Home - Články - Jarní tarotový horoskop zdraví 2019

Jarní tarotový horoskop zdraví 2019

vloženo 13. 3. 2019
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop zdraví 2019

Trápí vás jarní únava? Tarot vám prozradí, jak si po zimě vylepšit kondici a na jaká zdravotní rizika si dát pozor – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mečů
vám připomíná, že s dostatečnou dávkou pevné vůle, odvahy, ale samozřejmě taky s patřičnou zásobou informací, toho můžete udělat pro své zdraví opravdu hodně – a to úplně sami, bez jakékoliv pomoci! Mnohdy totiž stačí sebedisciplina, pochopení příčin vašich potíží a skoncování s jejich původci, ať už to znamená zbavit se zlozvyků, vylepšit životosprávu nebo pravidelně cvičit a trénovat. Jen to nevzdat při prvním nezdaru nebo s přibývající leností, a zkrátka vytrvat! Je to zkrátka všechno o silné vůli a schopnosti trochu zabojovat – nebo možná i trochu víc! Pokud jsou vaše potíže takového charakteru, že si vyžadují pomoc lékaře, buďte neoblomní a nenechejte se tak snadno odbýt. Možná právě to, že si najdete druhého doktora, který vás konečně pošle na důležité vyšetření, bude pro zlepšení vašeho zdraví zásadní – tak neváhejte, sbírejte informace a buďte asertivní. Zasloužíte si přece vybojovat péči, na kterou máte nárok!

Býk
Karta Rytíř pohárů
je kartou lásky, a ukazuje vám, jak hluboko sahá propojenost těla a duše – když milujete a cítíte se milovaní, bude i vaše zdraví a kondice mnohem lepší, než v životě bez lásky a lidské spolupatřičnosti. Zkrátka psychická pohoda je základem pevného zdraví, a láska je klíčem, bez kterého tuto vnitřní pohodu těžko dosáhnete. Pokud se tedy cítíte slabí a vyčerpaní, možná je to znamení, že byste si měli dopřát více času v kruhu lidí, které máte rádi, bez stresu, v pocitu bezpečí a láskyplném ovzduší. Pokud se vám tohoto léčivého pocitu nedostává kvůli vytížení v práci, zkuste trochu zvolnit tempo dřív, než vás k tomu nakonec přinutí nějaký bacil – tělo si totiž umí říct o to, co potřebuje, tedy klid domova a odpočinek, i tímto způsobem. A pokud jsou příčinou vašeho vyčerpání rodinné nebo partnerské neshody a nedostatek pocitu lásky, zkuste více času trávit s přáteli nebo jinými blízkými lidmi, které máte rádi. Budete překvapeni, že vás to vzpruží nejen psychicky, ale i fyzicky!

Blíženci

Karta Osm mečů
ukazuje, že se trápíte kvůli svému zdraví a děláte si možná až příliš velké starosti – větší, než by zodpovídali reálnému nebezpečí! Máte zkrátka sklon podléhat pesimismu a vidět všechno až příliš černě. Snažíte se dopátrat většího množství informací o tom, co vás sužuje, ale čím víc si toho přečtete nebo vyslechnete, tím více z toho nakonec jste zmateni a už vůbec nevíte, komu tedy vlastně máte věřit. A přitom někdy bývají jednoduchá a účinná řešení na dosah ruky – jen chvíli potrvá, než se k vám dostane ta správná optimistická informace, která vás zbaví zbytečných pochybností a černých myšlenek! Klíč k rozluštění a vyléčení vašich příznaků může být nakonec podstatně jednodušší, než jste si mysleli, a věřte tomu, že budete nakonec příjemně překvapeni, že to nebylo zdaleka tak vážné, jak jste si ve svých obavách malovali. Na druhé straně, klobouk dolů před vaší odpovědností a pečlivostí – nikdy totiž nevíte, kdy vám právě ony mohou zachránit život!



Rak
Karta Vůz
vám věští, že se vám konečně povede nastolit ve svém životě rovnováhu a dát mu nový směr, a to vašemu zdraví velmi prospěje. Konečně si ujasňujete, co vlastně přesně chcete, a s tím bude spojena i výrazná změna životosprávy směrem k lepšímu – právě jaro je k tomu ideální doba, nemyslíte? Spousta vašich zdravotních potíží totiž nějakým způsobem souvisí se stresem a vyčerpaností, které ve svém životě občas pociťujete, a teď máte konečně šanci se jich zbavit a začít znovu a lépe. Je důležité mít pod kontrolou své slabosti, ale taky platí všeho s mírou, takže ani s věcmi, jako je radikální změna stravování nebo trénink to raději příliš nepřehánějte. Zkrátka rovnováha je základ – a pak si občas můžete dopřát i nějaký ten zákusek a pořád se budete cítit skvěle! Důležitá je taky psychohygiena – nenechejte se zbytečně zviklat stresem, nervozitou, zahltit úkoly. Snažte se dobře si věci zorganizovat a uspořádat a k duševnímu klidu vám mohou pomoct například i pravidelná meditační cvičení a dostatek relaxace.

