Home - Články - Jak se vyspat při úplňku

Jak se vyspat při úplňku

vloženo 13. 5. 2019

Jak se vyspat při úplňku

Úplněk nepůsobí jen na upíry, vlky a vlkodlaky. Při těchto energiích je citlivější kůra mozková rovněž u nás lidí. Květnový úplněk nás čeká už za 3 dny, 18.5. ve 23:11. Nechte si poradit, jak na něho!

sdílet článek na facebooku

Jak dokazuje švýcarská studie, úplněk zkracuje dobu spánku přibližně o 20 minut a ztěžuje nám usínání. A bohužel se nám také zkracuje fáze hlubokého spánku o 30 procent. Můžeme tomu zabránit?

Za úplňku se snižuje úroveň hormonu melatoninu, který je jedním z hlavních účastníků řízení rytmu bdění i spánku. Naše biologické hodiny jsou ovlivněné fázemi Měsíce a to nemůžeme nijak ovlivnit. Naopak je velmi užitečné se těmto fázím, lunárním dnům, přizpůsobit a využít každý den jejich energetický potenciál!

Mnohonásobná síla Luny

Při úplňku stojí Země mezi Sluncem a Měsícem, tudíž na Zemi působí z každé strany silná přitažlivost. Tyto protichůdné reaktivní síly ozdravují a posilují. Očisťují člověka a posouvají ho vpřed. Máte tedy příležitost k urychlení vývoje vaší duševní cesty. Očistný proces začíná právě úplňkovým dnem, proto je nejlepší nastartovat nový měsíc půstem. Lunární energie provokují naše city a skryté vášně se silou rozbouřené vody v temném moři. Naplánujte si proto na tuto probdělou noc nejeden vzrušující zážitek!


Za všechno mohou upíři!


Nekvalitní spánek, divoké sny, náměsíčnost, nervozita, bolesti hlavy či větší emoční vypjatost se neobjevují běžně o úplňku jen tak náhodou. Tato naše reakce umocněné energie nejvyšší fáze Měsíce je v nás zakořeněná už od našich dávných pravěkých předků. Tehdy se lidé ještě právem báli nočních šelem, jejichž aktivita byla největší právě o úplňku. Tedy při noci s nejlepší viditelností. Ať už se naši předci obávali vlků žijících či upírů nežijících, každopádně nespali. Šlo jim tehdy o život!

Využijte úplněk ve svůj prospěch


Neklesejte však na mysli kvůli dědičnému rytmu života. Moc úplňku vám dává významnou příležitost dokázat velké věci! Jste plně nabiti energií a takto nastartované tělo nedokáže jít brzy spát. Nezoufejte nad probdělou nocí a naopak ji co nejlépe využijte k odvážným činům, díky nimž splníte své sny. Tato fáze Luny má vliv úspěchu nejen na vaše projekty, peníze, obchod a vztahy, ale také dává větší sílu léčivým rostlinám. Po dlouhém dni plném hrdinných tažení za vašimi záměry si dopřejte bylinnou relaxační koupel a uvidíte, jak pohladí vaši psychiku a ukonejší vás ke kvalitnímu spánku.

A rada na závěr: tlusté neprosvitné závěsy!



|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.