Home - Články - Jarní tarotový horoskop lásky 2023

Jarní tarotový horoskop lásky 2023

vloženo 14. 3. 2023
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop lásky 2023

Užijete si na jaře opravdovou romantiku? Potkáte konečně toho pravého nebo pravou? Bude vám to klapat v manželství? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Kolo štěstí
naznačuje zajímavé události ve vztazích, na které vy sami nebudete mít velký vliv! Zkrátka to bude dílo Štěstěny nebo možná taky karmy, závisí, jak tomu raději chcete říct. Budete si užívat opravdu příjemná překvapení, milí Berani, ale taky novinky! Zkrátka letos na jaře vám nuda v lásce a vztazích rozhodně nehrozí! A proč si taky nedopřát s protějškem nějaké nevšední zážitky, když už vás k tomu okolnosti přímo vybízí! Nezadaní Berani to budou mít ještě zajímavější, samota vám rozhodně nehrozí, ale žádnou stabilitu prozatím raději taky nečekejte! Věci se zkrátka mohou měnit ze dne na den, a to platí jak o nových vztazích, tak o těch dlouhodobých. Jeden den si můžete skvěle rozumět a další den zas být na nože, ale nebojte se, ono se to utřese a je to pouze přechodné období. Do vašeho milostného života zkrátka zasáhnou vnější okolnosti, které způsobí, že věci nebudou fungovat tak docela podle běžných měřítek. Ale má to i své výhody a bude to na něco dobré!

Býk
Karta Měsíc
vás upozorňuje, ať si neděláte zbytečné iluze a nestavíte vzdušné zámky, milí Býci. Obvykle jste realisté nohama na zemi, ale teď si přece jen trošku ulítnete na vlně jarní romantiky. Jeto skvělé, dokud si to budete užívat, ale problém může nastat, jestliže začnete čekat, že to takhle zůstane již napořád. Samozřejmě největší opatrnost se vyplatí nezadaným Býkům při nových známostech. Ty budete mít sklon vidět přes růžové brýle a idealizovat si protějšek mnohem více, než je pro vás běžné. Užívejte si radosti lásky, ale nezapomeňte taky na střízlivý pohled a nevznášejte se pořád na svém růžovém obláčku! V dlouhodobých partnerských a manželských vztazích bude situace o něco komplikovanější. Hlavně si dávejte pozor, ať teď nemáte od partnera nereálná očekávání, jež vám nedokáže splnit, ani kdyby chtěl. A co teprve pokud zas až tak moc nechce, protože má přece taky své priority, možná jiné než ty vaše! Zkrátka nečekejte nemožné, buďte realisté a vyhnete se zklamání!

Blíženci
Karta Sedm mincí
vám připomíná, že na každém vztahu je potřeba pracovat a pečovat o něj, aby dlouhodobě fungoval. Jako rozlétaní Blíženci máte sklon na toto občas pozapomenout, protože máte spoustu různorodých zájmů, a pak už vám někdy nezbývá čas se věnovat partnerovi. Vyplatí se ovšem mít to na paměti a systematicky si najít čas na to, abyste svůj partnerský vztah rozvíjeli a vyživovali. A to platí i tehdy, pokud jste spolu již dlouho, klape vám to, a svůj protějšek vnímáte jako samozřejmou součást života. O to více si zaslouží vaši pozornost a péči! Nezadaní Blíženci nebo ti z vás, kdo máte novou známost, potřebujete ještě více na to myslet. Možná jste teď zamilovaní až po uši, ale rozvíjení vztahu, který bude pevný a dlouho vydrží, chce i trochu systematického a cílevědomého snažení. Zkrátka nepůjde všechno úplně samo, ale občas musíte ve jménu vztahu i něco záměrně udělat a partnerovi dopřát. Ale myslete na to, že odměna vás nemine a všechno přinese své ovoce!


Rak
Karta Královna mečů
vám ukazuje, že v lásce bude velice důležité být sám sebou a na nic si nehrát, milí Raci. Možná máte pocit, že se od vás něco očekává, a tak jste si zvykli hrát různé role a dělat to, co by se dělat mělo, ale možná to ve skutečnosti nevychází z vašeho nitra a brání vám to dosáhnout skutečnou hlubší spokojenost ve vztahu. Teď je vynikající čas pro otevřenou a upřímnou komunikaci a postupně si můžete dovolit odhodit staré zvyklosti, které vás svazovaly. No a pokud jste teprve na začátku nového vztahu, nebo jste nezadaní a toužíte se seznámit, pak je to ideální příležitost vykročit tou správnou nohou a nedělat už více tu chybu jako kdysi, že se budete zbytečně přizpůsobovat a neřeknete si o to, co potřebujete ke štěstí a spokojenosti. Nejlepší totiž je vyjasnit si určité věci ohledně fungování vztahu co nejdřív! V dlouhodobých vztazích teď Raci konečně získají více sebevědomí a pochopíte, že se vůbec nic špatného nestane, jestliže se trochu více projevíte, váš protějšek to nakonec dokonce ocení!