Lev
Karta Královna holí
ukazuje silnou a energickou ženu s pevnou vůlí, a ztělesňuje optimismus a nezávislost. A přesně tyto kvality, které se v postavě královny zosobňují, vám pomohou udržet se vždy fit a v perfektní kondici. S pozitivním a konstruktivním přístupem k životu se budete vždy cítit skvěle nejen po psychické, ale taky po fyzické stránce. Je naprosto zásadní najít si dostatek času a energie pro zdravou životosprávu, od správného stravování až po pravidelné cvičení, přinese vám to nejen pocit síly a pevného zdraví, ale také krásu. Zvláště ženy Lvice budou jen tak zářit přirozenou a zdravou krásou po celé letošní jaro. Ale pozor, nezapomínejte, že nemusíte mít všechno zas tak úplně pod svojí kontrolou, že si sem-tam můžete dovolit i nějaký ten drobný prohřešek, ale hlavně neztrácejte radost ze života, přirozenost a vychutnávejte si to, co vám dělá radost, i kdyby to třeba občas bylo podle obecných zásad malinko nezdravé. Nějakou tu výjimku si přece můžete odpustit!

Panna
Karta Mág
vám ukazuje, že své zdraví a celkově své tělo můžete mít pod mnohem větší kontrolou, než si dokážete představit. Stačí více si uvědomovat zákonitosti, podle kterých vaše tělo funguje, všímat si jeho drobné signály a věnovat jim pozornost. Někdy vám třeba naznačuje, že byste potřebovali odpočinout a vypnout, jindy si zas říká o pohyb a sport, a taky vaše chutě na konkrétní potraviny mohou napovědět, co vám právě teď prospěje a jaké živiny nebo jaký typ energie udělají vašemu tělu nejlépe. Chce to ovšem chytrou mysl, sílu vůle a cílevědomost, ale to jsou kvality, které vám nechybí, takže nic nestojí v cestě tomu, abyste si pomohli od různých svých drobných trápení pouze tím, že věci vezmete do svých vlastních rukou. Důležité je ovšem zaměřit se především na to, co můžete změnit vy sami ve stávajících podmínkách, a neočekávat, že vaše okolí vám v tom automaticky bude pomáhat. Právě naopak, někdo vám to klidně může i závidět – ale přitom je to v možnostech každého jednoho člověka!



Váhy
Karta Král mincí
ukazuje, že si potřebujete dopřát více materiálního pohodlí a investovat do kvality, občas trošku i do luxusu, protože vaše tělo si to zaslouží. Ať už se jedná o stravu, léky a potravinové doplňky, kosmetiku nebo kvalitní a zdravé vybavení bytu, právě tímto směrem by se teď měla ubírat vaše pozornost, pokud si přejete něco na své kondici zlepšit. Nezapomínejte, že zdraví je základem všeho, takže se na něm rozhodně nevyplatí šetřit, na co jiného a lepšího byste totiž mohli ušetřené finance použít? Vybírejte ovšem prověřenou a léty osvědčenou kvalitu a nevěřte zaručeným novinkám, zázračným prostředkům a podobným planým slibům. To by skutečně byly jenom vyhozené peníze. Raději zainvestujte například opravdu kvalitních produktů známých a osvědčených značek. K fyzické pohodě vám pomohou i pravidelné cvičení, masáže, otužování, ale také návštěva lázní nebo wellness a zkrátka všechny možné způsoby, kterými můžete své tělo zdravě rozmazlovat a dopřávat mu všestrannou pozornost!

Štír
Karta Pět mincí
ukazuje, že zdravotní potíže, pokud nejsou opravdu velké a vážné, lze brát svým způsobem i jako dar, který vás může něčemu naučit. Právě situace, když jste dočasně oslabeni a vaše síly nejsou zrovna stoprocentní, vám totiž může ukázat, na koho v životě se můžete skutečně spolehnout, o koho se opřít a komu důvěřovat. Pomůže vám poznat, komu na vás doopravdy záleží, i když nemůžete zrovna podávat perfektní výkony. A to je cenné poznání, které za nějaký ten den proležený v posteli rozhodně stojí! Berte to tedy tak, že všechno špatné je na něco dobré! Takže pokud se vás třeba již týdny drží pořád stejný bacil, nebo vás třeba zlobí nějaký kloub, záda či migréna, může to být zkrátka jen znamení, že máte vypnout, dovolit si být slabí a nechat ostatní, ať vám pomohou, spolehnout se na ně – ať už jsou to vaši blízcí, partner, přátelé nebo kolegové. Možná budete překvapeni, čemu vás to naučilo. Takže i když se vám drobné zdravotní potíže toto jaro nejspíš nevyhnou, berte je jako dar – nebudou nijak vážné a otevřou vám cenné poznání!

