kouření, pomalu a postupně, půjde to mnohem snáz!


Blíženci
Karta Šest mečů
vám slibuje, že se konečně přenesete přes krizi a nepříjemné období, kdy jste se často cítili špatně. Konečně se vám povede s pomocí nějakých spřízněných lidí, kteří vám rozumí, odhalit pravou příčinu a podstatu vašeho trápení, která nemusí být pouze v těle, ale taky ve vaší mysli a psychice. Některé věci totiž spolu souvisí, i když to není na první pohled patrné, ale budete potřebovat nějaký impuls nebo radu zvenčí, abyste to pochopili, protože vy sami si to těžko povšimnete, když je to takhle pořád. Když se otevřete novým informacím, ovšem pouze ze seriózních zdrojů, kterým důvěřujete, budete překvapeni, kolik věcí vám najednou bude jasnějších. Důležité bude, že se konečně dostanete z potíží, které dlouhodobě snižovaly vaši výkonnost, a to bude významný pokrok, který vás posune kupředu ve všech oblastech života. Nezapomeňte se pak poděkovat tomu, kdo vám přinesl zásadní informace, i když jejich skutečný význam si nejspíš uvědomíte až později a dodatečně!

Rak
Karta Král holí
vás naplňuje optimismem a pozitivním přístupem k životu – budete se cítit skvěle a vaše energie do života bude v těchto slunečních jarních dnech téměř nevyčerpatelná! Bude vás těšit příjemný pocit, že do čehokoliv se pustíte, bez problémů to zvládnete, a to zvýší vaši sebedůvěru! Klidně si troufnete třeba na sportovní výkony, které by vám ještě nedávno připadaly mimo vaše možnosti. Ale ještě dřív, než se rozhodnete bez předchozího delšího tréninku zaběhnout si maraton, přece jen trošku zkuste ubrat plyn – je skvělé, že si věříte a že se cítíte ve skvělé kondici, ale přeceňovat vaše možnosti by mohlo být přece jen riskantní! To totiž smrdí rizikem úrazu, a to rozhodně nechcete! A takové přetížení svalů nebo kloubů či natažená šlacha taky nejsou zrovna ideálními společníky, které byste si přáli do svých jarních dnů! Tak tedy zvyšujte své výkony, věřte si a buďte sebevědomí, ale jděte na to postupnými kroky – to vám jistě poradí každý dobrý trenér! A nezapomínejte na relaxaci, i vy si potřebujete dát občas pohov!


Lev
Karta Čtyři hole
patří mezi velmi příznivé karty a věští vám pevné zdraví a dobrou kondici, na které se letos na jaře budete moct spolehnout. S klidem si tedy můžete dělat své plány a nemusíte se obávat, že by vás nějak výrazněji omezovaly vaše fyzické limity. Samozřejmě, že člověk nemůže čekat zázraky, přece jen je všechno přiměřené i vašemu věku a tréninku, ale budete mít to štěstí, že se vám budou vyhýbat jakékoliv zásadnější problémy a v rámci svých možností se budete cítit v naprosto perfektní kondici. Je vynikající čas pro nové začátky a nové plány, takže jakákoliv předsevzetí, která jste odkládali, a týkají se zdravého životního stylu, by teď měla přijít konečně na program dne! Jasně, že to bude chtít silnou vůli, a nic nepůjde samo bez vašeho vlastního přičinění, ale bude se vám dařit mnohem lépe než kdy jindy a obejde se to bez zbytečných zádrhelů. Tak tedy neváhejte a pusťte se do toho, právě teď je ta správná doba udělat něco skvělého pro vaše tělo!