Lev
Karta Pět pohárů
ukazuje, že se v lásce pořád ještě máte sklon trápit kvůli něčemu, co se v minulosti nepovedlo tak, jak jste chtěli. A to vás, milí Lvi, jen zbytečně tíží na srdci, protože jak jistě dobře víte, brečet nad rozlitým mlékem nemá žádný smysl. Výčitky týkající se minulosti vám pak brání naplno si užívat přítomnost a všechno krásné, co máte právě nyní. A je toho více, než si možná uvědomujete! Pokud žijete v dlouhodobém svazku, nejspíš to již berete jako samozřejmost a trápí vás, jak dodat vašemu vztahu více romantiky a vášně nebo něco podobného. A přitom je toho hodně, co by vám naopak někdo jiný mohl závidět! Tak myslete pozitivně a užívejte si to, co teď máte! Nezadaní Lvi se nejspíš budou užírat kvůli nějakému minulému zklamání, které vás však již dávno nemusí trápit. Kvůli tomu pak přehlížíte nové příležitosti k seznámení, a přitom je zde určitě někdo, kdo by vás rád pozval na schůzku a s kým si budete výborně rozumět!

Panna
Karta Tři meče
prozrazuje, že vaše srdce sužuje nějaké trápení a milostné problémy. Děláte si velké starosti kvůli lásce, může to souviset s různými situacemi, ale každopádně musíte o některých záležitostech pořád dokola přemýšlet. Nejspíš jste nedávno prožili nějaké zklamání nebo důležitý problém, možná to ještě pořád trvá, ale určitě to je pořád ještě živé ve vašem srdci. Může se jednat třeba o nevěru, žárlivost, odmítnutí nebo partnerské neshody. Máte to občas opravdu těžké, milé Panny, ale přesto se zkuste soustředit na to pozitivní, co ve vašem životě je, a uvidíte, že i problémy s láskou se postupně vyřeší a odezní, když v sobě najdete radost ze života. Možná jste osamělí po nedávném rozchodu, který vás pořád ještě bolí, možná jste s partnerem na nože jen když přehodíte spolu jednu větu, nebo nevíte, jestli můžete svému protějšku věřit. Nedávejte to však ve svém životě na první místo, ne že by to nebylo důležité, ale nestojí vám za to kazit si kvůli tomu náladu na celé dny!


Váhy
Karta Eso pohárů
vám slibuje jen to nejkrásnější, je to snad nejlepší karta pro milostné štěstí a velkou lásku! Takže se máte na co těšit, milé Váhy, letos na jaře budete v lásce skutečnými miláčky Štěstěny! Pokud jste dosud sami, právě teď se na vás usměje velké štěstí a najdete člověka, se kterým se k sobě budete báječně hodit a perfektně si rozumět! Užijete si nádhernou zamilovanost a vaše jarní dny budou plné romantiky a vášnivých objetí! Ale taky zadané Váhy si budou jarní večery užívat naplno, dokonce i v případě, že jste spolu již dlouhé roky a máte rodinu. I do starých manželství se teď totiž vrátí jiskra a třeba se opět budete cítit zamilovaně tak, jako kdysi na začátku! Lásku si budete vychutnávat plnými doušky a bude to na vás vidět, budete doslova zářit a překypovat energií, takže si to jistě všimne i vaše okolí. Jen si dejte pozor, ať pro samou lásku nezapomínáte i na praktické věci v životě, protože se budete vznášet v opravdu nadpozemsky krásných výšinách!

Štír
Karta Páže mincí vám věští slibný rozvoj milostného vztahu, který bude postupnými krůčky pořád krásnější a hlubší. Dobře víte, že někdy je lepší nespěchat a dát věcem čas, ať postupují kupředu přirozeným tempem. Výsledek je pak stálejší a mnohem pevnější vztah, na který se můžete vždy spolehnout. A to platí bez ohledu na to, jestli jste teprve na začátku vztahu nebo v jeho pozdějších fázích. Věci se vždy mohou zlepšovat, ale nesmíte na ně tlačit. Vyplatí se však zaměřit pozornost na vaše společné plány a na to, co chcete společně budovat, nebo již budujete. Pro mnoho Štíru bude toto jaro ve znamení úvah o rodině a některé Štírky se mohou dočkat těhotenství. Tato karta taky věští jeho bezproblémový průběh a šťastný příchod miminka na svět. Společné plány s partnerem však nemusí být jenom o dětech. Teď je vynikající doba pro jakékoliv nové začátky, což se může týkat třeba vašeho společného bydlení nebo čehokoliv, co chcete společně podniknout!