Střelec

Karta Svět
patří mezi nejkrásnější karty tarotu a věští vám šťastné uzavření jedné životní kapitoly, vstup do nové a šanci na nové začátky. Nic krásnějšího byste si už snad ani nemohli přát! V praxi to znamená, že se vaše dlouholeté zdravotní potíže konečně vyřeší, najde se jejich původce a účinné řešení! Bude to velmi příjemný pocit, přímo k nezaplacení, a konečně vám spadne velký kámen ze srdce. Konečně budete moct zas důvěřovat svému tělu na sto procent a budete vědět, že vás nezradí. Bude to jednodušší, než byste čekali, ale na druhé straně vás hodně překvapí, že kořeny vašich problémů byly úplně jinde, než všichni předpokládali. Ale hlavně, že to všechno dobře dopadne! Pak už zbývá jen popřát vám hodně štěstí do všech vašich plánů, ke kterým se konečně budete moct dostat, a připomenout, ať o své zdraví od té samé radosti náhodou nepřestanete pečovat! Dodržovat zásady zdravého životního stylu by totiž mělo být základem i tehdy, když vás zrovna nic nebolí ani nezlobí!



Kozoroh
Karta Páže holí
vám věští nové pozitivní zprávy, které vám umožní vylepšit si snadno a rychle váš zdravotní stav a kondici. Samozřejmě, nebude to zázrak ze dne na den, ale konečně najdete v sobě tu pravou energii a ten pravý způsob, jako se například zbavit přebytečných kilogramů, zvýšit výkonnost a vytrénovat své tělo do maximální možné kondice. S nadšením jde všechno snáz, ale zas pozor, nepřehánějte to až přespříliš a přidávejte si zátěž postupně, sledujte, jak na ni bude vaše tělo reagovat a jak se budete cítit. A nezapomínejte, že to všechno děláte v první řadě proto, abyste se vy sami cítili skvěle, ne kvůli obdivným pohledům a komplimentům okolí – i když těch se taky dočkáte, a co si budeme říkat, uznání každého potěší, hlavně když víte, že je zasloužené. Na prvním místě však musíte být vy sami, vaše vlastní zdraví, které je tím nejcennějším pokladem, takže je potřeba si ho vážit a pečovat o něj, to je ta nejlepší motivace ze všech.

Vodnář
Karta Síla
vám radí trochu zkrotit vaše vášně a zaměřit se na své slabosti, zlozvyky a drobné prohřešky, které vám zbytečně ubírají silu, a pak není divu, že se občas necítíte tak docela fit. Ale kdo by odolal – například pořádné porci sladkostí, nebo občas nějaké té skleničce něčeho dobrého, ponocování na večírcích, a tak podobně? Letošní jaro bude pro vás časem konečně uskutečnit svá dobrá předsevzetí o zdravém životním stylu, i když to bude chtít pořádnou vnitřní sílu a pevnou vůli – přesně o tom totiž poselství karty Síla je! Impulsem vám k tomu nejspíš bude uvědomění, že se poslední dobou občas cítíte trochu hůř než předtím, že jste vyčerpaní, budete se možná obávat i nějakých nemocí, ale zkrátka jste zřejmě jen překročili hranici, kterou vaše tělo ještě snese, a je potřeba s tím něco dělat. Tak neváhejte a pusťte se do toho, máte na to! Tak už nepochybujte a důvěřujte své síle vůle, že tuto překážku nakonec hravě zvládnete!

Ryby

Karta Eso holí
vám přináší spoustu téměř nevyčerpatelné energie, takže mezi oběti jarní únavy letos rozhodně patřit nebudete! Právě naopak, okolí se bude divit, že máte životní síly a nadšení na rozdávání! Skvělým způsobem, jak se ještě více nabít energii, pro vás bude i jarní sluníčko, nebo procházky a sport v přírodě, pak se vždy budete domů vracet se spoustou činorodé síly a elánu pustit se snad do čehokoliv, co potřebujete udělat. Dokonce i do těch méně příjemných povinností, a to už je co říct! Zdravotní problémy vás budou naštěstí obcházet velkým obloukem, takže vaším jediným úkolem je využít příval jarní energie na maximum a svézt se na něm co nejdéle, udržet si tuto pozitivní náladu i do dalších měsíců. Optimistickou náladou snadno nakazíte i své okolí, a všichni vás budou obdivovat za to, jak skvěle vypadáte – to však bude pouze odrazem toho, jak se budete dobře cítit a zdravého těla, takže s make-upem a podobnými vymoženostmi se příliš trápit nemusíte!

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.