Panna
Karta Deset pohárů
vám připomíná, jak moc souvisí vaše zdraví s vaší psychickou pohodou, klidem a pocitem dobrého citového zázemí. To vám možná v nedávné minulosti chybělo, ale teď se konečně dočkáte pocitu harmonie a naplnění nejen v lásce a rodině, ale celkově ve vašem životě a pocitech. A jak to souvisí se zdravím? Přece úplně ve všem! Když máte naplněny své citové potřeby a cítíte se v tomto směru bezpečně a sebejistě, pak to má vliv i na vaše tělo, a to extrémně pozitivní. Je tedy namístě nezačínat léčení od těla, ale spíš od duše – hlavně pokud se jedná o menší problémy, ale i v případě komplikovanějších záležitostí může náprava v citové sféře udělat přímo zázraky! Obzvláště se to týká onemocnění ženských orgánů, ale platnost tohoto pravidla je v podstatě všeobecná. Tak už žádné starosti s nemocemi a bolestmi, žádné stěžování, ale raději věnujte tento čas svým nejbližším a energii tomu, abyste vytvořili ve vašem společném životě něco pozitivního. Bude to stát za to!


Váhy
Karta Osm pohárů
ukazuje, že máte sklon zklamaně vzdát nějaké své snažení po počátečním neúspěchu. Nebo možná spíš, když se slibované zázračné uzdravení nekonalo na počkání, zapochybujete, jestli má ještě smysl pokračovat v dané dietě, cvičení, životním stylu nebo systému, vždyť to možná vůbec nefunguje! Ale zadržte – některé věci prostě chtějí delší čas, a očista těla není proces, který by proběhl ze dne na den nebo z týdne na týden, když problémy vznikaly po celá dlouhá desetiletí! Váš skepticismus je ovšem pochopitelný, hlavně pokud byla daná metoda prezentována jako něco naprosto zázračného, co vám umožní okamžitě se uzdravit na sto procent úplně ze všeho! Dejte tomu ještě šanci – nemusíte dodržovat všechna přísná pravidla do posledního puntíku, nejste přece v armádě, ale taky to nevzdávejte úplně, to by byla škoda, když už jste tomu věnovali nemalé množství energie. Ne všechno účinkuje tak, jako by člověk čekal, ale všechno alespoň trochu pomůže!

Štír
Karta Ďábel
vás varuje před pokušením v podobě všech možných a představitelných nástrah nezdravého životního stylu – teď na jaře vás to k nim bude svádět obzvláště intenzivně, možná taky pod vlivem vašich přátel nebo lidí ve vašem okolí. Znáte to – zapalte si s námi jednu, jedna sklenička a pak druhá, třetí a tak dále, jeden dortík vás přece nezabije, no a taky zůstaňte ještě a nechoďte domů, vždyť se skvěle bavíme až do rána – co na tom, že nemůžete pokaždé chodit do práce nevyspalí! Je to jedno s druhým, vroubky na štítu zdravého životního stylu se vám postupně hromadí, a to se dřív nebo později musí projevit oslabením organizmu – tak už to funguje! Dávejte si tedy na to pozor a naučte se říkat pokušení rázné ne! Zvláštní kapitolou jsou pak sexuální úlety – a neříkejte, že vás jako vášnivé Štíry občas nelákají! V tom případě je však extrémně důležité dodržovat všechny zásady bezpečnosti, abyste se náhodou nedočkali nějakého nepříjemného zdravotního suvenýru!



Střelec
Karta Císař
vám přináší spoustu energie, takže vám jarní únava rozhodně nehrozí, právě naopak, jarní sluníčko a prodlužující se dny vás nabijí novou sílou a budete mít chuť pořád něco podnikat a zkoušet nové věci vyhledávat zážitky a užívat si život. Je skvělé, že jste tak aktivní, ale u toho všeho se přece jen vyplatí trocha opatrnosti. Při vší vaší akčnosti vás totiž mohou poměrně snadno ohrožovat úrazy všeho druhu, a to hlavně v souvislosti se sportem – pozor na namožení svalů, problémy se šlachami a klouby nebo taky na zlomeniny. Nepřeceňujte své síly a raději si dopřejte pořádný a systematický trénink, než se pustíte do nějakých větších výkonů. Taky neriskujte – když se jednou říká, že máte použít přilbu, tak ji prostě použijte, protože by byla škoda proležet krásné jarní dny v nemocnici, nemyslíte? Zvýšená opatrnost se vyplatí taky při řízení. Ony ty rychlostní limity a všechna další absurdní pravidla mají přece jen nějaký význam. Je skvělé, že si věříte, ale opatrnosti není nikdy nazbyt!