Střelec
Karta Šest mečů
ukazuje, že nejdůležitější věc v lásce a vztahu teď pro vás bude schopnost se vzájemně podpořit. Je pro vás důležité vědět, že váš protějšek vám drží palce ve všem, o co se v životě snažíte, a kdykoliv potřebujete pomoct a podržet, je tady pro vás. A to samé můžete nabídnout i vy jemu nebo jí. S partnerem se vám bude výborně spolupracovat a společnými silami se hravě přenesete přes všechny překážky na vaší životní cestě, ať už jsou finanční, pracovní, rodinné nebo jakékoliv jiné. A takový soulad a vzájemná podpora pro vás znamená mnohem více než jakákoliv romantika a vášeň! Pokud jste zatím nezadaní, budete se rozhlížet po takovém partnerovi, který je zároveň skvělým parťákem do nepohody. A zas tolik nesejde na tom, jestli je fyzicky atraktivní nebo jestli jste zamilovaní až po uši. Spíš vám bude připadat perspektivní postavit vztah na pevném základu přátelství, takže toho pravého partnera můžete najít například v okruhu lidí se společnými zájmy!


Kozoroh
Karta Sedm mečů
naznačuje, že v lásce teď dáváte na první místo své vlastní zájmy a je pro vás důležité dosáhnout to, co vy chcete. Tak trochu u toho zapomínáte na zájmy a přání svého protějšku, milí Kozorozi, a to je potřeba mít na mysli. Láska a vztah zde nejsou pro váš užitek, ale všechno musí být vzájemné, to je snad jasné. Ale v určitých konkrétních situacích budete mít sklon dávat své zájmy na první místo před tím, co je důležité pro vašeho partnera. Ono je to ovšem přirozené, takže si kvůli tomu nedělejte zas příliš výčitky svědomí. Ale bylo by dobré udržet férový přístup k vaší drahé polovičce a mluvit na rovinu o tom, jaké jsou vaše priority. Občas vás to totiž bude lákat k drobným úskokům a lsti, abyste dosáhli to, po čem toužíte. A to není zrovna ideální! Pokud jste nezadaní, budou vás lákat známosti, které budou pouze o sexu. Ani na tom není nic, za co byste se měli stydět, ovšem druhá strana musí vědět, na čem je, ať nečeká něco víc!

Vodnář
Karta Spravedlnost
prozrazuje, že v lásce teď dostanete přesně to, co si zasloužíte a můžete se spolehnout, že milostné vztahy budou fungovat férově a budete vědět, na čem jste. A to vám jako Vodnářům bude velmi vyhovovat, protože máte rádi, když můžete s partnerem otevřeně komunikovat a domluvíte se, jak to máte mezi sebou uspořádané. Nepřekáží vám ani trošku nestandardní a neobvyklé formy vztahu, naopak vám mohou připadat férovější a lákavější než tradiční manželský svazek. Všechno ovšem musí být takové, aby to bylo pro obě strany zcela spravedlivé. Pokud naopak žijete ve vztahu, kde visí ve vzduchu nějaké napětí, karta Spravedlnost vám přinese rozuzlení a vyřešení konfliktů ke spokojenosti obou stran. Samozřejmě si to bude žádat i nějaké ty kompromisy, ale domluvíte se tak, že to bude oběma vyhovovat. Konečně získáte pocit, že se ve vašem partnerském životě všechno ubírá tím správným směrem a že jste spokojeni s tím, jak se to vyvíjí!

Ryby
Karta Čtyři meče
vám slibuje konečně klidné a pohodové období v lásce a partnerství, milé Ryby. Pravděpodobně jste si prošli náročnějším obdobím a jste vyčerpaní z konfliktů a výměn názorů, takže uvítáte klidnější atmosféru. Nečekejte zas takový zázrak, že by všechny třecí plochy rázem zmizely, ale aspoň konečně zakopete válečnou sekyru a ve vzduchu už nebude viset neustálé napětí! Tak si užijte příjemné klidné jaro a dopřejte si společné zážitky, které posílí váš vztah. Nezadané Ryby mohou mít trochu obavu jít do nového vztahu po minulých špatných zkušenostech. Raději se rozhodnete o některých věcech na začátku příliš nemluvit, protože máte obavu z neshod, ale nezapomínejte, že dřív nebo později na to stejně dojde, takže neodkládejte tato témata zas donekonečna. Nezapomeňte, že teď budete s úplně jiným člověkem, není tedy důvod se obávat, že se zopakují staré scénáře, a můžete si zachovat klidnou mysl, vaše obavy jsou totiž nejspíš zbytečné!

|<< < 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.