Home - Články - Jarní horoskop rodinného života

Jarní horoskop rodinného života

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 3. 2015

Jarní tarotový horoskop rodinného života

Víte, co vás letos na jaře čeká a nemine v rodinném životě? Zeptali jsme se pro vás tarotových karet!



Beran

Karta Šest pohárů vám pro letošní jaro přináší velmi krásné a příjemné vyhlídky! Váš rodinný život bude harmonický a krásný, budete si navzájem projevovat svoji náklonnost a vaši blízcí vám budou dělat radost stejně jako vy jim. Staré konflikty budou zapomenuty a místo nich se konečně dostaví štěstí, spokojenost, vyrovnanost a pocit citového naplnění v rodině.
Se svými nejbližšími si budete užívat příjemné stránky života a váš volný čas bude naplněn krásnými společnými výlety, příjemnými rozhovory, veselostí a radostí. Budete si zkrátka společně užívat život a všechny jeho příjemné stránky, budete mít dobrou a optimistickou náladu. A tak to má být – vždyť proč hledat všude jen problémy, když svět je tak krásný a nabízí vám tolik hezkého, co můžete společně prožít!
Klíčem k dobrým rodinným vztahům bude říkat si navzájem pozitivní věci – každého vždy potěší pochvala, drobný kompliment nebo vyznání, jak moc vám na něm záleží. Na oplátku se i vy dočkáte toho samého. Když budete rozvíjet své rodinné vztahy a dívat se na ně pozitivně, přinese to své ovoce v podobě krásného a spolehlivého zázemí!

Býk

Karta Pět holí vám věští, že jarní měsíce se ve vaší rodině zřejmě neobejdou bez několika drobných roztržek a sporů. V jistých záležitostech bude mít každý z vás jinou představu, kterou se bude vytrvale snažit prosazovat bez ohledu na to, co tomu říkají ostatní. Háček bude v tom, že všichni budou zarputile obhajovat svoji věc místo toho, aby víc naslouchali ostatním příbuzným a snažili se hlouběji pochopit řešení, které navrhuje protistrana. Vašim úkolem bude proměnit tento konflikt na něco užitečného a přínosného.
Snažte se tedy pochopit všechny příbuzné a uvědomit si, o co jim ve skutečnosti jde a co je pro ně důležité. Díky tomu se vám povede najít kompromis, který bude vyhovovat všem. Nakonec budete ještě rádi, že jste si o tom popovídali, i když ne zas tak úplně bez emocí. Díky sporu se však dostanou na světlo světa fakta, jež pomohou k tomu, že všichni hlouběji pochopíte, jaká je vlastně podstata problému, a posunete se ve svých životech o velký krok kupředu.
Atmosféra soupeření a vzájemné rivality ve vaší rodině bude sice trochu nepříjemná a zatěžující, ale o to bude nakonec přínosnější. Vy sami v tom všem budete hrát klíčovou roli, a to bude rozhodující.

Blíženci

Karta Měsíc vám prozrazuje, že v záležitostech rodiny se budete v nejbližším období trochu uzavírat sami do sebe a utíkat do světa svých snů. Budete si uvědomovat, že ne všechny záležitosti jsou ideální, a budete snít o tom, jak je zlepšit a jak by to všechno mohlo být, kdyby... Ale pozor, protože takové snění není vždy konstruktivní, ale naopak může vést k tomu, že si o některých záležitostech budete dělat zbytečné iluze. Snažte se proto mít pokud možno realistická očekávání a nemyslete si, že věci se dokáží změnit ze dne na den. Možná vás to pak bude trochu svádět k pesimismu, dalším krokem je pochopit a uvědomit si, že všechno špatné je k něčemu dobré a že daná situace je v některých ohledech velmi přínosná. Jak vy, tak vaši příbuzní se z toho můžete něco naučit, takže to rozhodně není zbytečné.
V některých chvílích se budete nostalgicky dívat do minulosti – například na období svého dětství, na školní léta, na své mládí. Budete mít pocit, že tehdy bylo všechno ideální a pak se to zkazilo, ale opak je pravdou. Ve skutečnosti se pořád pohybujete kupředu, získáváte nové cenné zkušenosti a díky tomu duchovně rostete jak vy, tak i vaši blízcí.