Kozoroh
Karta Dvě hole
prozrazuje, že jste obdařeni něčím, co je pro udržení vašeho dobrého zdraví naprosto zásadní a nezbytné – a to je odhodlání a pevná vůle! Máte dostatek energie na to, abyste se poprali se všemi potížemi, které by vás mohly trápit, ať už jsou menší nebo větší. Tak tedy přestaňte čekat, až se stane nějaký zázrak, a vezměte věci do svých rukou – vyplatí se to! Zkuste konečně, jaké zázraky dokáže zdravý životní styl, správné stravování, poctivé cvičení nebo sport, když budete trénovat skutečně pravidelně, systematicky a bez výmluv! Někde uvnitř dobře víte, že toho dokážete mnohem více, než si sami myslíte, a všechno ostatní jsou jen výmluvy! Taky je možné, že vás láká nějaké větší cestování, ale máte pochybnosti, jestli to zvládnete kvůli vašemu zdravotnímu stavu nebo limitům, které vám dává vaše vlastní tělo – ať už se to jedná nějakého fyzického znevýhodnění, věku, pohlaví nebo čehokoliv podobného. Pamatujte, že vaše možnosti jsou mnohem širší, než si myslíte!



Vodnář
Karta Osm mečů
prozrazuje, že se po nějaké stránce cítíte v docela bezvýchodné situaci, a to vám přidělává hodně vrásek na čele. Ať už se jedná po jakékoliv zdravotní potíže nebo slabost, máte pocit, že s tím nemůžete nic udělat, že zkrátka neexistuje způsob, jak se problémů zbavit, a jediné, co vám zbývá, je zvyknout si na to a naučit se žít s poměrně přísnými limity snad až do konce života. Ale zadržte, až takhle pesimistické to určitě není! Možná vás trápí něco, o čem se běžně říká, že to není léčitelné, a že se to věkem bude jen zhoršovat. Třeba to není zas až tak vážné, ale ovlivňuje to kvalitu vašeho života a trápí vás nepříjemný pocit z toho, že nemůžete dělat to, co byste rádi dělali, protože vám to vaše tělo neumožňuje. Nic však není tak černé, jak se na první pohled zdá, a čas ukáže, že všechno to, co vás teď trápí, jsou jen zbytečné starosti a ve skutečnosti řešení existuje. Možná ještě neuzrál čas, aby se před vámi objevilo, ale věřte tomu, že již brzo přijde!

Ryby
Karta Deset mečů
mluví o to, že vaším největším nepřítelem je váš vlastní pesimismus – ne že by vás objektivně netrápily nějaké zdravotní potíže, ale děláte si s tím možná až zbytečně velké starosti! Jistě jste již slyšeli o tom, jaké zázraky dokáže s vaším tělem udělat pozitivní myšlení, ale něco jiného je přetavit teorii do reality! Protože když už jednou znáte všechna možná rizika, pak je těžké na to nemyslet a nemalovat si ve své hlavě ty nejčernější možné scénáře. Procházíte určitou krizí, nebo vás to v nejbližší době čeká – je to však krize, která se odehrává především uvnitř vaší vlastní mysli! Dřív nebo později si uvědomíte, že se nelze pořád utápět jen v černých myšlenkách – tedy, lze, ale nikam to nevede! Ale abyste se dopracovali k tomuto závěru, musíte si projít všemi fázemi svých pocitů ohledně vlastního těla a zdraví. Takže i ty obavy, které vás trápí, mají nějaký smysl. Je potřeba uvědomit si, že rizika zde existují – ale taky to, že nemusíte být jejich bezmocnou obětí!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.