Home - Články - Jak prožít Valentýna podle znamení zvěrokruhu

Jak prožít Valentýna podle znamení zvěrokruhu

vloženo 13. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jak prožít Valentýna podle znamení zvěrokruhu

Někteří Valentýna přímo nesnášejí, jiní ho milují. Nelze však popřít, že je tento den zasvěcen lásce, proto bychom ho neměli opomíjet. Někdo se mu vyhýbá, ale přesto doufá, že na něj čeká dárek plný lásky, vášně a něhy. Co ocení na Valentýna jednotlivá znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Nezapomínejte na to, že Berani milují vzrušení a adrenalin, a to i na Valentýna. Určitě je nepotěšíte romantickou večeří při svíčkách. Spíše by se hodil neobyčejný zážitek, návštěva vodní parku, diskotéky a samozřejmě noc v divokém duchu erotiky.

Býk
I když to Býci nedávají najevo, Valentýna prostě milují. Je to pro ně další příležitost vyrazit do společnosti anebo na večeři do luxusní restaurace. Nesmí chybět smyslná pozornost, svíčky, šampaňské a libá hudba v pozadí.

Blíženci
Blížencům je Valentýn šum a fuk, ale když je překvapíte něčím bláznivým, máte vyhráno. Blíženci si rádi hrají a experimentují, proto se jim zalíbí valentýnské párty, kde se projeví jejich touha po romantice a vášni. Jen pozor na nudu!



Rak
Pro Raka je valentýnská večeře jakési poslání. Nejraději si ji sami připraví. Pokud prahnete překvapit Raka něčím nevšedním, raději to nedělejte. Zůstaňte celý den zachumlaní v peřinách, dívejte se na filmy a povídejte si o budoucnosti.

Lev
Myslíte si, že s vámi bude Lev na Valentýna sedět doma? Tento den mu sice moc neříká, ale přesto dokáže okouzlit. Nepotrpí si na výzvy, ale návštěvu masáží, vodního parku, sauny. Večer musí končit, jak jinak než v posteli. Lev potřebuje slyšet vyznání lásky z vašich úst.

Panna
Skromná a tichá Panna tajně doufá ve vyznání lásky, kytici růží, luxusní večeři a milostné hrátky. Panna nemá ráda výzvy, raději se vrhá do naplánovaných akcí, proto ji na celý plán dne pěkně připravte, jinak bude nesvá.



Váhy
Ani Váhy nechtějí sedět na Valentýna samy doma. Nikdy neodmítnou pozvání na koncert anebo do divadla. Vše musí probíhat srozumitelně a esteticky. Váhy ocení také procházku přírodou. Večer se ponese v duchu vášně a něhy.

Štír
Štír si s Valentýnem hlavu příliš neláme. Když už ho chcete potěšit, dopřejte mu činnost plnou adrenalinu. Miluje dobrodružství a akci. Večer jim vyznejte lásku, ale s velkou odezvou nepočítejte. Jsou plní emocí, ale nechávají si je pro sebe.

Střelci
Valentýn je pro Střelce den jako každý jiný. Pokud jste romantická duše, pomozte mu s budováním jeho snů a ideálů. Možná vás nakonec vezme do společnosti, ale nepočítejte se soukromím. Bude to divoká jízda až do rána.



Kozoroh
Kozoroh si s Valentýnem hlavu nedělá. Možná si vzpomene jen kvůli vám a donese rudou růži na důkaz lásky. Kozoroh nemá rád překvapení, proto mu padne do oka návštěva oblíbené restaurace, hvězdárny či jiného důvěrně známého místa.

Vodnář
Vodnář je na Valentýna jak utržený z řetězu a pořád všechno řeší. Žádá víc než ostatní znamení. Požaduje osobitý dárek a originální strávení dne. Vodnářům sedí tvůrčí činnosti, tak ho vezměte na nějakou neobvyklou akci.

Ryby
Pro citlivé Rybky je nejdůležitější dárek od srdce, nejlépe vlastnoručně vyrobený. Je pravda, že s vámi půjdou až na kraj světa, ale raději je moc nepřekvapujte, špatně to snáší. Večer se nese v duchu něhy a romantiky, to nesmí chybět!

VELKÝ VALENTÝNSKÝ TAROTOVÝ HOROSKOP 2020 K PŘEČTENÍ → ZDE

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.