Rodinný tarot
Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje takovým či onakým zopůsobem. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet, kterých význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

 

Rak

Karta Rytíř pohárů vám věští láskyplný a harmonický rodinný život, ve kterém nebude chybět něha, porozumění a krásné projevy citů. Někdy to možná bude až trochu přehnané, ale hezkých věcí není nikdy dost, a právě vy jako Raci to velmi oceníte – máte totiž mimořádně silný smysl pro rodinný život! Pro svoji rodinu byste udělali cokoliv, ať to stojí námahy kolik chce! Dávejte si ovšem pozor na to, ať jsou vaše vyjádření citů k rodině a blízkým opravdu upřímná, ať to není pouze sladké klišé jako z televizní obrazovky. To, co se počítá, nejsou slova, ale činy. Ke své rodině budete velkorysí a rádi jim vždy pomůžete, když to bude potřeba. To se bude počítat a tato pomoc bude vzájemná, budete rádi, že se na své blízké můžete vždy spolehnout a že stojí na vaší straně.
Rodinný život si vyžaduje svůj čas, a to si teď budete velmi dobře uvědomovat. Proto se budete snažit věnovat svým blízkým pokud možno každou volnou chvilku. Čeká vás spousta krásných jarních zážitků, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Společně strávený čas utuží vaše vzájemná pouta a díky nim se budete cítit jeden druhému ještě blíž než předtím.

Lev

Karta Sedm mečů vám prozrazuje, že budete mít sklon svůj rodinný život trochu šidit a zanedbávat. Zatímco vaše rodina zde bude vždy pro vás, vy budete mít jiné priority – například práci a vydělávání peněz, nebo vaše vlastní koníčky a přátele. Zpočátku tato nerovnováha nebude ničemu příliš překážet, ale časem si vaše rodina povšimne, že využíváte rodinné a domácí zázemí naplno, a přitom do něj vkládáte poměrně málo energie. Nedivte se, když vám to řeknou – bude na tom něco pravdy, i když vy sami jste si vůbec neuvědomili, že někde nastala chyba. Můžete ji však snadno napravit! Největším nebezpečím pro dobré rodinné vztahy bude atmosféra nedůvěry a vzájemného podezírání. Právě v tomto období je velká šance, že se s tímto problémem budete potýkat – i to je jeden z důvodů, proč se v rodině budete snažit trávit co nejméně času. Útěk od problému však není řešením, to jistě sami dobře víte, je potřeba vzít iniciativu do vlastních rukou a konat. Pro zlepšení rodinných vztahů toho můžete udělat hodně, a díky svému typicky Lvímu umění diplomacie se vám to snadno povede. Chce to však trochu iniciativy a ochoty myslet i na zájmy ostatních, byť mohou být úplně jiné než jsou vaše vlastní.

Panna

Karta Král pohárů vám věští velmi příjemné a příznivé období v rodinném životě. Budete mít velkou radost z harmonických a láskyplných rodinných vztahů a budete si navzájem projevovat pozornost a náklonnost. Důležitou roli bude ve vaší rodině hrát jedna silná a láskyplná postava – pravděpodobně muž, ale může to být i silná a rozhodná žena. Je velká pravděpodobnost, že tato postava budete vy sami, nebo to může být váš životní partner či jeden z vašich rodičů. Právě tento silný člověk bude ukazovat všem ostatním směr, kterým byste se jako rodina měli ubírat, a bude studnicí hluboké životní moudrosti, o kterou se s ostatními bude dělit vždy v té pravé chvíli, když to bude skutečně potřeba.
Pro udržení dobrých vztahů bude velmi důležitá schopnost vcítit se a pochopit, co prožívají ostatní, co je trápí a co je těší. Díky tomu budou vaše rodinné vztahy opravdu upřímné a pravdivé, žádné předstírané klišé, ale skutečná spolupatřičnost. Jeden o druhého budete navzájem pečovat a pomáhat si, jak to jen bude ve vašich silách, a to bude skvělé. Nic hezčího si snad již ani nemůžete přát, a budete pociťovat velké rodinné štěstí!

