Home - Články - Jana, 24 let, Hodonín

Jana, 24 let, Hodonín

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 4. 2011
Fotolia_tajemny_pribeh_polsko.jpg.jpgTajemný příběh - Jana, 24 let, Hodonín

Již od dětství se mi opakoval sen, v němž jsem se procházela zvláštním městem – měla jsem pocit, že znám každou jeho uličku, přestože jsem tam nikdy nebyla! Až pak jednou jsem viděla v televizi dokument o druhé světové válce, kde byly záběry z Polska – okamžitě jsem v nich poznala město ze svých snů a byl to krásný pocit, jako kdybych se vrátila... domů! Hned další léto jsme se tam jely s kamarádkou podívat, ale k mému velkému zklamání jsem nic nepoznávala. Pak jsem se dověděla, že město bylo během války silně poničené bombardováním! Tím však můj příběh nekončí, protože v Polsku jsem potkala svoji osudovou lásku! Bylo to jako blesk z čistého nebe, jako kdybychom se znali odjakživa. Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo! Píšeme si již dva roky a občas se setkáme, ale nevím, jestli má tento vztah na dálku smysl. Myslíte, že to bylo znamení osudu? Mé datum narození 7.5.1986, datum narození mého přítele: 10.11.1983
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alzbeta_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Alžběta, specialistka na výklad karet a rozbor osobnosti:

Krásný den, milá Jano,
ihned na začátek si dovolím použít jeden citát:
"Sen jsou malá dvířka k tomu, co je v duši nejvnitřnější". C.G.Jung

Váš den narození Vás předurčuje k tomu, abyste byla obzvláště citlivou a vnímavou. Proto veškerá znamení, která prostřednictvím snů dostáváte, pro Vás mají daleko hlubší význam, než si možná Vy sama uvědomujete. Často se stává, že se ve snu procházíme místy, která jsou nám důvěrně známá, ale ve skutečnosti víme, že jsme tam nikdy nebyli. Tím však myslíme "nebyli v tomto  životě"! Obrazy, které se nam takto připomenou, většinou známe z některého z minulých životů. Mnohdy jsou to místa pro nás plná emocí, kde jsme žili, a prožívali si zde jak hezké události, tak i nepěkné zážitky.
Rozhodně je dobré se na tato místa vrátit, abychom zjistili, co zůstalo nedokončeno, koho jsme opustili bez dokončení společného úkolu, nebo kdo nás opustil a dokončení nám tak znemožnil. Velmi často je takovéto připomenutí pro nás kdysi významného místa spojeno právě se vztahy a láskou.
A protože se u Vás jednalo o město v zahraničí, dostala jste další přesnější indícii v podobě televizního dokumentu, bez kterého byste pravděpodobně nezjistila, o jaké místo se ve skutečnosti jedná.
Vypadá to, že jste se tam měla setkat s mužem, se kterým nebyla naplněna vzájemná láska! Osobně mám pocit, že jste byli kdysi násilně odděleni za velmi tragických okolností, čemuž nasvědčuje i to, že místo jste poznala ve válečném období plném útrap.
Pro následné další otázky jsem Vám plně k dispozici, ráda Vám vysvětlím všechny detaily podrobněji, aby Vám posloužily k Vašemu dalšímu osobnímu růstu.

Srdečně Vás zdraví Alžběta.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.