Váhy

Karta Svět vám přináší velmi pozitivní zprávy, jedná se o jednu z nejšťastnějších karet celého tarotu! Věští vám, že ve svém rodinném životě úspěšně završíte jednu kapitolu, dořešíte staré problémy a budete si užívat nádherný pocit, že se vám povedlo společně dosáhnout splnění vašich přání a snů. Konečně se dočkáte zásadních událostí, o kterých jste dlouhou dobu pouze snili, a díky nim se nečekaně vyřeší záležitosti, které se ve vaší rodině dlouho nemohly pohnout z místa. Otevírá se před vámi úplně nová kapitola vašeho rodinného života, jiná a mnohem hezčí než ta předchozí, protože budete o krok dál než předtím a dočkáte se přesně toho, co jste potřebovali.
Přichází čas radovat se a užívat si života. Budete se těšit ze svého společného štěstí a rodinnému životu zasvětíte většinu svého volného času. Budete mít spoustu důvodů k radosti, a budou to důvody skutečně hluboké a zásadní, nikoliv pouze povrchní – o to lepší to bude!
Zároveň je čas přemýšlet o plánech do budoucna, malovat si své nové sny a přání. To, po čem jste toužili, se vám již splnilo, teď je čas vytyčit si nový směr a nové ambiciozní cíle!

Štír

Karta Čtyři poháry vám prozrazuje, že zdrojem nespokojenosti pro vás je pocit, že vám v rodinném životě něco chybí. Tento problém pociťujete velmi silně, ať už si ho připouštíte nebo nikoliv. Jako kdyby vašemu rodinnému životu něco stálo v cestě, něco, co vy sami nemůžete ovlivnit, ale toužíte po změně k lepšímu. Ale pozor – klíčem k nalezení štěstí bude pochopit, že i bez vyřešení této záležitosti můžete být v rodině spokojeni a šťastní. Všechno je pouze otázkou vašeho úhlu pohledu!
Když se na svoji rodinnou situaci přestanete dívat pesimisticky, ale dáte průchod pozitivnímu přístupu k věci, najednou si uvědomíte, že jste na tom ve skutečnosti velmi dobře, dokonce by vám mohl vaše štěstí leckdo závidět! Navzdory tomu, že jedna záležitost, po které velmi toužíte, vám skutečně chybí, spousta jiných věcí je ve vaší rodině v naprostém pořádku a nic víc byste si ani nemohli přát. Jde jen o to začít se radovat z toho, co máte, místo toho, abyste smutnili nad tím, co mít nemůžete!
Možná máte pocit, že se vám v rodině nedostává citového pochopení, ale k tomu je potřeba, abyste se i vy sami otevřeli a začali víc dávat. Je to mnohem lepší, než se stahovat do ústraní a utíkat před rodinnými problémy.

Střelec

Karta Mírnost je pro vás mimořádně příznivá a věští vám, že vaše rodinné vztahy budou letos na jaře velmi příjemné, krásné a naplňující. Jako Střelci si příliš nepotrpíte na sentimentální projevy citů a mnohem více oceníte atmosféru tiché a klidné spolupatřičnosti a vědomí, že se navzájem na sebe můžete vždy spolehnout. Přesně toho se vám v nejbližší době dostane a budete z toho mít velkou radost. Vaše rodinné zázemí vám bude pevným opěrným bodem při všech vašich náročných aktivitách, které v životě podnikáte. Domů se vždy budete moc rádi vracet, protože vás to bude nabíjet energií, optimismem a dobrou náladou.
Pokud jsou ve vaší rodině nějaké drobné problémy, snažte se řešit je tak, jak vám název karty Mírnost napovídá – tedy klidně, rozvážně a trpělivě. Když se pokusíte vcítit do těch druhých, snadno zjistíte, co bude nejlepší právě teď udělat, a jak se máte zachovat. Snažte se nikam nespěchat a netlačit na pilu, protože všechno má svůj čas, a věci, které vás trápí, se budou pomalu, ale jistě zlepšovat. Dokonalost je sice nedosažitelným cílem, ale váš rodinný živo se tomuto ideálu bude velmi přibližovat!

Kozoroh

Karta Čtyři hole vám věští překonání těžkostí v rodinném životě a krásnou šanci pro nové začátky. Konečně budete mít v rodině pocit stability a jistoty, který vám tolik chyběl, a budete se cítit šťastně a spokojeně. Rodinný život vás bude nabíjet pozitivní energií a díky tomu, že vám to bude v rodině klapat, budete mít mnohem více energie a motivace i v zaměstnání a v dalších aktivitách, kterým se ve svém životě věnujete. Všechno se vším je totiž propojeno a pocity spokojenosti v různých oblastech života navzájem velmi úzce souvisí.
Harmonické rodinné vztahy vás budou motivovat k tomu, abyste se svými blízkými trávili co nejvíce času, abyste si dopřáli společné zážitky, zábavu a radost. Kdykoliv vám to váš časový harmonogram umožní, moc rádi spolu něco podniknete, vyrazíte ven nebo uspořádáte třeba rodinné posezení nebo večírek. Budete mít spoustu krásných zážitků, o kterých budete moct povídat a později na ně vzpomínat. Vaši přátelé vám budou vaše rodinné štěstí trošku závidět, ale jen v dobrém, protože budou vědět, že si ho opravdu zasloužíte!

Vodnář


Karta Eso pohárů vám věští nádherné, naplňující a láskyplné období v rodinném životě! I když možná nejste zvyklí příliš okázale projevovat svoje city, teď budete mít potřebu udělat pro své blízké všechno krásné a dobré, co je ve vašich silách, budete jim dělat radost drobnými dárečky nebo nečekanou pomocí, budete spolu ve volných chvílích vždy někam vyrážet a dokonce dáte své rodině jednoznačnou přednost i před okruhem vašich přátel, i když pro vás jako Vodnáře je udržování přátelských vztahů velmi důležitou hodnotou.
Harmonické období v rodině se projeví i v ostatních oblastech vašeho života, díky němu budete mít mnohem více energie do práce a do všeho dalšího, čemu se budete věnovat. Užívejte si, že vám Štěstěna přeje, protože na krásné zážitky z tohoto období budete ještě dlouho rádi vzpomínat a budou pro vás zdrojem energie, inspirace a optimismu možná i po několik dalších let. Naplno se rozvinou city, které vás spojují s vašimi blízkými, a díky nim se vám povede hravě překonat jakýkoliv problém nebo drobné neshody, které by se mohly objevit.

Ryby

Karta Sedm pohárů vám připomíná, že v této době máte v rodinných vztazích sklon podléhat iluzím a nerozhodnosti. Občas se přistihnete při tom, že si stavíte vzdušné zámky a sníte o věcech, které není v ničích silách pro vás splnit. Máte pocit, že si můžete vybírat a rozhodovat se mezi několika skvělými věcmi, ale ve skutečnosti je správná cesta jinde a je mnohem skromnější, nezapomínejte na to.
Klíčem ke štěstí bude umět se spokojit s málem a nechtít všechno najednou. Všechno má svůj čas a rodinnou idylku si můžete vybudovat jedině postupně a trpělivě, všechno ostatní je pouze falešná iluze. Někdo z vaší rodiny vám nejspíš bude říkat věci, díky kterým si budete dělat velké naděje, ale pozor, jsou to totiž jenom plané řeči. I kdyby to daná osoba nebo osoby myslely skutečně vážně a upřímně, nejspíš není v jejich silách své velké sliby skutečně zrealizovat. Nenechejte si tím zkazit náladu, protože v maličkostech je krása. Vaše jarní dny budou mnohem hezčí, pokud se naučíte radovat z drobných každodenních radostí, třeba z toho, že jste všichni spolu, nebo že si můžete spolu zajít na výlet či jen tak posedět a popovídat.

 PROČ MATKA UPŘEDNOSTŇUJE VAŠI SESTRU? Ráda vám odpovím na všechny otázky týkající se rodiny! Kartářka Zdeňka. Zavolejte mi na číslo 906 701 701!

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.